Sadece amh düşüklüğü ile çok mu imkansızdır? Doktor tüp bebeğe yönlendirdi

Anladım ama çok vakit kaybedecek bi değerimin olmadığını belirtti sınırda denildi sadece

Anladım ama çok vakit kaybedecek bi değerimin olmadığını belirtti sınırda denildi sadece
Yaşınıza göre çok düşük değeriniz. Yaşınıza göre o değer 3-4 olmalıydı. Ben o değeri gördüğümde 27 yaşındaydım 2 sene tüp bebekle uğraştım 29 yaşında anne oldum. Şuan mesela daha da düşmüştür. Yani herkesin kendi kararı tabi bilemem inşallah kolaylıkla tedaviye gerek olmadan olur bebişiniz

Tabiki evet bunları çok duydum biliyorum ama herşey tabiki allahtan şuan tüp gibi yaptırma gibi bir imkanım yok yaşımı baz alınca evet düşük ama folikülüm yok değil hatta güzel bazen işte bizlerde birbirimize destek oluyoruz burda veya fikir beyan ediyoruz ama AMH labartuarda yapılan bir kan testi ve benim gördüğüm kadarı ile güvenilir değil 0,80, 1,89. 1,16 değerleri arasında bence ciddi bir fark var Buda bana güvensizlik veriyor onun harici ultarasuonda 4,3,5,6 gibi sayım olsa korkkardım açıkçası ama AMH değeri 2,3 olan bir bayan kadar folikülüm var Buda açıkçası bana yaşıma göre AMH değişken çıkması ama folikül sayımın iyi olduğu için en azından doğal olarak 6 ay daha deneyebilirim düşüncesini geliştiriyor 0,80 ardından aynı hastane aynı labartuarda 1,89 çıkması kimse bana açıklayamıyor tüp doktoru ile görüşünce folikül sayımı baz alıyorlar

Bunları baz alınca hepsini AMH labartuarlarında bakılan değerden çok kadının ultasyonun önemli olduğunu düşünüyorum tüpe gidince size sürekli AMH almak yerine ultrasonda kaç folükül var kaçını toplarız şeklinde geldiklerini düşünüyorum çok araştırdım çok sordum doktorlara bizzat konuştun evet ilerisini düşündükleri için düşük yaşına göre diyorlar belki ben 3 çocuk isteyeceğim bunu düşünüyorlar bu durumda korkup hemen şuan panik yapmak stres yapmak yerine bu yumurtalarıma iyi bakıp eşimin en kısa sürede test vermesini ve önüme bakacağım baktım ki aniden düşüyor AMH ve folikül sayım iste ozaman bende acil bir şekilde tedaviye geçerim diye düşünüyorum bundan 6 ay öncede aynıydım şuanda aynıyım değerler olarak

Merhaba ne yaptınız. Omega 3 d3 k2 koenzim qh vb takviyeleri almaniz lazim. Kilo vermeniz lazim. Spor yapıp rahme kan akışını arttirmaniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…