• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 50 gram altın taktılar

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
44
-8
6
22
2 senelik evliyim 22 yaşındayım ve düğünde sadece 50 gram altın bilezik taktılat bana ve durumlarıda iyi olduğu halde kayınbaba araba alcak araba prası biriktiriyor diye bana bilezik almak yerine araba almıştı sadece 4 bilezik ve bitane 8 ayar uyduruk haphafif bir kolye takmışlardı 20 yaşındaydım cahildim kocamı seviyorum ama şimdi bunları düşündükçe bedavaya gitmşim resmen diyorum ve deliriyorum kocamı sevmesem erkek tarafına savaş açıcam resmen kayınbaba araba almayı tercih etti oğlunu evlendirmek yerine ve sonuç o arabayla kaza yaptılar araba pert oldu

"bedavaya gitmek" bu benzetmeniz hic hos degil nesiniz ki siz kendinize niye bir esya veya mal gibi benzetme yapiyorsunuz ayrica ne takacaklari onlara kalmis oyle uygun gorduler demekki cokta gencmişsiniz duzeninizi kendiniz kurmalisiniz ortada savas açacak bi durum yok yani arabada gitmis zaten

2 senelik evliyim 22 yaşındayım ve düğünde sadece 50 gram altın bilezik taktılat bana ve durumlarıda iyi olduğu halde kayınbaba araba alcak araba prası biriktiriyor diye bana bilezik almak yerine araba almıştı sadece 4 bilezik ve bitane 8 ayar uyduruk haphafif bir kolye takmışlardı 20 yaşındaydım cahildim kocamı seviyorum ama şimdi bunları düşündükçe bedavaya gitmşim resmen diyorum ve deliriyorum kocamı sevmesem erkek tarafına savaş açıcam resmen kayınbaba araba almayı tercih etti oğlunu evlendirmek yerine ve sonuç o arabayla kaza yaptılar araba pert oldu
Maalesef bana da çok az bir miktar mehir takıldı. Bu konuda ilk dönemlerde anlaşmazlıklar yaşadık eşim ve âilesiyle. Fakat sonrasında eşimle tekrar tekrar konuştuk bu konuları ben ailesinin takacağını düşünüyordum fakat eşim kendi bütçesinden takacakmış. Kendisi de ayrıca bayaa bir borca girdiği için o evlendiğimiz dönem takamayacağını belirtti ben de altın için evlenmem,düğünü erteleyelim diyemedim. Dini nikahta istediğim mehir miktarını belirttim eşimin gücü ne zaman yeterse o zaman takacak. Benim için sorun değil ve asla ucuza gittim diye düşünmedim. Siz de kesinlikle öyle düşünmeyin tabii kayınpederinizin yaptığı doğru değil,eşinizden isteyebilirdiniz.

"bedavaya gitmek" bu benzetmeniz hic hos degil nesiniz ki siz kendinize niye bir esya veya mal gibi benzetme yapiyorsunuz ayrica ne takacaklari onlara kalmis oyle uygun gorduler demekki cokta gencmişsiniz duzeninizi kendiniz kurmalisiniz ortada savas açacak bi durum yok yani arabada gitmis zaten
Takıla takıla bunamı takıldın cidden

mehir erkeğindir

Beklentiniz aksam kime yemek pişirip koynuna girecekseniz kirli donunu yıkayacaksanız ondan olmalı . Dinde yeri var mı mehiri kaynana kayınbaba verecek die ? Kocandan isteyeceksin babasından değil

Kayınbaba mecbur mu size hem düğün yapıp hem altın takmaya ? Arabayla kaza yapmaları hoşunuza gidecek kadar kötü müsünüz 😡

Back
X