Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben daha 5 deyim sizin geri sayım başladı. İnş hayrlı haberler alrz kızlar. Bazen acaba bi kan versemmi diyorum sonrada saçmaladgmı düşnüyorum.. Bi sitede aşılamanın ikinci günü kan tahlili yaptrdgnı ve hamile oldgnu öğrendgni yazan birini okudum da kafamda deli sorular belirdi:))

Yok canim ya verme kan falan bekle gunler zaten geciyo ha iki ghn once ha iki gun sonra...ben cumartesi vercem yani 12.gunum sonrada 14.gunumde vercem bide

Kızlar ne alemdesnz.. Ben9.uncu günümdeyim var mı aranzda test falan yapan? Benm akıntım falan yok kuruyum hala.. Ara sıra kasık hassasiyeti oluyor başka da birşey yok.. Göğüs hassaiyrtm de azalıyor sanki gün geçtkçe tedirgin oluyorum yaa.. Sizde durumlar ne?

Kızlar ne alemdesnz.. Ben9.uncu günümdeyim var mı aranzda test falan yapan? Benm akıntım falan yok kuruyum hala.. Ara sıra kasık hassasiyeti oluyor başka da birşey yok.. Göğüs hassaiyrtm de azalıyor sanki gün geçtkçe tedirgin oluyorum yaa.. Sizde durumlar ne?

9. Günden itibaren bende de kasik ağrısı vs kalmadı su anda iyiyim, bugün biraz is yaptım diye yorgunluk var belki normalde de öyle oluyor.... Bugün Cmt 13. Güne başladık bakalım...

Benimde bugun 12.gunum ama kasik agrilarim hic gecmio..gogus hassasiyeti uclarinda var acio..akintim var zaman zaman artiyo..seffaf ama..bende durumlar boyle:) artik hic biseyi gebelige yormuyorum

Kızlar AŞILAMANIZ kaçıncı saatte yapıldı benim dr 32.saat gibi yapacak sizce normal mi

Benim catlatma ignem sabaha karsi 5 te oldu asilamamda ertesi gun aksam 5 te oldu yani 36 saat sonra

Merhaba arkadaşlar bende 7 aralıkta ilk aşılamamı oldum normalde yarın kan testi yaptırmam gerek ama kararsızım regil gününü beklesemmi

Back
X