• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece ALLAH a yalvarıyorum canımı alması için.

O zaman sen onları evden kov.. İyi sabır var arkadaşım sende.. Hem geliyorlar evine yerleşiyorlar hemde utanmadan seni üzüyor, eziyor.. Annende olsa, ki sadece doğurmakla anne olunmuyor, saygı sevgi bir yere kadar.. Sen bunları sabretmek zorunda değilsin..
Cıkın, defolun benim evimden.. Madem beni sevmiyorsun nediye yanımda duruyorsun de..
Ayyy acayıp sinir oldum vallaha yaa..

diyorum canım sen neden benim yanımda durdun onca sene diyor karşımdaki normal biri değil.

annem normal değil kesinlikle farkındayım ben.ama normal davranmadığı kişi benim oğlu değil.bkaç yıl gitmesem göremk ister mi acaba? hiç sanmıyorum
E canım senin değil annenin antidepresan içmesi gerek.
Benim annem de sinir hastası ablamla iletişimi benimle olduğundan daha farklı .
Benim sözümü dinlerken ablamla atışır , ben ablamı çok sevdiğinden eminim ama.

Senin gibi mesleğini eline almış, başarılı bir bayanın intihardan söz etmesi çok üzücü. Seni sevmeyen istemeyen hayırsız bir anneye neden katlanıyorsun! Gönder oğlunuzda alsın defolup gitsin. İşin var eminim karşına düzgün senin gibi öğretmen bir insan çıkar. Kendi yuvanı kurup onları hayatından çıkar. Allah aşkına cahil insanlar gibi intihardan ölmekden falanda bahsetme. Güçlü ol, dik dur yapabilirsin.

çok yalnız hissediyorum

Kardeşinle aran nasıl ? Çocuk o daha sanırım okumak için yanına geldi , yerin de olsam ona sahip çıkarım yanıma çekerim başka kardeşin de yok hep o yaşta kalmayacak arkan olur hiç değilse.

Hayat herkese adil davranmıyor , bazı insanların en yakını en uzagında kalıyor ..
Anne ve babanız kötü dıye hayatınız bıtmıs sayılmıyor bu dramatık halınızden kurtulun ve kendınıze acımayı bırakın.
Benım de annem ve babam yok varken yok ama hayat devam edıyor üstelik siz çok sanslısınız ,
Eğimitinizi tamamlamış, meslegınızı elınıze almıssınız .. Bunları başardıysanız cok daha fazlasını da yapabılırsınız.

Yalnız değilsiniz yanınız da Allah var ..
Siz görmeseniz de ellerınızden tutanlar var ..
Sirkelenin , Bismillah deyin hayata tekrar başlayın ..

Kardeşinle aran nasıl ? Çocuk o daha sanırım okumak için yanına geldi , yerin de olsam ona sahip çıkarım yanıma çekerim başka kardeşin de yok hep o yaşta kalmayacak arkan olur hiç değilse.

bana ala demez annesiyle be kavga yapınca sevinir.onun da psikolojisi bozuk annesiyle diyorum çünkü o kadına anne demek gelmiyor içimden.
tuvaletten çıkar ellerini mutfakta yıkar o çocuk.hr yere tükürür.bugünkü kavga da ondan çıktı .
yapma dedim.vay ben nasıl kızarmışım ona.

bana ala demez annesiyle be kavga yapınca sevinir.onun da psikolojisi bozuk annesiyle diyorum çünkü o kadına anne demek gelmiyor içimden.
tuvaletten çıkar ellerini mutfakta yıkar o çocuk.hr yere tükürür.bugünkü kavga da ondan çıktı .
yapma dedim.vay ben nasıl kızarmışım ona.

Tövbe tövbe arkadaşım ayrı bir eve çıkman farz olmuş , neden çekesin ki ?
Seni hava da kaparlar öğretmensin sen .Böyle gitmez hayatın , sıkma canını .

Bir başkasının hareketleri yüzünden nasıl olur kendi canına kıymak istersin sana ait olmayan hataların bedelini sen mi ödeyeceksin ?

Annen sana gerektiği gibi davranmıyorsa bu senin suçun mu neden faturayı kendin kesesin.

Şükür ki kimseye muhtaç değilsin ayakalarının üzerindesin.Elbet yaşadıkların acı.Maalesef her anne baba bilinçli olamıyor.

Kimi anneden kimi babadan sıkıntı çeken çok insan var.Kendini koy verme annen seni canım cicim sevecek diye bekleme.Sen keni, hayatına bak umutlu ol yarınların ne getireceğini bilemezsin.

Bir başkasının hareketleri yüzünden nasıl olur kendi canına kıymak istersin sana ait olmayan hataların bedelini sen mi ödeyeceksin ?

Annen sana gerektiği gibi davranmıyorsa bu senin suçun mu neden faturayı kendin kesesin.

Şükür ki kimseye muhtaç değilsin ayakalarının üzerindesin.Elbet yaşadıkların acı.Maalesef her anne baba bilinçli olamıyor.

Kimi anneden kimi babadan sıkıntı çeken çok insan var.Kendini koy verme annen seni canım cicim sevecek diye bekleme.Sen keni, hayatına bak umutlu ol yarınların ne getireceğini bilemezsin.

sence bu hayat bana gerçekten mutluluk getirir mi?

Getirir.İnan bir şekilde getirir.

Her şey Allah'tan...Ama kimse bu annen baban dahi olsa seni üzmesin.Sana iyi gelecektir annenle görüşmelerini biraz daha seyrelt.

Kendini koy verme güçlü ol.kendini bu denli üzmen neyi değiştiriyor hiç bir şeyi hemde hiç..

Niye getirmesin ki! Senin diğer insanlardan ne eksiğin var. Tek eksiğin pozitif düşünmüyorsun. İyi şeyler düşün iyi şeyler bulsun seni. Önceki konularında baktım aynı şeylere, çok takılmış kalmış.
Gecen TV'de esra Erol'un programını izliyordum. Gözleri görmeyen birkız. Ailesi okutmamış, senden bişey olmaz demiş. Sen amasın senin kimseye hayrın dokunmaz demiş. Kız o haliyle kendi imkanlarıyla dışardan liseyi bitirmiş, Erzurum'dan istanbula gelmiş, çağrı merkezinde iş bulmuş, evini tutmuş, parasını kazanıyor ve yalnız yaşıyor. Evlenmek için taliplerini aradı birini buldu gitti. Bu azimdir, dik durmakdır, güçlü olmaktır. Sen neden bu kadar hayatla ipleri kopardınız arkadaşım.
Ya ümitsizsiniz, Ya da ümit sizsiniz.
Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz.

Getirir.

Kanser değilsin, çaresiz değilsin. Elin ayağın düzgün hoş bir insansın ki bir kere evlenmişsin, erkekler beğeniyor demek ki seni şekerim.

O evden çık git bence, anneni de bir daha arama sorma, ne halt yerse yesin. Bak ne güzel bir mesleğin var, her gün bidi bidi çocuklarla berabersin.

Kendi evine taşın, başını dinle kuzum. Sonra da hayırlısıyla kısmetin gelir seni bulur.

Hayat hem çok güzel hem çok acımasız biliyorum. Hayata kötü bir başlangıç yapmış, fena bir annenin çocuğu olarak doğmuşsun ama hayat o kadar güzel ki ne baban denen kazma , ne annen denen cadaloz için vazgeçmeye değmez. Aile sevgisini kendi çocuklarında ve yuvanda tadarsın inşallah kardeşim.

canım haklısın ama ayakta durmak zorundasın.cok sukur meslegın var.dort kolla sarıl meslegıne.sen yanlız degılsın Allahınvar oda herseye yeter dıyorum.derdı veren dermanınıda verır.zamanla gecer duzelır hersey.inş karsına bırı cıkar senı yanlıklıktan kurtarır.ıyı hayırlı bırı.senın ıcın duaedecegım.rabbım yanlız bırakmasın ınş canımm

Gündüze dönmeyen bir gece bilmiyorum ben. Sen biliyor musun?

Her acı, her damla gözyaşı bir günah siler, içimizi arındırır derler.
Şükret temizleniyorsun.
Sınavların en büyüğünü veriyorsun belki, ama inan bana herkesin sınavı apayrı bu hayatta..
Öyle bir noktaya geleceksin ki, "şimdi anladım neden o kadar acı çektiğimi" diyeceksin güven bana.

Annen kör şeytanından bulsun. Başka bir şey demiyorum.

Nasil olur
Bende ikinci evliligimi yaptim henuz 25 yasindayim ayrildigimda yeni dogum yapmistim nelervyasadik neler gecirdik evladimla ben ona goxum gibi bakmicamda kim bakacak bazen dusunuyorum ben olursem ne olcsk kalcak ortada esim ben sahip cikicam tabiki diyor annek babam 50 li yaslarda abimlermi sevgi gostercek olene kadar bazen bi kardesi olmali diyorim cogu zaman ogluma kiyamiyorum esim ariyor xxx uyudumu sutunu ictimi ustunu orttunmu bu insan sevgisi merhamet demek
Aileni sil boyle sey olmaz kendin hayatta zaten yalnizsin itis kakis olmax hic olmazsa evet cocuk buyuk maddi manevi ystirim ama karsiligi iyiligi sagligi
Anneniz evlenmis sizide belki ayak bsgi olarak gormus cok yazik
Ben oglumun yol arkadasim oldugunu dusunuyorum

bazı arkadaşların yorumları nekadrda ilginç annen diye oda sözde, neymiş sana eziyet eden bi kadına katlanıcakmışsın :51: işin var negüzel yanlız yaşa bundan daha yanlız olmazsın emin ol hem huzur herşeye bedeldir üzme kendini :34:

sana öncelikle kendi yoluna bakman gerektiğini söyleyebilirim, sorunlar kafaya taktıkça daha da büyür, ama ortada bi sorun yokmuş gibi hayatına devam edersen kesinlikle üzülmezsin:34:

eğer hayat sana başka seçenek bırakmıyosa , yeri geldiğinde annenden kardeşinden eşinden bile kopacaksın:10: her zorluğun arkasından bi hayır gelir inan buna. ve seni yıkamayan zorluklar seni güçlendirir:29:

öncelikle hayatınla ilgili otur tart bi karar ver:ssz: neden böyle oluyor, neden annem böyle davranıyor diyeceğine silkelen ve harekete geç:31: bu kadar umutsuz olma, ne yaşadığını bilemem ama en azından kendine yeni bi hayat kurmayı çok görme:16:

Back
X