Eee daha ne olsun artık bu çağda.millet ismini bile buluyor isteyince.Sadece isimden nasıl bulmuş ki azimli sıçan duvarı delmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee daha ne olsun artık bu çağda.millet ismini bile buluyor isteyince.Sadece isimden nasıl bulmuş ki azimli sıçan duvarı delmiş![]()
Daha önce sağlıklı, düzenli bir ilişkiniz olmuş muydu?Evet öyle yapacağım da ,yaş 34 olunca insan artık istiyor.
Oldu,maksimum bir yıl.Daha önce sağlıklı, düzenli bir ilişkiniz olmuş muydu?
Siz sey degil miydiniz ya, ev arkadaşı sesli sevisiyor diye baslik acan uye?Merhaba,geçen arkadaşlarla buluşmadan sonra bir etkinlik daveti almıştımGidip gitmeme konusunda kararsızdım ,davet eden arkadaş da gelmeyeceğimi düşünerek ben gelmeden kalkmış.
Ortam bir pub tarzı bir yer.
Açıkçası tanımadığım insanlar olduğunda bu tarz yerlere gitmem.Gitmiş olunca da artık beş dakika oturur kalkarım dedim.Tam kalkacakken karşıma biri oturdu,çok sıkılgan duruyordu.Sonra sohbet ettik .Adımızı öğrendik ve memnun olduk derken ben kalktım.
İki gün sonra beni sosyal medyadan bulmuş,eklemiş.
Şu an yazışıyoruz…Arkadaşça sohbetimiz ,henüz bir şey yok ama
olabilir gibi de…
Yani ben kurmuyorumdur herhalde değil mi?
Hayır,ben değilimSiz sey degil miydiniz ya, ev arkadaşı sesli sevisiyor diye baslik acan uye?
Aa tamam oysaniz durum ne oldu diye merak etmiştim.Hayır,ben değilim
Çok teşekkür ederim.Aa tamam oysaniz durum ne oldu diye merak etmiştim.
Bu arada bana bu konunuz cok heyecanli bi flortun baslangici gibi hissettirdi. Hakkinizda hayirlisi
Sosyal medya hesabınız isim soy isim şeklinde mi nasıl bulmuş ki öyle? Ortak arkadaşlarınız mı söyledi acaba?Merhaba,geçen arkadaşlarla buluşmadan sonra bir etkinlik daveti almıştımGidip gitmeme konusunda kararsızdım ,davet eden arkadaş da gelmeyeceğimi düşünerek ben gelmeden kalkmış.
Ortam bir pub tarzı bir yer.
Açıkçası tanımadığım insanlar olduğunda bu tarz yerlere gitmem.Gitmiş olunca da artık beş dakika oturur kalkarım dedim.Tam kalkacakken karşıma biri oturdu,çok sıkılgan duruyordu.Sonra sohbet ettik .Adımızı öğrendik ve memnun olduk derken ben kalktım.
İki gün sonra beni sosyal medyadan bulmuş,eklemiş.
Şu an yazışıyoruz…Arkadaşça sohbetimiz ,henüz bir şey yok ama
olabilir gibi de…
Yani ben kurmuyorumdur herhalde değil mi?
İsim soy isim,ortak arkadaş yok.Sosyal medya hesabınız isim soy isim şeklinde mi nasıl bulmuş ki öyle? Ortak arkadaşlarınız mı söyledi acaba?
Ekleştiğimiz gün sohbet ettik birwz sadece o kadarKonusuyor musunuz?