Sadece arkadaşmışız !

Tam sanırım demek istediğimi anlatamafim sorun bu adamda değil sorun hep ayni şeyleri yaşamam herkesle ona üzülüyorum çok sevilmezmişim bidaha zaten görüşmek istemiyorum kimseyle

Hiç alakası yok adamlar adam gibi değil artık çünkü kargacık burgacık normalde yüzüne bakmayacağımız adamlar bile rağbet görüyor erkek kıtlığı varmış gibi bu erkekleri bu hale biz getirdik eminim bu adamda bir halta benzemiyordur senin yanında herşeyden önce burnun havada olsun kendinin kıymetini bil ve böylelerine tepeden bak sadece eski yöntemler her zaman işe yarar nu zamana kadar tek bildiğim bunlar akötü davranıcaksın he iyice aşık olduğundan emin olunca normale dönebilirsin ama arada yine kötü davranıp korkusunu tazeliyceksin hemen kendin de suç arama hepimizin yaptığı en büyük hata bu işte o kim ki ya silkelen ve kendine gel lütfen bir daha da asla emin olmadan karşı tarafa hislerini belli etme ayna gibi ol bu yapılanları sen yap senin hakkın çünkü kadın olan sensin

Hiç alakası yok adamlar adam gibi değil artık çünkü kargacık burgacık normalde yüzüne bakmayacağımız adamlar bile rağbet görüyor erkek kıtlığı varmış gibi bu erkekleri bu hale biz getirdik eminim bu adamda bir halta benzemiyordur senin yanında herşeyden önce burnun havada olsun kendinin kıymetini bil ve böylelerine tepeden bak sadece eski yöntemler her zaman işe yarar nu zamana kadar tek bildiğim bunlar akötü davranıcaksın he iyice aşık olduğundan emin olunca normale dönebilirsin ama arada yine kötü davranıp korkusunu tazeliyceksin hemen kendin de suç arama hepimizin yaptığı en büyük hata bu işte o kim ki ya silkelen ve kendine gel lütfen bir daha da asla emin olmadan karşı tarafa hislerini belli etme ayna gibi ol bu yapılanları sen yap senin hakkın çünkü kadın olan sensin
Okadar iy geldiki yazdıklarınız aynen öyle çok da bi iyi yanı da yok biz abartiyoruz gerçekten dediklerinizi yapıcam ama tersleyincede ne ters itici kız diyolar bu sefer şaştim kaldm ya :(

Okadar iy geldiki yazdıklarınız aynen öyle çok da bi iyi yanı da yok biz abartiyoruz gerçekten dediklerinizi yapıcam ama tersleyincede ne ters itici kız diyolar bu sefer şaştim kaldm ya :KK43:
Yok demezler deseler bile akılda kalan hep sen olursun emin ol istediklerini desinler saçını savur geç inan nazlı cadoloz olan kızlar daha kıymetli erkeği sevgisinnden emin olmadan asla tek kelime güzel birşey söyleme hayatını ona göre ayarlama 1 yıldrı sevgilim var ve biraz önce 3 günlük bir şhirdışı tatili ayarladım kendime ona söylemedim bile çünkü bu benim hayatım o sadece bana istediğim zaman eşlik edebilir kesinlikle de küsecek ama inan umrumda bile değil :D bu hayata bir kere geliyoruz

Sinir oldum resmen çocuğa.Ben olsam neder eder burnundan fitil fitil getirmeden rahat etmezdim .Napıyım bende böyle psikopatım işte!:KK17::KK17:

Bence karşındaki kişi flörtöz biri olabilir o Yüzden sen yanlış anlamış olabilirsin gibi geldi ilk önce

Yok demezler deseler bile akılda kalan hep sen olursun emin ol istediklerini desinler saçını savur geç inan nazlı cadoloz olan kızlar daha kıymetli erkeği sevgisinnden emin olmadan asla tek kelime güzel birşey söyleme hayatını ona göre ayarlama 1 yıldrı sevgilim var ve biraz önce 3 günlük bir şhirdışı tatili ayarladım kendime ona söylemedim bile çünkü bu benim hayatım o sadece bana istediğim zaman eşlik edebilir kesinlikle de küsecek ama inan umrumda bile değil :KK70: bu hayata bir kere geliyoruz
Ne güzel ya ne kadar rahatsınız keşke bende böyle olsaydim aslinda rahatlikta değil siz kendinizi seviyosunuz

2-3 sene oncesine kadar benim başıma geldi. Çocuk yakin davrandı bana sanki sevgili olacakmışız gibi. En sonunda biz neyiz arkadaş mıyız sevgili miyiz diye sordum. Kafam karişmıştı çünkü. Bu adam benden ne istiyordu?en sonunda "kararsızim seni seviyorum ama" vs vs konuşma yaptı. Çok zoruma gitmişti. Hem yakın davran bana sonradan viraj yap. Görüşmeyi kestim. Bu tür adamlar karaktersiz kardeşim. Ne üzülmeye değer, ne kafaya takmaya. Ne istediklerini bilmiyorlar...

1 ay biraz erken gibi geldi bana. Görüsme süresi ne kadar olursa olsunSanirim net bir şekilde düsüncesini belirtmeyen erkeğe umut bağlamamak lazim.

Benim de bir zamanlar benden hoşlandigini düşündüğüm şahıs her gün günaydin, bugün ne yaptin mesajlari atardi. Yakin arkadaşlarimla aynı ortama girmiş ve taniyor olmasindan dolayi bir olayi anlatirken
"ayşeyi biliyorsun hatirladin degil mi ?" Diye sorduğumda: " o grupta senden baskasinin adını ve yüzünü hatirlamamin imkani yok " diye cevap vermisti. Ben de o zamanlar aşk önemli değil iyi insan olmasi önemli diye düsünmüstum.

Ama bir zaman sonra kafasina estiği zaman iletisim kurmaya basladi. Bazen 2 hafta ses çıkmıyor falan. Görüsmeye baslayali da 6 ay olmuş. Ben de bu şekilde kendimi kötü hissettiğimi söyledim. Doğru düzgün bi cevap bile alamadim.

Aradan 1 ay geçmeden adını hatirlamadiği ayşeye ilan-i aşk etti:halay:

Yani gerçekten seven net konuşmaktan korkmaz.

Son düzenleme:
Bence iyi yapmışsın pişman olma
Bu adam hayatında ne neci yani her dakka yazışıcaksın.var ya böyle tipler gelir yanaşır sonra nereye varacak bu iş deyince yok ben seni üzerim yok böyle devam edelim yok bilmem ne
Hiç uğraşamam valla kapıyı gösteririm.kimsenin egosunu yükseltmek gibi bir niyetim yok bu saatten sonra
Bence resti çek konuşma görüşme sakın
Vaktim yok boş zaman kaybısın diye konuş

Bence iyi yapmışsın pişman olma
Bu adam hayatında ne neci yani her dakka yazışıcaksın.var ya böyle tipler gelir yanaşır sonra nereye varacak bu iş deyince yok ben seni üzerim yok böyle devam edelim yok bilmem ne
Hiç uğraşamam valla kapıyı gösteririm.kimsenin egosunu yükseltmek gibi bir niyetim yok bu saatten sonra
Bence resti çek konuşma görüşme sakın
Vaktim yok boş zaman kaybısın diye konuş
başından gecmis biri olarak söylüyorum uzak durun üzer ve yorar asla ne istedigini söylemez bu tipler söylesede zaten laflarını cevirmede üstlerine yoktur cok üzerler..

özür dilerim yanlış alıntı yaptım :)

Kaçan kovalanır durumu gibi duruyor. Siz adım atınca tüm heves, istek, merak, çabalama bitti. Sizin için uğraşmasına fırsat verseydiniz keşke. Eminim siz yanılmadınız adam hoşlantı ya da ilgi duyuyordu. Kıvırmış gibi duruyor sizden dolayı.

Bu tip adamlardan ne kadar çok varmış
Bir tane vardı aynı konu sahibi gibi ben de epey kapılmıştım ama en sonunda durup dururken engelledi beni yani hem samimi davranan o hem de net olamayan
Bir tanesi de bana beni düşünüyor musun demişti daha yeni tanıştık sana başka anlam yüklemek için erken dedim diye vayyy sen ne ukalasın dedi, sonra duygusal olarak yaklaşamaz mıyım demişti ben de net ol demiştim o da senin duygularından emin olmak istedim diyerek topu bana atmıştı
Yani önce karşıdakini garantilemek isteyip kendisi keyfine göre davranan dengesiz erkek modeli!

Back
X