• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece ALLAH a yalvarıyorum canımı alması için.

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çünkü benim yapacak cesaretim yok.
daha önce de söylemişim.anne baba ayrı ikisi de başkalarıyla evliler.ben annede kaldım üvey babam kötü değildi asıl anneden çektim.beni öz evlat gibi görmedi.babamın kendisine yaptığı hakaretlerin dayakların acısını benden çıkardı.öğretmen oldum ayrıldım evden.bir oğlu oldu tabiş o adamdan 18 yaşındaşu an lise son sınıf öğrencisi.memleketteki okulda rahat durmadı yanıma göndediler sonra anne de geldi.anne beni düşman görüyor en ufak bişey desem başlıyor senin baban şöyleydi böyleydi bana en iyi lafı o...pu zaten.
ben daha öncesinde de evlendim ayrıldım. çocğum yok.
ve bu kadaın ben beş yaşındaykenden bu yana beni reddetti.istemiyor.ne kadar haksız da olsa oğlunu kayırıyor.ona oğlum der ismiyle hitap eder bana ağzını açıp kızım demedi hiçbir zaman.ismimi de söylemedi.
sürekli reddeiyor.ailevi ilişkiler sıfır elimde bir dayanak öğretmenliğim var.biraz önce de büyük kavga oldu.ben en ufak bişey desem hemen savunmaya geçiyor haksız oğlunu kayırıyor.
ben de dayanamadım.
kızlar allah resul hakkı için bana sen üniversitede şu kadar para yedin oğlumun rızkını yedin diyor ağzını açınca.bu yaşıa kadar boş mu geldin diyor .sana o kadar para harcandı diyor.ben de yaklaşık 15 milyar kredi çekip verdim kendine onunla oğluna ev yaptırıyor.
ben ondan maddi anlamda hiçbişey beklemiyorum ama onun bana sevgisini göstermemesi doğduğundan beri yediklerinin parasını vermedin demesi artık dokunuyıor.dayanamadım patladım bende.bana yumruk attı omzuma ben de onun bacağına ayağımla vurdum morarmış o da.sese ev sahibi geldi.bcağını gösteriyor morarttı diye.doğduğundan beri o kadar masraf ettim diyor.anladım ki ben onun silmek istediği unutmak istediği geçmişinin bir parçasıyım.o yüzden benden nefret ediyor.gelme benim evime diyor.hayatta yapayalnızsın başının çaresine bak diyor.mesleğimden ve rabbimden başka kimsem yok .sadece mutlu bir yuva kurmak istedim olmadı.boşandım bu kez hiç olmuyor.ikinci elmişim .asla ben öyle olduğumu düşünmüyorum ama.
evlat yetiştirmek böyle mi? doğurduktan sonra ona bakmak bir lütuf mu ama hayır oğluna karşı öyle davranmıyor.
hıçkırıklara boğularak yazıyorum bu satırları.
yalnızlığın en derinlerindeyim.iliğime kadar hissediyorum yalnızlığı.bir kutu antidepresan başucumda duruyor.sadece cesaretimi toplamak istiyorum.içimde iman olmasa yapacağıma eminim .ama engelliyor bu beni.
kızlar iliklerime kadar yalnızım.babam hayatta ama umrunda değilim.bunu anlayabiliyor musunuz? anne ve babanız hayattayken ikisinin de umrunda olmamak? ve yaptıkları en ufak şeyi suratıma çarpmaları

Ya mesleğin de olmasaydı
anlamıyorum bi tarafları eksik olan insanlar neden ellerindekine tutunmaz
allah onu da alıvermesin sonra

canımm benim, ben üzgün olunca aklıma "Bilemezsin ki ; belki de Allah bundan sonra daha güzel bir kapı açar." (Talak Suresi-1) hep bu Ayet gelir, seni anlamaya çalışıyorum, Rabbim en güzel kapıları açsın sana. içini ferahlatsın, yüzün gülsün. başka da bişey diyemiyorum.

söylediğini anlayabiliyorum.fakat senin beni yaşadıklarımı anlayabilmen zor.
dayanma gücümün tükendiği bir andayım.

ne biliyorsun
annen seni sevseydi ama aç açık olsaydın o sevgi karın doyurur mu sanıyorsun
benimki de böle deyip kabullenip neden elindekinin kıymetini bilmiyorsun

canımm benim, ben üzgün olunca aklıma "Bilemezsin ki ; belki de Allah bundan sonra daha güzel bir kapı açar." (Talak Suresi-1) hep bu Ayet gelir, seni anlamaya çalışıyorum, Rabbim en güzel kapıları açsın sana. içini ferahlatsın, yüzün gülsün. başka da bişey diyemiyorum.

umudum tükendi.minik bir pepem var ona sarılık hıçkırıklara boğuluyorum

daha önce de söylemişim.anne baba ayrı ikisi de başkalarıyla evliler.ben annede kaldım üvey babam kötü değildi asıl anneden çektim.beni öz evlat gibi görmedi.babamın kendisine yaptığı hakaretlerin dayakların acısını benden çıkardı.öğretmen oldum ayrıldım evden.bir oğlu oldu tabiş o adamdan 18 yaşındaşu an lise son sınıf öğrencisi.memleketteki okulda rahat durmadı yanıma göndediler sonra anne de geldi.anne beni düşman görüyor en ufak bişey desem başlıyor senin baban şöyleydi böyleydi bana en iyi lafı o...pu zaten.
ve bu kadaın ben beş yaşındaykenden bu yana beni reddetti.istemiyor.ne kadar haksız da olsa oğlunu kayırıyor.ona oğlum der ismiyle hitap eder bana ağzını açıp kızım demedi hiçbir zaman.ismimi de söylemedi.
sürekli reddeiyor.ailevi ilişkiler sıfır elimde bir dayanak öğretmenliğim var.biraz önce de büyük kavga oldu.ben en ufak bişey desem hemen savunmaya geçiyor haksız oğlunu kayırıyor.
ben de dayanamadım.
kızlar allah resul hakkı için bana sen üniversitede şu kadar para yedin oğlumun rızkını yedin diyor ağzını açınca.bu yaşıa kadar boş mu geldin diyor .sana o kadar para harcandı diyor.ben de yaklaşık 15 milyar kredi çekip verdim kendine onunla oğluna ev yaptırıyor.
ben ondan maddi anlamda hiçbişey beklemiyorum ama onun bana sevgisini göstermemesi doğduğundan beri yediklerinin parasını vermedin demesi artık dokunuyıor.dayanamadım patladım bende.bana yumruk attı omzuma ben de onun bacağına ayağımla vurdum morarmış o da.sese ev sahibi geldi.bcağını gösteriyor morarttı diye.doğduğundan beri o kadar masraf ettim diyor.anladım ki ben onun silmek istediği unutmak istediği geçmişinin bir parçasıyım.o yüzden benden nefret ediyor.gelme benim evime diyor.hayatta yapayalnızsın başının çaresine bak diyor.mesleğimden ve rabbimden başka kimsem yok .sadece mutlu bir yuva kurmak istedim olmadı.boşandım bu kez hiç olmuyor.ikinci elmişim .asla ben öyle olduğumu düşünmüyorum ama.
evlat yetiştirmek böyle mi? doğurduktan sonra ona bakmak bir lütuf mu ama hayır oğluna karşı öyle davranmıyor.
yalnızlığın en derinlerindeyim.iliğime kadar hissediyorum yalnızlığı.bir kutu antidepresan başucumda duruyor.sadece cesaretimi toplamak istiyorum.içimde iman olmasa yapacağıma eminim .ama engelliyor bu beni.
kızlar iliklerime kadar yalnızım.babam hayatta ama umrunda değilim.bunu anlayabiliyor musunuz? anne ve babanız hayattayken ikisinin de umrunda olmamak? ve yaptıkları en ufak şeyi suratıma çarpmaları
Yazdıklarını okudum üzüldüm :( neden kendi ayakların üzerinde drmayı düşünmüyorsun annen öle yapıyorsa daha ne die o evde duruyorsun meslegınde varmış ne güzel... annen de olsa kimse için kendini üzmeye deymez bu dünyaya bi daha gelmiyceksin ...

Hepimiz neler yaşıyoruz, sen şimdi siz benim yaşadıklarımı ne biliyorsunuz diyorsundur ama, bi kere yaşın genç, öğretmensin, ne kutsal mesleğin var, yarın bir gün, karşına seni mutlu edecek biri çıkmayacağı ne malum, annenin seni bağrına basmayacağı ne malum, UMUT ETMEK DE İBADETTİR, KULLARDAN KESİLSE DE MERHAMETİ SONSUZ RAB'DEN ÜMİT KESİLMEZ.

Suan sinavin en zor sorusundasin.ya uzerine gideceksin yada yanlis cevap verip butun dogrularini gotureceksin o antideprasanlari icerek..sinaniyosun..bu hep boyle gitmeyecek inan buna.yasadiklarinin hic biri bosuna degil.belkide cok az kaldi mutlu sona.ben senin yerinde olsam o arayana sorana dek birdaha gorusmezdim onla asla.icnde olan sevgiyi bagi bu sekilde anlamasina izin verirdim onu bensiz birakarak..

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan sinavin en zor sorusundasin.ya uzerine gideceksin yada yanlis cevap verip butun dogrularini gotureceksin o antideprasanlari icerek..sinaniyosun..bu hep boyle gitmeyecek inan buna.yasadiklarinin hic biri bosuna degil.belkide cok az kaldi mutlu sona.ben senin yerinde olsam o arayana sorana dek birdaha gorusmezdim onla asla.icnde olan sevgiyi bagi bu sekilde anlamasina izin verirdim onu bensiz birakarak..

seni asla sevmiyorum diyor.ölürsem ölüme gelme diyor.ölürsen de ölüne gitmem diyor.gelme diyor zaten unut beni reddet diyor.istemiyorum zannetmiyorum ayrı kalmanın onun canını acıtacağını

Niye kendine bu eziyeti ediyorsun?? Hayırsız bir annen birde baban var, ne yazık ki.. Kendi ayaklarının üzerinde dur.. Madem annenle anlaşamıyorsun, daha hala niye o evdesin?? Kendi hayatına bak.. Öldü farset onları..
Yaşamayan seni anlayamaz ama bir yerden kendi hayatını kurman lazım, yalnızda olsa...

Senin annen hasta sanırım insan evladına der mi hiç öyle şeyler.
Offf tepem attı he zorla doğurtturuyorlar sanki doğurmayın kardeşim ya doğurmayın , marifet sanki çocuk doğurmak .
Madem birinin rızkından kesip öbürüne vermek zorundasın neden doğuruyorsun , ne desem bilemedim arkadaşım valla hem üzüldüm hem çok sinirlendim annene...

O evden ayrıl bence. Kendine güzel bir hayat çiz..
Rabbim seni de böyle sınıyor demek ki.. O hapları at çöpe kalk bir abdest al iki rekat namaz kıl inan için öyle ferahlar ki...

Niye kendine bu eziyeti ediyorsun?? Hayırsız bir annen birde baban var, ne yazık ki.. Kendi ayaklarının üzerinde dur.. Madem annenle anlaşamıyorsun, daha hala niye o evdesin?? Kendi hayatına bak.. Öldü farset onları..
Yaşamayan seni anlayamaz ama bir yerden kendi hayatını kurman lazım, yalnızda olsa...

ben zaten onun yanında kalmıyorum.o oğlunu yanıma gönderdi benim okuduğum liseye yazdırdı.memlektte okuldan atılacaktı.
sonra da kendi geldi.

çok afedersiniz anneniz size o...pu diyor mu?
ben 5 yaşımdan bu yana duyuyorum bu sözü.artık kaldıramıyorum 30 uma merdiven dayadım

ben zaten onun yanında kalmıyorum.o oğlunu yanıma gönderdi benim okuduğum liseye yazdırdı.memlektte okuldan atılacaktı.
sonra da kendi geldi.

O zaman sen onları evden kov.. İyi sabır var arkadaşım sende.. Hem geliyorlar evine yerleşiyorlar hemde utanmadan seni üzüyor, eziyor.. Annende olsa, ki sadece doğurmakla anne olunmuyor, saygı sevgi bir yere kadar.. Sen bunları sabretmek zorunda değilsin..
Cıkın, defolun benim evimden.. Madem beni sevmiyorsun nediye yanımda duruyorsun de..
Ayyy acayıp sinir oldum vallaha yaa..

ben de dayanamadım.

Doğurmakla anne olunmuyor maalesef.......... Anneniz ne kutsal,ne de "anne" !!!! Benim anlamadığım neden evine geliyorlar? Neden aynı evde kalıyorsun??? Madem öyle çok kıymetli oğlu baksın ona! o oğlu bir kız bulunca anasını tanımayacak..o anne de senden toplayıp yüzüne bakmayan oğluna götürecek.... :47:

En güzeli uzaktan görüşmek.. Paraysa parayı fazla fazla vermişsin.. Annelerin bedduası tutar ama gerçek annelerin!!!! Kimse kusura bakmasın.... çok sinir oldum. böyle aile olacağına tek olmak daha iyidir.. Ben yalnızlığı seven biri olarak, çok daha huzurlu ve rahat olacağını düşünüyorum :ssz:

Allah yardımcın olsun. Lütfen hayatının değerini bil. Tek başına yaşanacak o kadar çok şey var ki.. Ben de boşanıyorum ve çalışmaya başlayınca yapacaklarımın listesini yaptım,sen de öyle yap görmek istediğin yerler, tatiller planla.. kimseyi dinleme yaşamına bak..yaşamak istediklerini erteleme,tek olsan bile yap! Gönüllü etkinliklere katıl.. ne bileyim ne seversen artık.. Lütfen kötü şeylere saplanıp kalma :ssz:

Senin annen hasta sanırım insan evladına der mi hiç öyle şeyler.
Offf tepem attı he zorla doğurtturuyorlar sanki doğurmayın kardeşim ya doğurmayın , marifet sanki çocuk doğurmak .
Madem birinin rızkından kesip öbürüne vermek zorundasın neden doğuruyorsun , ne desem bilemedim arkadaşım valla hem üzüldüm hem çok sinirlendim annene...

annem normal değil kesinlikle farkındayım ben.ama normal davranmadığı kişi benim oğlu değil.bkaç yıl gitmesem göremk ister mi acaba? hiç sanmıyorum

Senin gibi mesleğini eline almış, başarılı bir bayanın intihardan söz etmesi çok üzücü. Seni sevmeyen istemeyen hayırsız bir anneye neden katlanıyorsun! Gönder oğlunuzda alsın defolup gitsin. İşin var eminim karşına düzgün senin gibi öğretmen bir insan çıkar. Kendi yuvanı kurup onları hayatından çıkar. Allah aşkına cahil insanlar gibi intihardan ölmekden falanda bahsetme. Güçlü ol, dik dur yapabilirsin.

Son düzenleme:
Back
X