KısmetMerhaba,geçen arkadaşlarla buluşmadan sonra bir etkinlik daveti almıştımGidip gitmeme konusunda kararsızdım ,davet eden arkadaş da gelmeyeceğimi düşünerek ben gelmeden kalkmış.
Ortam bir pub tarzı bir yer.
Açıkçası tanımadığım insanlar olduğunda bu tarz yerlere gitmem.Gitmiş olunca da artık beş dakika oturur kalkarım dedim.Tam kalkacakken karşıma biri oturdu,çok sıkılgan duruyordu.Sonra sohbet ettik .Adımızı öğrendik ve memnun olduk derken ben kalktım.
İki gün sonra beni sosyal medyadan bulmuş,eklemiş.
Şu an yazışıyoruz…Arkadaşça sohbetimiz ,henüz bir şey yok ama
olabilir gibi de…
Yani ben kurmuyorumdur herhalde değil mi?
İlişkiler konusunda sıkıntılıyım,hatta terapi alıyorum.Bu konuda biraz çocuk kalmış bir yanım olduğu için panikliyorum.Yani henüz yenisiniz senin ona karşı İlgin varsa, önce iletişim kurup onu tanımaya çalış. Zamanla ilişkinin yönü netleşecektir
Anladım akışına bırak o zaman olucağı varsa olurİlişkiler konusunda sıkıntılıyım,hatta terapi alıyorum.Bu konuda biraz çocuk kalmış bir yanım olduğu için panikliyorum.
Ay kısmet kısmını bilemeyeceğim de bu çok ayıp ya. Gidip gitmeyeceğiniz belli değilse insan önce sorar geliyor musun, ben kalkacağım diye.Merhaba,geçen arkadaşlarla buluşmadan sonra bir etkinlik daveti almıştımGidip gitmeme konusunda kararsızdım ,davet eden arkadaş da gelmeyeceğimi düşünerek ben gelmeden kalkmış.
Evet öyle yapacağım da ,yaş 34 olunca insan artık istiyor.Evlilik,ilişki düşünmeden olaya sadece arkadaşlık olarak bakın, öyle devam edin. Öbür türlü kendinizi çok yıpratırsınız.
İşte,ben de onu diyorum ya.Sadece isimden nasıl bulmuş ki azimli sıçan duvarı delmiş
O arkadaşın da suçu yok aslında.Defalrca yazdı mutlu geliyor musun diye,son mesajını cevapsız bırakınca gitmiş.Ay kısmet kısmını bilemeyeceğim de bu çok ayıp ya. Gidip gitmeyeceğiniz belli değilse insan önce sorar geliyor musun, ben kalkacağım diye.
Eğer konu sahibi ortak arkadaşlarının instagramında varsa çok stalklerlık gerektiren bir durum değil. Yoksa sıkıntı tabii.her şeyden umutlanıyorsun ama bence seni isimden bulması özel bir durum değil, kırmızı bayrak. zira bu onun tecrübeli bir stalker olduğunu gösteriyor. demek ki biliyor böyle şeyleri ben derim ki ağırdan al. hemen heveslenme. çünkü hevesin kırılınca gene başlık açacaksın ben nerde hata yaptım diye.
Bilemedim,ortak arkadaşımız yok.Üye olduğum platformdan adımla aratıp bulmuş olabilir,yine de zahmet de bulunması lazım bunun için.Eğer konu sahibi ortak arkadaşlarının instagramında varsa çok stalklerlık gerektiren bir durum değil. Yoksa sıkıntı tabii.
Ama buluşalım ,görüşelim vs de dedi yani.Bilemedim,ortak arkadaşımız yok.Üye olduğum platformdan adımla aratıp bulmuş olabilir,yine de zahmet de bulunması lazım bunun için.
Sohbet sarmış olabilir,bepenmiş olabilir,yazışırken de fark ettim ,ötesi kısmet.
Yaşını bilmiyorum,ama yaşıt gibi duruyoruz.Fizik olarak iyi.Begendin mi onuu yasi kac? Hadi olur insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?