Sivilceli Ciltler Sadece 1 ayda cildim mahvoldu :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sarmısak sürmeyi denedin mi? İyi gelebilir.

Bu sivilceler neden çıkmış olabilir. Yüzüne bir şey sürdün mü? Krem, föntöten, bunlar yapmış olanilir.

İlki vize haftamda cikti stresten oldugunu dusunuyorum. Ama sonrakiler neden cikti anlamiyorum. Hormonal bisey olsa neden sadece sol yanagimda ciksin :/

Canım şimdi kaç kez yapman senin cilt tipine ve problemine bağlı. Peelingi hafta 1 ya da 2 yap. Kimyasal sonuçta. Bal tarçını da gün aşırı yap. Bugün peeling yaptıysan yarın bal tarçın yap. Bir gün yap bi gün boş bırak cildini dinlendir. Bir de bu evrede yazmayı unutmuşum cildini koru. Sabah uyandığında ve akşam uyumadan önce dove classic sabunla cildini güzelce yıka. Bak gerçekten bu çok etkili oluyo. Diğer sabunlar hatta dalin falan bile kurutuyo cildi ama dove nemlendiriyo kuruluk olmuyo. Yani aslında 1-2 aya ciddi oranda iyileşme olması lazım... Alışkanlıklar 21 günde kazanılır. Şu sabah akşam yüz yıkamayı alışkanlık haline getir. Ben merakta ederim bak 1 ay sonra da yaz bana nasipse tamam mı?? Umarım memnun kalırsınız.. Ben kalmayan daha duymadım...

Sabah akşam dive sabunla mı yikamaktan bahsediyorsunuz tam anlayamadm :) bir de siyah noktalar icin söyleyebileceginiz bir şey var mıı

Konu sahibi, doktorun verdigi tedaviye devam et. Verdigi tedavi ise yaramazsa sana baska tahliller ve tedavi secenegi deneyecek. Yani belli bir tedavi yolları vardır. Once en hafifinden ağır olana dogru gidilir verilen ilaçlarda. O yüzden bir doktora baslayınca onu bırakma.

Hormonaldir ,jinekologa gitmenizi tavsiye ederim ,uygun bir dogum kontrol haspi verir ,
Uzun suredir ,kullandigim dogum kontrol hapini dinlkenme arasi icin kestim ,
O puruzsuz cildim ,kayboldu ,kocaman ciban gibi sivilce cikardim ,izi bile duruyor ,15 yasimdan beri sivilce gormemistim ,37 yasindayim
Pko hastasiyim ,regl donemleri vs ,stres derken hormonlar sapitiyor ,

Canım şimdi kaç kez yapman senin cilt tipine ve problemine bağlı. Peelingi hafta 1 ya da 2 yap. Kimyasal sonuçta. Bal tarçını da gün aşırı yap. Bugün peeling yaptıysan yarın bal tarçın yap. Bir gün yap bi gün boş bırak cildini dinlendir. Bir de bu evrede yazmayı unutmuşum cildini koru. Sabah uyandığında ve akşam uyumadan önce dove classic sabunla cildini güzelce yıka. Bak gerçekten bu çok etkili oluyo. Diğer sabunlar hatta dalin falan bile kurutuyo cildi ama dove nemlendiriyo kuruluk olmuyo. Yani aslında 1-2 aya ciddi oranda iyileşme olması lazım... Alışkanlıklar 21 günde kazanılır. Şu sabah akşam yüz yıkamayı alışkanlık haline getir. Ben merakta ederim bak 1 ay sonra da yaz bana nasipse tamam mı?? Umarım memnun kalırsınız.. Ben kalmayan daha duymadım...
Çoook teşekkür ederim canımcım zahmet edip detaylı detaylı yazmışsın, inşallah sabırla uygularım ve sonuçlardan haberdar ederim. Çooook sağol!!:KK68:

marka yasaktir belki o yuzden vermeyeyim ama bnde sirf bitkisel aloevera urunu var bir markanin box set diye veriliyor oyle bir urunun bir dha olacagni sanmiyorum o sivilceleri izleri geciriyor ayrica makineside var bnde 450 liraya aldim cildimdeki butun siyah noktalar ve yag kistleri gitti duzenli de kullanmadim oyle dusun tavsiye eden kuzenimden Allah razi olsun valla cildiye bir ise yaramiyor
Özelden paylaşanilir misiniz

İlki vize haftamda cikti stresten oldugunu dusunuyorum. Ama sonrakiler neden cikti anlamiyorum. Hormonal bisey olsa neden sadece sol yanagimda ciksin :/
Gözümde arpacık çıkmıştı. İlaç işe yaramadı. Kardeşim bebek şampuanı ile yıka dedi ve öyle yaptım. İltihaplanmadan iyileşti. Seninki sivilce ama bir dene istersen. Günde bir kaç kez bebe şampuanı ile yüzünü yıka. Çok çabuk etki ediyor. Biraz cildini kurutabilir. Ardından gülsuyu sürebilirsin.

Gönül Ergenekon. Keşke en baştan gitseydin hiç olmazsa sonuç alırdın. Eğer bi 500 daha veririm dersen bu kadını tavsiye ediyorum.

Endokrinolojiye gidip stres kökenli olan DHEA-S değerine de mutlaka bir baktırın derim. O değer yüksek olunca stresi tetikliyor, stres kaynaklı da kistik sivilceler çıkıyor.

Cildim o kadar guzeldi ki herkes ozenirdi 1 ay onceye kadar, sol yanagimda tam 3 tane kistik sivilce cikti bunlarin 2si kocaman mor bir iz birakirken digeri daha sivilce olarak devam ediyor hayatina :KK43: moralim o kadar bozuk ki 2 ayri cildiyeciye gittim ikisinin de verdigi bir ise yaramadi 500e yakin para doktum.Okula gidesim disari cikasim yok gorenler dalga geciyor ozerkligini ilan etmis filan diye onceden puruzsuz oldugu icin cildim simdi gorenler direkt fark edip alaya vuruyor ne yapacagimi bilmez haldeyim annemlerden ayrildim diye uzuntuden stresden mi cikiyor anlamis degilim.. biktim artik her seyden
Yine bir Doktora mi gideyim napayim ben
o mor lekenin sebebi sivilcenin iyileşme göstermesi. sakin ol. 3 sivilce ile güzelligin gitmez.
o kistik sivilceler kolay gecmez zaman ister.
şöyle acıklayayım :
kistik sivilce sıkıldıgında daha kolay iyileşir ama cilt gözeneginde genişleme olur. bu durum gec iyileşmesinden daha kötüdür.
ama antiboiotik tedaivisi ile sivilce içten kurur ve zamanla dokular kendini yenileme başlar ve tamamen kaybolur. bebek poposu gibi olan cildin geri gelir.
içinde irini cıkartmadan kurudugu için de bölgede morlanma olur. ( bir tür kan oturması ) dokular yenilendikce gider.
bu yuzden aglanma sızlanma. gideceksen bir tıp doktr. git. fondoten de sürme.

Bendede tektük ama kocaman ve iltihaplı sivilceler çıkardı. İmex ve adını unuttuğum birçok krem kullandım. Sabırsız olduğum için aylarca kullanıp sonuç bekleyemedim :) sonunda Çay ağacı yağını buldum. Sürdüğümden 2 gün içinde sivilcelerimi kurutuyor. Kistik sivilce nedir bilmiyorum ama Çay ağacı yağını tavsiye ederim. Çok asitli ve ağır bir yağ sadece sivilceye uygulanıyor. Bir tanesine birkaç gün denersin faydalı olursa tüm sivilcelerine uygularsın:super:
Bu dediğin yağı bende kafamdaki bilinmeyen kaşıntı için kullandım.çok ağır kokan ve uygulanan yeri daha cok kaşındıran bi yağ, yüze uygulamak cesaret ister, tebrik ederim seni;)

Kız kardeşim ergenlikten beri akne ve iltihaplı sivilcelerle boğuşuyor. 26 yaşında şuan.. Gitmediği Dr kalmadı, testler tahliller, ilaçlar kremler.. Ama yok dönemsel olarak ilaclar biraz tesir etti. ilaçları bırakınca tekrar aynı haline geri döndü.

O kadar Dr dan sonra yirmi küsur yıllık eczacimizda imiş sifasi. İmex syndet akne sabunu. (Kremi de varmış ) 25 lira fiyatı ama bizim için paha biçilmez bir şey çünkü derdine deva oldu. On küsur yıldır kardeşimi böyle pürüzsüz ve güzel bi tende görmedim. Her yere yazasim var. Belki sifaniz ondadır.

o mor lekenin sebebi sivilcenin iyileşme göstermesi. sakin ol. 3 sivilce ile güzelligin gitmez.
o kistik sivilceler kolay gecmez zaman ister.
şöyle acıklayayım :
kistik sivilce sıkıldıgında daha kolay iyileşir ama cilt gözeneginde genişleme olur. bu durum gec iyileşmesinden daha kötüdür.
ama antiboiotik tedaivisi ile sivilce içten kurur ve zamanla dokular kendini yenileme başlar ve tamamen kaybolur. bebek poposu gibi olan cildin geri gelir.
içinde irini cıkartmadan kurudugu için de bölgede morlanma olur. ( bir tür kan oturması ) dokular yenilendikce gider.
bu yuzden aglanma sızlanma. gideceksen bir tıp doktr. git. fondoten de sürme.

Yani antibiyotik tedavisi mi almaliyim? Gittigim doktorlar inatla yazmiyor ki deliricem

Bu dediğin yağı bende kafamdaki bilinmeyen kaşıntı için kullandım.çok ağır kokan ve uygulanan yeri daha cok kaşındıran bi yağ, yüze uygulamak cesaret ister, tebrik ederim seni:KK66:
Benim yüzümü hiç kaşındırmadı hiç bi kötü etkisi olmadı abla :)

Sabah akşam dive sabunla mı yikamaktan bahsediyorsunuz tam anlayamadm :) bir de siyah noktalar icin söyleyebileceginiz bir şey var mıı

Konu sahibi, doktorun verdigi tedaviye devam et. Verdigi tedavi ise yaramazsa sana baska tahliller ve tedavi secenegi deneyecek. Yani belli bir tedavi yolları vardır. Once en hafifinden ağır olana dogru gidilir verilen ilaçlarda. O yüzden bir doktora baslayınca onu bırakma.
Evet canım bildiğin dove sabun öle dümdük öle classic :)) Evet siyah noktalar içinde aloe vera bitkisinden bul. Git bi mezarlığa hem dua oku ölmüşlerin ruhuna.. Hemde oralarda çok biter bulursun. Yani egede ben çok buluyorum bu şekilde. Hani Allah affetsin bi parça da koparıp yüzüme sürüyorum. İnşaallah günaha girmiyorumdur.. Ya da tekzende falan var ama ikeada çetmende de bulursun. Yalnız pahalı. Etrafına sor soruştur. Ya ben bunları söylüyorum ama umarım küçük değilsinizdir. Ben baya 20 yaşın üstünü baz alıyorum bunları söylerkem. O aloe vera tam bir botoks etkisi yaratıyo. İnanılmaz temizliyo en küçük siyah noktaları bile.. Sür geceden cildine. Yüzün gerilecek. Yat öyle. Sabah kalk yıka yüzünü. Bu arada elbette doktor tavaiyesine uyulmalı en önce ama kadın kullanmış işe yaramamış. Bir de bunlar bitkisel ve doğal olduğu için yan etkisi çok olmuyo. Mesela bala bariz alerjisi olacak ki yan etkisi olsun. Onu da test etmek çok kolay. Sür bileğine balı bekle 15 dakika yan etkisi varsa kaşıntı kabarma olur zaten. Bu herşeyin testi için geçerli bi bilgi. Hadi benim toplantım var hazırlanmam gerek. Gece geldiğimde yazarım başka sorunuz olursa..

Yani antibiyotik tedavisi mi almaliyim? Gittigim doktorlar inatla yazmiyor ki deliricem
eger gittiginiz onca doktor antibitotik vermediyse elbette almayacaksınız. gerek görmediler ki vermediler.
bende görmedim afaki durumu degerlendirdim.
kaldı ki kistik sivilcelerde kendi kendilerine de gecerler.
doktorlarınız size ne verdi bi yazın bakalım ??

eger gittiginiz onca doktor antibitotik vermediyse elbette almayacaksınız. gerek görmediler ki vermediler.
bende görmedim afaki durumu degerlendirdim.
kaldı ki kistik sivilcelerde kendi kendilerine de gecerler.
doktorlarınız size ne verdi bi yazın bakalım ??

İlk gittigim clindoxyl verdi. 1 ay kullandim sivilce uzerine ize cevirdi
Derken tam altinda bir sivilce daha cikti onun icin baska bir doktora gittim differin+svr krem verdi
Bunu da suruyodum duzenli derken bir tane daha patladi kistik sivilce ilk cikanin yanindan...

Evet canım bildiğin dove sabun öle dümdük öle classic :)) Evet siyah noktalar içinde aloe vera bitkisinden bul. Git bi mezarlığa hem dua oku ölmüşlerin ruhuna.. Hemde oralarda çok biter bulursun. Yani egede ben çok buluyorum bu şekilde. Hani Allah affetsin bi parça da koparıp yüzüme sürüyorum. İnşaallah günaha girmiyorumdur.. Ya da tekzende falan var ama ikeada çetmende de bulursun. Yalnız pahalı. Etrafına sor soruştur. Ya ben bunları söylüyorum ama umarım küçük değilsinizdir. Ben baya 20 yaşın üstünü baz alıyorum bunları söylerkem. O aloe vera tam bir botoks etkisi yaratıyo. İnanılmaz temizliyo en küçük siyah noktaları bile.. Sür geceden cildine. Yüzün gerilecek. Yat öyle. Sabah kalk yıka yüzünü. Bu arada elbette doktor tavaiyesine uyulmalı en önce ama kadın kullanmış işe yaramamış. Bir de bunlar bitkisel ve doğal olduğu için yan etkisi çok olmuyo. Mesela bala bariz alerjisi olacak ki yan etkisi olsun. Onu da test etmek çok kolay. Sür bileğine balı bekle 15 dakika yan etkisi varsa kaşıntı kabarma olur zaten. Bu herşeyin testi için geçerli bi bilgi. Hadi benim toplantım var hazırlanmam gerek. Gece geldiğimde yazarım başka sorunuz olursa..

20 üstu yaslardayım :) aloevera istemedigim kadar var annemde ondan çalıyım bir daksı en iyisi :D

Cok teşekkür ederim :)

Back
X