Sivilceli Ciltler Sadece 1 ayda cildim mahvoldu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :( moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
Insanlar baskasinin cildine de mi ozeniyomus:KK53: vay anasini daha neler duycaz?

Canini sikma al estee lauder fondoten. Sur sur cik sokaga.

Bendede tektük ama kocaman ve iltihaplı sivilceler çıkardı. İmex ve adını unuttuğum birçok krem kullandım. Sabırsız olduğum için aylarca kullanıp sonuç bekleyemedim :) sonunda Çay ağacı yağını buldum. Sürdüğümden 2 gün içinde sivilcelerimi kurutuyor. Kistik sivilce nedir bilmiyorum ama Çay ağacı yağını tavsiye ederim. Çok asitli ve ağır bir yağ sadece sivilceye uygulanıyor. Bir tanesine birkaç gün denersin faydalı olursa tüm sivilcelerine uygularsın:super:

Söylemeyi unuttum, lekelere de faydalı. İnternetten araştır istersen bir aktardan alırsın :)

Insanlar baskasinin cildine de mi ozeniyomus:KK53: vay anasini daha neler duycaz?

Fondoten sadece güzel gözükmek için sürülen birşey tedavi edici bir yanı yok :) Ben sürünce rahat edemiyorum.

Fondoten sadece güzel gözükmek için sürülen birşey tedavi edici bir yanı yok :) Ben sürünce rahat edemiyorum.
Gercekten mi? Tesekkurler aydinlattigin icin!

Konu sahibi zaten ilac tedavisi oluyormus ve sokakta insanlarin dalga gectigini ne yapacagini sormus. Ah ahh neyse.

Ya şu imali yorumlardan nefret ediyorum. Demek istediğim çevremde sorun yaşayan arkadaşlarım ne güzel senin cildin demesi. Ne var bunda? Siz insanları övmüyor musunuz?

Bendede tektük ama kocaman ve iltihaplı sivilceler çıkardı. İmex ve adını unuttuğum birçok krem kullandım. Sabırsız olduğum için aylarca kullanıp sonuç bekleyemedim :) sonunda Çay ağacı yağını buldum. Sürdüğümden 2 gün içinde sivilcelerimi kurutuyor. Kistik sivilce nedir bilmiyorum ama Çay ağacı yağını tavsiye ederim. Çok asitli ve ağır bir yağ sadece sivilceye uygulanıyor. Bir tanesine birkaç gün denersin faydalı olursa tüm sivilcelerine uygularsın:super:

Bunu daha oncede duymustum ama aktarlardaki genellikle sahte oluyor. Sizde hangi markanin var

Benim de 1 ay öncesine kadar cildi pürüzsüzdü. Ama bu ay ilk defa ağda ya gittim gitmez olaydım. Yüzümü n her tarafında sivilceler çıktı. Özellikle sağ yanağımda 3 tane kocaman çıktı ki tam 3 haftadır geçmiyo. Bi daha ağda ya tövbe. Konunun takipteyim çözüm bulursun sende inşallah cnm.

Bi krem var kulagmn yannda 3 4 ay kalmış kocaman şişmiş büyük bi nohut büyüklüğünde ve taş gbi sert sivilceyi 4 günde indirdi evde şuan akşam ismini yazarm sana

Benim de 1 ay öncesine kadar cildi pürüzsüzdü. Ama bu ay ilk defa ağda ya gittim gitmez olaydım. Yüzümü n her tarafında sivilceler çıktı. Özellikle sağ yanağımda 3 tane kocaman çıktı ki tam 3 haftadır geçmiyo. Bi daha ağda ya tövbe. Konunun takipteyim çözüm bulursun sende inşallah cnm.

Canim hic bulasma agdaya igneli epilasyonu arastir cok rahatsizsan.
Benimkinin neyden kaynakli oldugunu bile bilmiyorum acikcasi. Stresten mi yoksa cilt kaynakli mi. İyi bir doktor bulsam gidicem istanbulda

Antibiyotik kullandın mı? Hiç normal değil. İşini ciddiye alan bir doktora görünmekte fayda var.

Bi krem var kulagmn yannda 3 4 ay kalmış kocaman şişmiş büyük bi nohut büyüklüğünde ve taş gbi sert sivilceyi 4 günde indirdi evde şuan akşam ismini yazarm sana
Aynı şey bende de oldu kuşağımın kenarında nohut büyüklüğünde ve sert biraz küçüldü ama sizin kreminiz ne merak ettim .

Dermatoloji ve cilt doktorlarinin bransi bu biliyorsun dimi?
Brans doktoruna gidiyosun derdini anlatiyosun careni buluyor.

Back
X