Bebek Beslenmesi SADECE anne sutuyle 2 yada 1 yil bevegini buyuten var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bizim.bi tanıdık bu hatayi yapti ve su an cocugu 3 yasinda kati hic bisey yiyemior daha dogrusu ek gıda adina hic bisey yiyemior annesi su an cok pişman 6 aya kadar sadece anne sutu olabilir tamam ama doktorlar her zaman alti aydan sonra kati gida olmali dior ve rondodan cekmektense ezip yedirin cene kaslari guclensin cignemee egilimi olsun yemeye hemen alissin die hatta tv programinda dinledim.bunu ben doktor hayri gozlukgiller zahide yetise cikan cocuk doktoru

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz ek gıda vermek istemesinde bebek isteyecek 11 aylık olunca pek çok şeyin farkına varmaya başlıyorlar sizi yada sokakta başkalarını birşeyler yerken görünce o da isteyecek.Anne sütü ağırlıklı beslemeye devam edebilirsiniz fakat 10. aydan sonra öğün düzeni kurmaya başlamalısınız örneğin 7.30 kahvaltı saat 9 da enzirme saat13 te öğle yemeği vs ayrıca meyve ve yoğurt yemeside lazım.Benim şahsi görüşüm sadece anne sütü doğru olmaz.Kızım şuan 15 aylık ve ağırlıklı olarak anne sütü emiyor diğer gıdaları bu sebepten miktar olarak fazla yemesede herşey veriyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar,
elbette görüşlerinizi, tecrübelerinizi yazacaksınız ama sizler nasıl anneliğiniz konusunda hassassanız ve laf söylenmesini istemiyorsanız, biri birşey söylemeye kalktığında anneliğime söz edemezsiniz diyorsanız, karşınızdaki annelerinde duygularını incitmeyin.

Bebeğinizi ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslemelisiniz. 6.aydan itibaren anne sütyüle beraber ek gıdalara başlmanız önerilir.6. aydan itibaren bebeğinize yoğurt,muhallebi,sütlü çorba,yoğurlu çorba,sebze çorbası,tarhan çorbası,mercimek çrbası,kaynamış yumurta sarısı,taze meyvelerden meyve suyu,ızgara köfte,ciğer balık ve tavuk yedirebilirsiniz.Çocugunuzu 2 yaşına kadar emzirin daha fazla değil :)

Back
X