Buaralar stickerlara merak saldım:) Tabi internette yapan arkadaşlardan gördüklerimde örnek oldu. Biraz uğraştırdı ama eğlenceliydi=) En küçüğü dalgıç olmasına rağmen en çok da o uğraştırdı aslında. Çizmek, çizdiğimi kesmek...
Siyah düz renk ve kırmızı düz renk 1TL'den 1er metre kendinden yapışkanlı kağıt aldım. 3sticker yaptım ama 3ü bittiğinde elimdeki kağıtların yarısı hala duruyordu.
YAPILIŞININ ANLATIMI VE DİĞER RESİMLER ŞURADA
Bu buzdolabımı süsleyen kardanadamım:) Kırmızı şapkasını yapana kadar gayet karizmatikti:) Şapka onu biraz bozdu ama bakalım belki fötr şapkaya çeviririm sonra:)

Bu da klozet üstündeki dalgıçım;

Ve bu da antreye yaptığım semazen;

Biri kardanadam,biri dalgıç,biri semazen ev adam doldu sanki ama olsun bence güzel oldu, sizce? :)
Siyah düz renk ve kırmızı düz renk 1TL'den 1er metre kendinden yapışkanlı kağıt aldım. 3sticker yaptım ama 3ü bittiğinde elimdeki kağıtların yarısı hala duruyordu.
YAPILIŞININ ANLATIMI VE DİĞER RESİMLER ŞURADA
Bu buzdolabımı süsleyen kardanadamım:) Kırmızı şapkasını yapana kadar gayet karizmatikti:) Şapka onu biraz bozdu ama bakalım belki fötr şapkaya çeviririm sonra:)

Bu da klozet üstündeki dalgıçım;

Ve bu da antreye yaptığım semazen;

Biri kardanadam,biri dalgıç,biri semazen ev adam doldu sanki ama olsun bence güzel oldu, sizce? :)
Eklentiler
Son düzenleme: