Ben tercih etmezdim . Ayakkabılarımda gelinliğim gibi gösterişli olsun isterim :) Tabi rahatlık sizin için daha önemliyse tercih edebilirsiniz gelinliğin altında fazla görülmez zaten
dış çekim düşünüyorsanız ayakkabı önemli yine sade alın ama böyle dolgu topuk hasır falan olmasın bence gelinliğinize çok sönük kalır
Canim bencede olmamis en azından topugu da aynı kumas olsun illa sade olmasini istiyorsan:)merabalar, sizce nasıllar çok çelişkide kaldım çok mu sade çok mu gelinliğin altına basit durur diye.
öncelikle şunları belirteyim,
topuk 10 cm fazlası tercih etmicem bunlar 6 cm.
günlük de kullanabileceğim bir şey istiyorum
şatafat taşlar pullar istemiyorum ayakkabıda.
bir de görünmeyeceğini düşünerek fonksiyonel özelliğini de düşünerek bu dedim cunku tum gun ayakta olucaz benım de ayaklarım 39 ve taraklıdır :)
çekimlerde de ayakkabıyı göstermeyi düşünmüyorum
yorumlarınızı beklıyorum tereddütüm şu gelinliği basitleştirir mi... şimdiden teşekkürler :)
Eki Görüntüle 1093739
Eki Görüntüle 1093740
merabalar, sizce nasıllar çok çelişkide kaldım çok mu sade çok mu gelinliğin altına basit durur diye.
öncelikle şunları belirteyim,
topuk 10 cm fazlası tercih etmicem bunlar 6 cm.
günlük de kullanabileceğim bir şey istiyorum
şatafat taşlar pullar istemiyorum ayakkabıda.
bir de görünmeyeceğini düşünerek fonksiyonel özelliğini de düşünerek bu dedim cunku tum gun ayakta olucaz benım de ayaklarım 39 ve taraklıdır :)
çekimlerde de ayakkabıyı göstermeyi düşünmüyorum
yorumlarınızı beklıyorum tereddütüm şu gelinliği basitleştirir mi... şimdiden teşekkürler :)
Eki Görüntüle 1093739
Eki Görüntüle 1093740
Eğer çok sade bir ayakkabı istiyorsanız bu tarz bir şeyler de tercih edebilirsiniz. hem yüksek değil rahat olur.
Eki Görüntüle 1097067 Eki Görüntüle 1097068
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?