Sadece Bakıyorum İleriye Gitmek Mümkün Değil Gibi :/

desire1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
6
0
36
Balıkesir
Kızlar ben normalde hiç böyle bişey yapmamışımdır forum sayfasına yazmak falan :) Ancak insanın fikire ihtiyacı oluyor. Hemen kendimi anlatayım üniversiteye gidiyorum. 19 yaşındayım ve ben bu yaşa kadar 1 kişiyle çıkmış biriyim tabi çıkmak denirse ona. Çok zor begenirim yani en küçük bir hareket beni erkekten yiter. Ancak 3 hafta önce gönlümü kaptırdım birine. Naptım ettim çocuğun dikkatini çektim yani oda bana bakıyor artk arkdşlrna falan gösterdiğini gördük o bana bakıyor ben ona ama sadece bukadar yani bi türlü ileriye gidemiyoruz napmaya çalışıyor anlamıyorum acaba bakıyorum diye öylesinemi bakıyor bilmiyorum. Ama insan begenmedği birine neden baksn bide öyle bi durum var :/. Zaten etrafyla ilgisi olmayan biri böyle cıvık durmuyor. 2 gün ancak görüyorum okulda. Denk geldikce bile arada kaçırıyor gözlerini ben napcam bilmiyorum kafam durdu şurda zaten az bişey kaldı dönemin bitmesine. Aklım fikrim ondaa gözlerim hep onu arıyor napcam bilmiyorum tıkandım resmen :/

canım erkekler hep böyledir bakarlar fakat gelip konuşma konusunda baya çekimser davranırlar bence sen kendini çok fazla kaptırma bu çocuğa eğer gerçekten ilgin çok fazlaysa onu gördüğünde bakışlarınla bunu ona belli et fakat çokta umutlanma bakışlarında hatta bazen kendini geriye çekmeyi bil ki o seni arasın gözleriyle o baksın etrafına seni görmek için benim nacizane fikrim bu canım

Haklısın galiba canım ya ilgi göstrdiğimi çok belli ettim heralde kaçıp duruyor olsa gerek :) artık kendimi çekicem geri yoksa gelceğini sanmıyorum. İlgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Yarın olsun bi bu sefer gerçekten o aramaya başlasın beni.

Oooh yaşın 19. Bugün var yarın yokuz..
Git yanına "tanışalım mı" de.
İlginin dilinden konuş.. Sürtmenin değil..
Hayat zaten zor. Öğrenciysen ders zor, çalışıyorsan iş zor..
Anlaşılan aşka ulaşmayı da zorlaştırıyorsunuz..
Enerjini ona baktı, ben ona baktım, yok yan baktıya harcayacağına
iki kelime et kısmetse onunla güzel vakit geçirmeye harca.
Aşkı kolaylaştırın, hayat zaten zor..(Kolaylaştırın dediysek tabi ahlak çerçevesinde :))

sana karsi ilgisi "bu kiz ne diye bana bakip duruyor ya, len salih baksana su kiz hakkaten bakiyor dimi len?" boyutunda degilse yani o da senden hoslaniyorsa ona cesaret vermek icin gulumsemelisin.

Çok farklı bi yorum yaptın gerçekten :) Bende dedim tanışıyım diye arkdşlrm hemen saçmalama kızmı gidermiş falan deyince kaldım tabi öylece. Ama galiba haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…