• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 dakika..

ben sarıldım 5 saniyecik:31: hani uzun zamandır görmediğin birine gelince, öpüştükten sonra sarılırsın ya öyle:17:
ama hissederek sarılamadım:31: Allahın izniyle yine gelcek bu sefer kokusunu içime çekerek sarılcam

çok isterim doya doya dakikalar boyunca sarılmak, ama oda istesin öyle sarılayım...
tek taraflı isteklerden bıktım artık:25:

ben sarıldım 5 saniyecik:31: hani uzun zamandır görmediğin birine gelince, öpüştükten sonra sarılırsın ya öyle:17:
ama hissederek sarılamadım:31: Allahın izniyle yine gelcek bu sefer kokusunu içime çekerek sarılcam

çok isterim doya doya dakikalar boyunca sarılmak, ama oda istesin öyle sarılayım...

:14:offf sende de mi karmasık bir durum var

sevgilin sanırım.. ne güzell Allah mutlu etsinnn :34:

vardır, evet görüstüğümüzde boynuna atlayıp sarılabilirim 1 dakikasını alabiliirim :52: tepkı göstermez belki oda sarılır, pekı o 1 dk geçtikten sonra neden böyle yaptın demeyecek mı ?

:86:içimden geldi dersin

içimden geldi demek için 1 dk cok uzun bir süre, sevgili olanlar bile sarılmıyordur o kadar .. sonra sapık damgası yemeyelim :27::27:

:60: oda dogru...
az sarılmayla yetineceksin sende tatlım ozaman en azından öyle bir şansın vardır sanırım:26:

bizden biri daha..... imkansız değildir umarım ?
imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)

imkansız değil çok şükür .imkansız diye bir şey yok aslında çok istemek gerek ,her istenilen olacak mı elbet olmayak ,fakat olmuyorsa da zorlanmayacak hayırana inanılacak. :)

olmuyorsa zorlamamak gerek evet, ama ben oldurmak ıcın de 1 adım bile atmıs değilim, atmadım atamıyorum atamam:50:

Back
X