Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamaları tutan arkadaşlar bir sorum oluçak kaç yumurtan iz oluştu ne kadar büyüdüler bemim bir yumurtam olucak sanırım yeterli olur mu ki

merhaba bnm ilk aşılamam tuttu. Çatlatma iğnemi gece 12 'de vurmadan önce acilde ultrasona girdim sırf merakımdan yumurtam 17 mm ve tek yumurtayla girdim. ancak 3. ayda kalp durması ile bebeğimi kaybettim.

merhaba bende dün ilk aşılamamı oldum umarım sizler gibi bende ilk aydan pozitifi görürüm

Demekki gercekten kimse yok
Merhaba. Beni 2 aşılama yaptirdim ikisi de tuttu ama düşük oldu. Benim hiç umudum yoktu çünkü bende pcos var ve 10 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebe kalamamıştım. Eşimde de morfoloji problemi var. Bu yüzden hiç tutacağını düşünmüyordum ama ikisi de tuttu ve ıkisinde de erkenden idrar testinde öğrendim. Şimdi tüp bebek deneyecegiz. Umarım her isteyen bebeğini kucağına alır

Benim iki yumurtam oluşmuş. 15mm di biri digeri 17m şuan şükürler olsun hamileyim 3 ay oldu.

bu harika bir haber çok sevindim adınıza ben de 25 aralıkta aşılama oldum. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum ilk aşılamam o yüzden olsa gerek umudum yüksek. Bugün 7. Gün. İlk günler kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar oldu ama sonra geçti. Bu topik altında okuduklarıma göre gerçekten çok az ihtimalle aşılama tutuyor . Nasip artık bekleyeceğiz Napalım. Umarım 2020 yolu bebek bekleyen herkese pozitif sonuçlar gösterir ve yine 2020 yolunda bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız 🙏🏻

bu harika bir haber çok sevindim adınıza ben de 25 aralıkta aşılama oldum. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum ilk aşılamam o yüzden olsa gerek umudum yüksek. Bugün 7. Gün. İlk günler kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar oldu ama sonra geçti. Bu topik altında okuduklarıma göre gerçekten çok az ihtimalle aşılama tutuyor . Nasip artık bekleyeceğiz Napalım. Umarım 2020 yolu bebek bekleyen herkese pozitif sonuçlar gösterir ve yine 2020 yolunda bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız 🙏🏻
Allah tüm isteyenlere nasip etsin gittin mi kontrole?

Amin inşallah tüm isteyenlere versin Allah .Dualar bir..🙏🏻

Merhaba. Beni 2 aşılama yaptirdim ikisi de tuttu ama düşük oldu. Benim hiç umudum yoktu çünkü bende pcos var ve 10 yıllık evliyim doğal yolla hiç gebe kalamamıştım. Eşimde de morfoloji problemi var. Bu yüzden hiç tutacağını düşünmüyordum ama ikisi de tuttu ve ıkisinde de erkenden idrar testinde öğrendim. Şimdi tüp bebek deneyecegiz. Umarım her isteyen bebeğini kucağına alır
Amin inşallah bende de pcos var 4. ayımdayım Rabbim hayırlısıyla kucağıma almamı nasip eder. Kime yaptırcaksınız benim doktorumun da tedavi % fazla önerebilirim ankaradaysan.

Merhaba 1 haziran’da aşılamamı oldum 6.gün doktor alttan muayene etti jelle ve yumurtan çatlamış bugün ilişki dedi. Ama o muayenede kullandığı jel sakıncalı değil mi? Bilgisi olan?

Hadi yaaa 11.gun kan testinde cikmadi demek bende 11. Gun yaptirmayi dusunuyordum benimde umudum yok fakat yinede acaba demek sikiyor belki senin asilama esnasinda degilde daha sonra tutmus olabilir canim bendede cikolata kisti vardi aralikta aldirttim ama yinede olmadi iki senedir istiyoruz ins cok beklemeyiz canim cok tesekkur ederim bana buyuk umut oldun.
Hala burdamısınız acaba?

Back
X