- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 33
- Konu Sahibi amazing girl
merhaba arkadaslar. bende dertlerimi ya da kendime dert ettiğim şeyleri yazıp sizin de fikirlerinizi almak istedim. 1 aylık nisanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ve kısmetse ağustos ayında düğünümüz olacak. Nişanlım polis ve izmir de görev yapıyor, ben de bursa da memurum. nişanlımın ailesi balıkesir de ve benim ailem de bursanın bir ilçesinde yaşıyor. benim sorunum şu. ben anneme çok bağlı biriyim. nişanlımın şark görevi var ve ortalama 4 yıl aileme yakın olamayacağım kesin. şark dönüşü için benim fikrim ailelerimize yakın bir ile yerleşmek tabi mümkün olursa. ama oda ankarayı istiyor. çalıştıgı birim ile alakalı, mesleğe başladığından beri uğrastığı hedefleri için. onu hayallerinden vazgecirmek istemem ama, bende düşününce şark için bile annemden uzaklaşmak bana cok ağır gelecekken neden dönüşte hiç bilmediğimiz yabancı bi memlekete yerleşelim ki bunu düşündükçe ağlayıp duruyorum. aklımda bi sürü sahne canlanıyor. evden cıkarken nasıl ailemle vedalasıcam, dayanabilecekmiyim. bi sürü şey ve bunları düşünmekten anın tadını cıkaramıyorum. boğulduğumu hissediyorum arkadaşlar lütfen yardım edin