Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bende 7 aralıkta ilk aşılamamı oldum normalde yarın kan testi yaptırmam gerek ama kararsızım regil gününü beklesemmi

Seninle ayniyiz 7 aralık aşılama günüm ama regl günü asilamadan 14 gün sonra oluyormuş yani bugün. Ben de yarın kan veri cem. İğne yumurtaları erken büyütunce normal zamanından erken çatlamış oldu regl gunu de erkene çekilmiş oluyor.

Seninle ayniyiz 7 aralık aşılama günüm ama regl günü asilamadan 14 gün sonra oluyormuş yani bugün. Ben de yarın kan veri cem. İğne yumurtaları erken büyütunce normal zamanından erken çatlamış oldu regl gunu de erkene çekilmiş oluyor.

Aslında son adet tarihim 27 kasım adet tarihim 26 aralık olması lazım gibi ama 21 aralık olmuş oldu. Seninki ne zamandı?

Az önce yumurtlama testi ile test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı

Az önce yumurtlama testi ile test yaptım iki çizgide çok koyu çıktı

İnşallah yarın iyi haberler alırız. Ben niyeyse olumsuz olacak gibi sartlandim Baya alistirdim kendimi sanırım ya da alistirdigima inanmaya çalışıyorum. Hiçbir iyi kötü belirti yok ağrı sızı... Adet belirtisi de yok...

İnşallah yarın iyi haberler alırız. Ben niyeyse olumsuz olacak gibi sartlandim Baya alistirdim kendimi sanırım ya da alistirdigima inanmaya çalışıyorum. Hiçbir iyi kötü belirti yok ağrı sızı... Adet belirtisi de yok...
Normalde yarın kan testi yapmam gerek ama bende korkuyorum çok afedersiniz sadece akıntım ve çok az kasık ağrım oluyo normalde hiç olmaz ama sonuçtan korkuyorum o yüzden regil gününü bekliycem.25 aralık inşallah seninkide tutunur hayalimkinde

Benim agrilarim hic gecmiyo kizlar adet olicakmisim gibi agri oluyo sonra tekrar bu agri batmaya donuyo...bugunde birazcik belim agridi okadar..Rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bizede evlat nasip eder insallah ..yarin test yapacak arkadaslarim insallah guzel pozitif sonuclar aliriz

Senin kacinci gunundu canim

Benim doktor 14.gunu kan ver dedi sonucta cunku yumurtalarim tam 14.gunumde catladi yani yarin adet gunum..benim uc yumurtam catlamisti
Banada dedi ama ben bekliycem hafta sonuna kadar.bize umut olsun senin bebeğin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.benimde 3 yumurtam çatlamıştı

İnşaallah hayırlı güzel haberlerinizi alırız bizlere ümit olursnz kızlar günler geçmek blmiyor test günüm gelmeden adet olmaktan korkuyorum :( hepimiz güzel haberler alırız inş

Kan verdim sonuc bekliyorum kizlar sanki adet olacakmisim gibi bi halim var

Ben de verdim kan, öğleden sonra çıkacak ancak zaten sabah pembeleri gördüm adetim başlıyor, ne kadar da dakik maşallah, dr kistlerin oluşmuş catlatma iğnesi yapıyor bunu çok yumurta olunca dedi. Seni takip eden dr un baksın uygun tedaviyi başlatır dedi...sonuç çıkınca kendi dr 'umu arayıp haber veri cem...

Back
X