Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Bu resme bayılıyorum

Evet çok şeker Benimde en sevdiğim fotoğrafı bu "2000 senesine ait" aslında çok var ama burda çok masum çıkmış meleğim

Ay yerim ben bu kızı

canim=pamuk-sekerim
acaba=cekimden-olabilirmi-tatliskom

Tatlışkom evet çekimden kaynaklı biraz :26: ama yaşladı benim hatun, çöktü azıcık saçlarıda son zamanlarda saçlarına ortadan ayrıyor, o da ona hiç yakışmıyor =(

Son düzenleme:

Çok şeker çıkmış , insanın yanaklarını sıkası geliyor :) çok güzel gerçektende
;ama şimdilerde yüzü çok fazla zayıfladı , vucudu zayıf değil aslında , sadece yüzünden kilo vermiş gibi.

çok asil yaa kdından zerafet fışkırıyo harikaaa
Dimi yerim ben onu

Yok kankam aslında sadece yüzü vermedi :26:Liv bir ara baya kiloluydu ,baksana şu haline :26: sıkı bir diyete girdi ,kocasınından ayırılınca biraz kendini gece hayatına flnda verdi ,çöktü ...Göz altlarıda baya sorunlu galiba o da uykusuzluktan ya da diyetten .

Son düzenleme:
Ozaman kesinlikle diyetten , yüzü zaten çok kilolu değilmiş , zayıflayayım derken en çokta yüzünden kilo kaybetmiş. Zayıf yüzlüler çok kilo alıp vermekten kaçınmalılar bu yüzden ...
neyse yinede hatun şanslı her haliyle çok zarif ve masum gözüküyor

Güncel fotoğraflar .Artık giyidiklerine daha çok önem vermeye başladı ,sürekli moda haftalarına katılıyor Livim

Meleksin sen

Son düzenleme:
Reklam filmleri.
[youtube]zdaHhOgegEc[/youtube]
[youtube]u1Ptf6FDFF0[/youtube]
[youtube]hCEdsuxDMps[/youtube]

Son düzenleme:
Cekete bayıldım kol deyatları harika Aynısından istiyorummmmm:95:

Minikkkk burunu yesinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…