Sadece 1TL'ye 3 sticker:)

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Buaralar stickerlara merak saldım:) Tabi internette yapan arkadaşlardan gördüklerimde örnek oldu. Biraz uğraştırdı ama eğlenceliydi=) En küçüğü dalgıç olmasına rağmen en çok da o uğraştırdı aslında. Çizmek, çizdiğimi kesmek...

Siyah düz renk ve kırmızı düz renk 1TL'den 1er metre kendinden yapışkanlı kağıt aldım. 3sticker yaptım ama 3ü bittiğinde elimdeki kağıtların yarısı hala duruyordu.

YAPILIŞININ ANLATIMI VE DİĞER RESİMLER ŞURADA

Bu buzdolabımı süsleyen kardanadamım:) Kırmızı şapkasını yapana kadar gayet karizmatikti:) Şapka onu biraz bozdu ama bakalım belki fötr şapkaya çeviririm sonra:)
$kardanadam.webp

Bu da klozet üstündeki dalgıçım;
$dalgıç.webp

Ve bu da antreye yaptığım semazen;
$semazen2.webp

Biri kardanadam,biri dalgıç,biri semazen ev adam doldu sanki ama olsun bence güzel oldu, sizce? :)

Eklentiler

• $dalgıç1.webp
    $dalgıç1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $kardanadam2.webp
    $kardanadam2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $semazen.webp
    $semazen.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
güzelmiş eline sağlık nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum özellikle balıkadam çok hoş

offf çok güzellll bunlar yaaa..aşık oldum ben o kardan adama:)

yaa kadın yetenekli yaaaaa..aferin kıs sana:nazar::nazar:

güzelmiş eline sağlık nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorum özellikle balıkadam çok hoş

sağolasın. balıkadamı bi resimden baka baka yapışkanlı kağıdın arkasına çizdim. sonrası malum çıkartıp yapıştır. baloncuklar ztn kolay. balıklarda pek bişeye benzemedi oda her çeşit yapılr herhalde:)

Son düzenleme:
offf çok güzellll bunlar yaaa..aşık oldum ben o kardan adama:)

yaa kadın yetenekli yaaaaa..aferin kıs sana:nazar::nazar:

Teşekkürler:) kardanadama şapkasını yapana kadar bende aşıktım:) Ama o şapkasyla tüm karizmasını yitirdi gözümde:)) Biraz daha erkeksi bi şapka düşünmeliyim sanırım:)

yaa bence şapkası çok güzel...
kardan adam diyince zaten ilk öyle bir şapka geliyor akla..
semazende güzel canım ama daha mistik duruyor:)

dalgıcıda çok beğendim hatta yapabilsem kendi banyomada yapmak isterim:)

bunları netten mi buldun yoksa senin hayal ürünlerinmi?

Teşekkürler:) kardanadama şapkasını yapana kadar bende aşıktım:) Ama o şapkasyla tüm karizmasını yitirdi gözümde:)) Biraz daha erkeksi bi şapka düşünmeliyim sanırım:)

yaa bence şapkası çok güzel...
kardan adam diyince zaten ilk öyle bir şapka geliyor akla..
semazende güzel canım ama daha mistik duruyor:)

dalgıcıda çok beğendim hatta yapabilsem kendi banyomada yapmak isterim:)

bunları netten mi buldun yoksa senin hayal ürünlerinmi?

kusura bakma cnm cevap biraz gecikti=) Dalgıçı görmüştüm bir sitede. Yine bir bayan hazır stickerdan baka baka çizip yapmış, bnde onun yaptığından baka baka çizdim:) Semazende benzerleri hazır olarak satılıyor zaten. Hazır olan 2-3modelden baka baka benzetmeye çalışarak yaptım ama onu çizerek yapmadım zaten aralıklı tek tek yapıştırınca bütünde şekil ortaya çıkıo. Kardanadamı ben daha doğrusu eşim düşündü=) Başta buzdolabına çiçekler yada simetrik şekiller yapmayı düşünmüştüm ama eşim buzdolabının soğukluğuna kardanadam yakışır dedi=) Hemde çiçekler çok karışık olur diye onu yaptık. Beğenmene sevindim buarada..

yapışkanlar nerde satılır acaba?
Cok beğendim ya elinize sağlık bi Konyalı olarak semazeni daha cok beğendim:)

yapışkanlar nerde satılır acaba?
Cok beğendim ya elinize sağlık bi Konyalı olarak semazeni daha cok beğendim:)

Bende Konyalıyım cnm hem o yüzden hem manasından dolayı yaptım zaten. Bu kendinden yapışkanlı folyolar 1milyoncular diye adlandırılan dükkanlarda var. Desenlisi,düz renklisi...

hepsi birbirinden harika ben en çok semazeni beğendim ama hepsi çok güzel aslında hepssini tek tek beğendim güzel fikir.. :46: çok güzel olmuşlar ellerine,emeğine sağlık :nazar:

teşekkürler:) öyle sadece beğenmekle olmaz sizlerde yapın paylaşında bizde beğenelim:)

nihayet benimde blogum var. Artık yaptıklarımın hepsini bir arada bulabileceğim, ve bloga konu açmak için üstümdeki tembelliği atabileceğim:)) Bu ve diğer yaptıklarıma da bakmak isteyen olursa blogum:

Boş Uğraşlar Müdürü :)

Son düzenleme:
Back
X