Sadece akıl danışmak istiyorum

Eşim olmadı hiç bir zaman boşanalim dedim laf arası.Yalanim varsa Allah canımı alsın dediği laf ....... Kadının oğlu boşanmış kadının yani yine kv yi düsünüyor.Kendini annesine adamış sanırım.Kuş kafalı çocuk anasiz babasız demiyor da anam da anam diyor çok tuhaf çok.

Bence farklı bir planlama yapıp, 3 yıl değil de min. Zaman diliminde maddi kayıplarını temin edip güle güle sana demelisin.
Zira 3 sene beni sevmediğini bildiğim ailecek sorunlarım olan bir insanla nasıl yaşayabilirim ki ? 1 değil 2 değil 3.. Çocuk için üzülüyorum böyle durumlarda Allah yardımcınız olsun.

Bence farklı bir planlama yapıp, 3 yıl değil de min. Zaman diliminde maddi kayıplarını temin edip güle güle sana demelisin.
Zira 3 sene beni sevmediğini bildiğim ailecek sorunlarım olan bir insanla nasıl yaşayabilirim ki ? 1 değil 2 değil 3.. Çocuk için üzülüyorum böyle durumlarda Allah yardımcınız olsun.
Deneyeceğim sağol.

Ben neden pişman olacağım.Ben evlenirken pişman olmuşum zaten.Bir daha pişman olmam.
Giden ekstra 3 yiliniza pisman olacaksiniz
Cocugunuz buyuyor o da sahit olacak her seye pisman olacaksiniz
Yazik gunah,yoksa kime ne ister bosanin ister bosanmayin

Ay ben 3 yıl sabredemem ya, iyi sabrınız varmış maaşallah.

3 yıl sonra arkanızdan ahh ne iyi kızdı demelerinimi bekliyosunuz...Allah korusun ölseniz cenaze namazına gelirler sadece...ne plan yapmışsınız sanırsın 3 ay:)) kim öle kim kala bacı o zamana

Senin istediklerinin tersini yapıyorsa; istediğini değil tersi iste. nasılsa senin istediğinin tersini yapacağı için senin istediğini yapacak ama haberi olmayacak.
Nası fikir ama:KK76: :halay::KK9:

Kim ne derse deyin deyin umursamayin bu 3 yılı tanıyın ..bende tanıdım hem vicdanım rahatladı hemde boşandıktan sonra bir gram acı çekmedim çok şükür vicdan önemli ..boşandıktan hemen sonrada yeni ilişkiye başladım cocukluyum üstelik..evlenme planlari kuruyoruz ve çok mutluyum :*

Bugün kıymet bilmeyenin yarın kıymet bilebileceğine dair umudunuz varsa, onu silin atın derim.
Siz ağzınız ile kuş tutsanız, altından sarayları elleriniz ile inşa etseniz, yaranamazsınız.
Niye herşeyi kendiniz yaptınız? Evlenirken eşinizin hiç desteği olmadı mı?
Ne kadardır evlisiniz?

Bilemişsiniz kendinizi belli ki.
Ancak bazı kararlar ne kadar askıya alınırsa, o kadar gerçekleştirilmesi imkansızlaşır.
Siz cesaret edemiyorsunuz şu an ayrılmaya ve kendinizce bir emniyet oluşturmuşsunuz, 3 sene sonra diyerek avunuyorsunuz.

Bir yuvayı kurmak ne kadar zor ise, yıkmak ondan daha da zordur.
Eğer eşinizin sizi sevmediğinden eminseniz ve böyle yaşayamayacağınıza eminseniz,
verdiğiniz kararları net verin ve arkasında durun.
Ne süre tanıyın kendinize, ne ileriye bir kota koyun.
Karar verin ve uygulayın...

Giden sizin ömrünüzden olacak ve geçen bu süre içerisinde yaşadıklarınızda kendinize dert olacak.
Başka kimseyi etkilemez bu durumlar.
Bilin istedim.

Evet arkadaşlar Merhaba,
Tam 6 sene olmuş konuyu açalı.
Benden sizlere tavsiye bu opsiyonu tanıyın. Ne mi oldu?
Eşim kardeşleri ile kavga etti herkes mahkemelik oldu herkes ceza aldı. Ben hariç. Kayınvalidem özür diledi kabul etmedim silip attım herkesi.
Deprem yaşandı 2023 te herkesin evleri yıkıldı herkes başka şehirlere taşındı ben hariç.
Dünya tatlısı bir çocuğum daha oldu.
Birde arsanın bir kısmını eşim imza ile erkek kardeşine vermiş zamanında evlenmeden önce onu öğrendim.
Bütün malları avukat aracılığı ile dava açıp satışa çıkardı.
Siz siz olun burada lilerin abuk sabuk sözlerine kanmdyın.
Ben 3 sene opsiyon tanımışım neler neler olmuş varın gerisini siz dğşünün.
Mutluyum

Back
X