- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
Ayyy sen bana yap asıl suan resmen aş erme moduna girdiimm yaa görmez olaydimmKiz color bigun bana soyle bi kurufasulye yapmadin ya alacagin olsunn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sen bana yap asıl suan resmen aş erme moduna girdiimm yaa görmez olaydimmKiz color bigun bana soyle bi kurufasulye yapmadin ya alacagin olsunn![]()
Haklısın fasulye =ekmekIste ekmeksiz tadi cikmiyo ki![]()
Kiz ben küçüğüm daha ne anlarim fasulyedenAyyy sen bana yap asıl suan resmen aş erme moduna girdiimm yaa görmez olaydimmagzimin suyunun akmasina ramak kaldiii,cok pis canim cektiii
![]()
E yaniiiHaklısın fasulye =ekmek![]()
BencedeeKiz ben küçüğüm daha ne anlarim fasulyeden
diyet topigi olarak burada olmamaliydik![]()
E yaniiiama pide ekmegi olcak
Sucuklu hic yemedim etli guzel hatta etsiz bile güzel beeeeBencedeeayy en kisa zamanda sucuklu kuru fasulye yapmalıyım
ayy fenalastimm yaa
![]()
Anladimm sende iyi degilsinnSucuklu hic yemedim etli guzel hatta etsiz bile güzel beeee![]()
![]()
Açım ben yaaaaAnladimm sende iyi degilsinnsucuk acili olursa off diyorum: D babanem yapardi benim kucuk sus biberler yokmu uzun olanlar onlarin kurumusundan atardi icine of of offfd
tansiyonlarimmm dustuuuu
Ovv ne zamann gel artikk yaa azucukk.kavga edelimmm :)))Açım ben yaaaamalum takima giricem
![]()
Kavga icin mekan ve zamana ihtiyacimiz mi var kizOvv ne zamann gel artikk yaa azucukk.kavga edelimmm :)))
Kurufasulye koymayaydi iyidiKavga icin mekan ve zamana ihtiyacimiz mi var kizbak milletin pilavinin altina ne yorumlar yazdik
![]()
Bizim bosbogazligimizKurufasulye koymayaydi iyidi![]()
Heeey bayanin konusu PİLAV gelen giden fasulyeden konusuyo arkadasSucuklu kuru fasulye![]()
Pilava doyduk bugün :)))Heeey bayanin konusu PİLAV gelen giden fasulyeden konusuyo arkadas![]()
nekaa fasulye meraklisiymisiz
Sağolasın canım bilerek yapmadım aslında fasulyeyi pilav yapıcaktım yemeğe hadi çekeyim resimde katılayım dedim oğlumun şansına olsun dedimGuzel gozukuyor. Ellerinize saglik. Ama kurufasulye sever biri olarak kuru fasulye daha cazip geldi valla![]()
dimi gozler farkli sey ariyo artik
Teşekkür ederimellerine sağlık başarılar :)
Amin canım :)tesekkurlerSağolasın canım bilerek yapmadım aslında fasulyeyi pilav yapıcaktım yemeğe hadi çekeyim resimde katılayım dedim oğlumun şansına olsun dedim
sabah sabah güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün inşallah canım
Teşekkür ederim![]()