Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Banada 2 tane yapildi cnm.nasip zamani gelmedi demekki..ben puregon 75 vuruldum 14 gun..2tane 18 cm lik yumurtam olmustu.ama asilamanin 15.gunu regl oldum:KK43:belkide yumurtam catlamadi bilemiyorum.... :KK43:(((

Sıkma canını emin ol hayırlısı ne zamansa gelir canım bitmiyo zaten bu isin telaşı yok tuttu yok değerler sonra bide dış mi iç mi derdi sürekli bi stres düşünme yani at kafandan bence

Sıkma canını emin ol hayırlısı ne zamansa gelir canım bitmiyo zaten bu isin telaşı yok tuttu yok değerler sonra bide dış mi iç mi derdi sürekli bi stres düşünme yani at kafandan bence

Ah birde atabilsem canim ahhhh ahhh :( 4yil oldu evleneli herkes soruyo.baski var uzerimde :( milletin agzini buzemiyosun malesef

Öncelikle merhebalar.Arkadaşlar aşılama sonrası oluşan kistler idrar testinde pozitif sonuca neden ola bilir mi?Her iki overde 5-6 adet en büyük olanı 72 mm olan kistlerim oluşdu.OHSS oldum.Test bu kistler yüzünden iki çizgi gösteriyor ola bilir mi?

Öncelikle merhebalar.Arkadaşlar aşılama sonrası oluşan kistler idrar testinde pozitif sonuca neden ola bilir mi?Her iki overde 5-6 adet en büyük olanı 72 mm olan kistlerim oluşdu.OHSS oldum.Test bu kistler yüzünden iki çizgi gösteriyor ola bilir mi?
ohhs sonucu oluşans kistler bhcg değerini yükseltmez. aşılama olduysanız ve 10 günü geçtiyse hamilelik başlamıştır. aşılamanın 4-5 günü test yaptıysanızda testin pozitif çıkması çatlama iğnesinin etkisidir.

Iyi aksamlar.Benimde ilk asilamam tuttu.Bugün beta hcg testim pozitif cikti.Allah anne olmak isteyen herkesi sevindirsin.3yildir cok yiprandim tedavilerden.Ohss olmustum.Hic umudum yoktu.

Merhaba güzel anne adayları.Aranıza yeni katıldım.Bende pkos' luyum.22 Haziran da aşılamamı olmuştum.12.günde idrar testinde pozitif olduğunu gördüm. 14 gün tekrarladım bu sefer daha netti. İnşallah pazartesi kan testi ve Dr kontrolüne gidicem. Allah nasip ederse bu benim 3. Evladım olucak. Kızımada aşılamay la hamile kalmıştım çok şükür şimdi 7 yaşında. Lütfen kimse umutsuz olmasın Allah herkesin yolunu açık etsin.

Merhaba güzel anne adayları.Aranıza yeni katıldım.Bende pkos' luyum.22 Haziran da aşılamamı olmuştum.12.günde idrar testinde pozitif olduğunu gördüm. 14 gün tekrarladım bu sefer daha netti. İnşallah pazartesi kan testi ve Dr kontrolüne gidicem. Allah nasip ederse bu benim 3. Evladım olucak. Kızımada aşılamay la hamile kalmıştım çok şükür şimdi 7 yaşında. Lütfen kimse umutsuz olmasın Allah herkesin yolunu açık etsin.

Umut oldun cnm bana.bende pkosluyum.2kere asilama oldum nasib olmadi :( hatta ramazan ayinda aldim negatif sonucu;(( bende adet olamama sorunu war.hap icmeden olmam imkansiZ gbi bisey.sende warmiydi bu durum????

Canıımmm böyle pcos lu birilernin hamile olduğunu duyunca öyle seviniyorum öyle mutlu oluyorum umutlanıyorumkiii... ;) biakç soru sorabilir miyim bi pcos lu olarakk ? ;)

Umut oldun cnm bana.bende pkosluyum.2kere asilama oldum nasib olmadi :KK43: hatta ramazan ayinda aldim negatif sonucu;(( bende adet olamama sorunu war.hap icmeden olmam imkansiZ gbi bisey.sende warmiydi bu durum????
Umut olabildiysem çok mutlu oldum.Canım benim 2. Doğum dan sonra adetimin çok düzene girmişti. Benim oğlum 15 kızım 7 yaşında aşırı kardeş istiyorlar tabi eşimle bende. Nerdeyse 4 yıldır korunmadık baktık olmuyor tekrar tedavi ilk aşılamada Tuttu çok şükür. İnşallah birde drda herşey yolunda gider hayırlısıyla da dünyaya gelir.Bu arada yaşımda 40 oldu beklerken.

Umut olabildiysem çok mutlu oldum.Canım benim 2. Doğum dan sonra adetimin çok düzene girmişti. Benim oğlum 15 kızım 7 yaşında aşırı kardeş istiyorlar tabi eşimle bende. Nerdeyse 4 yıldır korunmadık baktık olmuyor tekrar tedavi ilk aşılamada Tuttu çok şükür. İnşallah birde drda herşey yolunda gider hayırlısıyla da dünyaya gelir.Bu arada yaşımda 40 oldu beklerken.

Dogumdan once diorum cnm reglin gelirmiydi kendisi?

Ayy allah razı olsun balı :KK66: hormonların falan ne durumdaydı peki ?? Bebek düşüncesiyle gelişi arasındaki zaman dilimi ??
Hormonlarda çok sıkıntı yoktu. Sadece yumurtlama problemim vardı. Biz 4 yıldır korunmadık Tedaviye karar verince ilk klomen başladık hiç yumurta gelişmedi. Bidahaki ay gittiğimde kisim vardı. Sonraki ay kis kayboldu iğneye başladık çatlatma ve aşılama çok şükür tuttu. İnşallah birde hayırlısıyla görürsek daha huzurlu olucam.

Hormonlarda çok sıkıntı yoktu. Sadece yumurtlama problemim vardı. Biz 4 yıldır korunmadık Tedaviye karar verince ilk klomen başladık hiç yumurta gelişmedi. Bidahaki ay gittiğimde kisim vardı. Sonraki ay kis kayboldu iğneye başladık çatlatma ve aşılama çok şükür tuttu. İnşallah birde hayırlısıyla görürsek daha huzurlu olucam.
İnşallah içinize huzur vercek haberler alırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizii..

Back
X