Sadakat

Gizlilik kanunu içinde sanırım ögrenemezsiniz ama siz arayın kendi telefonunuzdan

Ya da noyu google yazın işletme sahiplerinin numarası çıkar ya da dediğim gibi arayın

Eşimin telefonunda bir numara buldum kimin olduğunu nasıl öğrenebilirim.... İnşallah düşündüğüm şey değildir lütfen yardım
Biraz detay verseniz sizi bu düşünceye iten sebepler nelerdir? Kimse durduk yere eşinin rehberine kuıtlı bir numarayı merak etmez çünkü

Eşimin telefonunda bir numara buldum kimin olduğunu nasıl öğrenebilirim.... İnşallah düşündüğüm şey değildir lütfen yardım
Eşinizin telefonundan arayın kimsiniz diye sorun yada whatsapp dan msj atın,karısı olan sizsiniz sizi şüpheye düşürecek hareketi,tavrı,söylemi varsa ne eşinizden nede başkasından çekinmeyin arayıp sorun siz neden çekiniyorsunuzki gizli gizli hareket ediyorsunuz,bir erkek eşinden şüphelense yabancı bir erkek numarası görse sizce habersiz acaba ne yapsak ne yapsak diye dolanırmıydı ortalıkta yoksa direkt ararmıydı?

Ne telefon kurcalarım, ne benimki kurcalansın isterim.
Zaten öyle bir vesvese oluştuysa ilişki çatırdıyor demektir, net.

Ne çıkarsa bahtıma artık cnm
Ahmet abi var bir tane, şüpheleniyorum aslında 😂

Sürekli Ahmet abiyle çay içiyorlar falan
Eski sevgilimin kemal abisi vardı bu cumleyle o durum geldi aklıma
Hıc kemal beyi görmedim ama hep kemal abiyle çay iciliyodu niyeyse

Kemal abisi hiç bana kadın şüphesi uyandırmadı ama kemal abisiyle vurusuyorlar mı diye çok düşündüm bak😬😬😬😬

(Vurusmak😬 opsiyonel)

Ablacım ne neyden endişe ettiğin belli ne ne düşündüğün belli. Şimdi ne diyelim biz. Telefon bu numara olur elbet falan mı diyelim ?

Eski sevgilimin kemal abisi vardı bu cumleyle o durum geldi aklıma
Hıc kemal beyi görmedim ama hep kemal abiyle çay iciliyodu niyeyse

Kemal abisi hiç bana kadın şüphesi uyandırmadı ama kemal abisiyle vurusuyorlar mı diye çok düşündüm bak😬😬😬😬

(Vurusmak😬 opsiyonel)
Eski sevgilinin adının baş harfi B miydi 🤣🤣🤣

Back
X