Saç Kesim Şekilleri Saçtan anlayanlar bakabilirler mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
hayırlı akşamlar...

uzun ince yüzlüyüm alnım dar değil saçlarım az ve ince telli. uzatmaya çalışıyorum ama insan yinede değişklk istiyor... şeklini değiştirmek istiyorum yada sadece altlarını bi kaç ton açığa boyatmak. sizce ne yapabilirm.... her türlü görüşünüze açığım..

Buna da ben cevap vereyim.

Saçların azsa asla hiçbir işlem yaptırma çünkü iyi gelmeyebilir.

Yok illa boyatacağım dersen kaliteli bir saç boyası kullanılsın.

Buna da ben cevap vereyim.

Saçların azsa asla hiçbir işlem yaptırma çünkü iyi gelmeyebilir.

Yok illa boyatacağım dersen kaliteli bir saç boyası kullanılsın.

öncelkle çok sağol:)

ben boyama değil saç şeklini değiştirme anlamnda söylemiştim.yani kat kat daha mı iyi olur az saçlılara yoksa hepsi aynı boyda mı daha iyi olur ?

ince telli ve seninki gibi az saçlara sahibim ne yazıkki...çok katlı az katlı hepsi aynı byda bütün saç modellerini denedim şu an hepsi aynı boyda böyle çok sönük kalıyor ama az katlı kestiricem o şekilde hem hareket katıo çok katta az saçı daha az gösterir

birde arkası kısa yanlar uzun modeli çok kullandım az saçlılar için en güzel model bu bence katsız dümdüzdü yanlar baya uzun arkada enseden aşağıda yani kısa bir model değildi deneyebilirsin :)

saçların düz mü ?

yüz seklınden dolayı bence saçlarını uzaltmamalısın dahada uzar yuzun kahkul kestırmemelısın dahada uzar yuzun .

saçlarını aynı hızada küt yada omuzlarında kestırıp uclarını kuafrde dogal sekılde açtırabılırsın bence çok guzel olur :)

inceliğini saçının çokta takıorsan krepe yap.

Son düzenleme:

öncelkle çok sağol:)

ben boyama değil saç şeklini değiştirme anlamnda söylemiştim.yani kat kat daha mı iyi olur az saçlılara yoksa hepsi aynı boyda mı daha iyi olur ?

İşaretlediğim cümlede boyama demişsin ama.

Neyse, önemli değil.

İşaretlediğim cümlede boyama demişsin ama.

Neyse, önemli değil.

yani ben açıklaym hemen :) hani sadece altları bir tutam açılıyor ya yani tamamen bir boyama değil yoksa saçlarım kimyasaldan yandı tamamen boyatmam. benm hayatmda saçlarm hiç uzun olmadı yüz şeklm uzun biliyorm uzun saç gitmz ama çok hevesleniyorum uzun saçada (

bir arkadaş arkası ense aşağısı, önü uzun demiş bak o aklıma yattı bu arada saçm ne düz ne kıvırck ya tuhaf bi şey =(((

krepe nedir acaba kimyasal bir işlem mi hiç duymadm önern için sağol ama saçlarm hiç uzun olmadı hayatm boyunca arkası kısa ön uzun nasıl olur

krepe saçların diplerini ince dişli tarakla tersten tersten itip kabartma işlemi ama bu işlem ince saçlara yapınca saçlar dahada dökülüyor ve yıpranıyor bence siz dediğim gibi yapın ben 3 sene öyle kullandım şimdi uzatıyorum ama yine kestirip aynı modeli kullanabilirim benim saçlarımda ne düz ne dalgalı arada düzleştirirdim yada saç köpüğüyle dalga yapardm çok hoş oluyor

şu anda katlar var uzasn dediğiniz model aklıma yattı arkası ense altında önüde daha uzun ve altlarınıda saçımın üç ton açığıyla bir kaç tutam açtırsam fena olmaz galiba

şu anda katlar var uzasn dediğiniz model aklıma yattı arkası ense altında önüde daha uzun ve altlarınıda saçımın üç ton açığıyla bir kaç tutam açtırsam fena olmaz galiba

bende mi öyle yapsam ne :) uçlara açık tonlarda balyaj istiyordum bende o şekilde yapabilirim uzun saçtan daha havalı olur

bende mi öyle yapsam ne :) uçlara açık tonlarda balyaj istiyordum bende o şekilde yapabilirim uzun saçtan daha havalı olur

balyaj zararlı diye okumştum ama tabi tam olarak bilmiyorum bnce uçlarını ara ara saçın bi kaç ton açığına boyatmak daha iyi olur.ama tabi derdimizi kuaföre anlatmayı başarırsak :)

balyaj zararlı diye okumştum ama tabi tam olarak bilmiyorum bnce uçlarını ara ara saçın bi kaç ton açığına boyatmak daha iyi olur.ama tabi derdimizi kuaföre anlatmayı başarırsak :)

kimyasal olupta zaralı olmayan ne var ki malesef kuaförler daha fazla para almak için direk boyamazlar saçı önce açıp sonra boyuyorlar tabi öyle daha güzel tutuyor ama zararlı saçınız çok koyu renk değilse belki bikaç ton açığı tutar yada boyaya hiç gerek olmaz birazcık rengi açılır ve bırakılır :)

ya mesela benm saçım koyu kumral altlarıda tutam açık kumral yapsak olmaz mı

olur tabi niye olmasın
bunun kısasını düşünün süper olur

Eklentiler

• $20110731_nur-fettahoglu-bosanma-doneminde-incindim_k.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $imagesCA3T8K0W.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…