sadece 4 ay dişimizi sıkalım mı kızlar?

kuru fasulye kaç kalori biliyor musun?

Geçen hafta bende kuru fasulye yaptım .bulgur pilavı ile ama fasulye çok agır geldi.1 kase koymuştum fasulyeyi.çok mu kalorili?benim en sevdiğim yemek kurufasulye pilav yanınada acı olmayan soğan varsa:52:

100 gramı 338 yazıo ama aşagı yukarı mercımek barbunya falanda aynı. Okadardan bısey olmaz üç beş kaşık abartmadan yıyorum

Günaydın Çıtır kızlar :)

Sabah Menüm

1,5 dilim çavdar ekmeği 80 kl.
1 yumurta 80 kl
biraz peynir 100 kl
1 zeytin 10 kl
Toplam 270 kl.

Merhaba arkadaşlar 1,5 yaşında oğlum var 52 ile hamile kaldım ve şuanda 72 kiloyum ama gram veremiyorum aslında hiç diyet yapamıyorum ama tombuıl olmaktanda feci sıkıldım çalışıyorum yani kahvaltı olayı tamam ama öğle yemeği ve akşamda işler bozulmaya başlıyor çok yeme isteğim yok aslında ama hızlı tempoda işte hızlı şeyler yiyorum sanırm yemek için ayrıca fedakarlık yapıp akşamdan yapmam gerekiyor benide aranıza alınn:)

hoşgeldin.bende 16 kilo aldım hamilelikte.herkes ay kilo almamışsın vs dedi bende o gazla hiç dikkat etmedim.şimdi de kurtul kurtulabilirsen:25:aman aman yani .

bu arada ya cetveli nasıl yaptın?birde imza bölümüne link yapıştırmamız lazım sanırım ama imza bölümü neresi:)

100 gramı 338 yazıo ama aşagı yukarı mercımek barbunya falanda aynı. Okadardan bısey olmaz üç beş kaşık abartmadan yıyorum

canım ben abartmışım ama 1 kase de çok kaşık var:9:

neyse bakalım dikkat edecem fasulyeye.teşekkür ederim bu arada bilgi için.

Günaydın Çıtır kızlar :)

Sabah Menüm

1,5 dilim çavdar ekmeği 80 kl.
1 yumurta 80 kl
biraz peynir 100 kl
1 zeytin 10 kl
Toplam 270 kl.

Ara 3 ad.bisküvi 105 kl.

öğle 1 küçük elma 50 kl. 1 porsiyon k fleks 150 kl.
işyerinde bol yağlı patlıcan oturtma bol yağlı makarna vardı pufffffffffffffffffffff

Back
X