Peki sen ilaç falan kullanıyor musun bi de gece acıkır mısınBenimde kan şekerim düşünce elim titrer çok fena olurum doktora gitmek lazım ama bi türlü gidemedim ben sende bunu bi doktora danış istersen
Canım netten araştırdığımda ya şeker hastalığı ya da anksiyete çıkıyorBen de çok iştahlıyımdır.
Anksiyete olduğumu hiç düşünmemiştim.
Ancak ben dışarıda pek yemek yiyemem.
Acikiyorum genelde ama yemiyorum hiç kilo alırım korkusuyla ilaç kullanmıyorum hiç doktora gitmedim bile bu konu içinPeki sen ilaç falan kullanıyor musun bi de gece acıkır mısın
Doğumdan sonra oldu kan hormon tahlilerden bi şey çıkmadıTahlil yaptır önce tabi ki
Ne zamandır böyle bu durum?
Tahlil yaptın mı hiç dahiliyede bütün Tahlillerim normal çıktıAcikiyorum genelde ama yemiyorum hiç kilo alırım korkusuyla
Sekerine baktır.Şeker belirtilerinden birisi sık sık acikmak. Titreme .Kızlar bu dert mi bilmiyorum ama beni çok olumsuz etkiliyor ben çok cabuk acıkan biriyim acıktımda halsizleşiyorum elim ayağım titriyor yemeğe saldırıyorum sürekli atıştırmam gerekiyor özellikle dışarıda bi yere gittim mi önce yemek yiyip sonra alışverişe başlarım acaba psikolojik mi bu çok kilo almaktan korkuyorum ne yapayım benim gibi olan var mı bi de tatlı krizlerine giriyorum sürekli
Bende şeker yok biliyorum.Canım netten araştırdığımda ya şeker hastalığı ya da anksiyete çıkıyor
Canım peki bu hastalık çok kötü mü yapar daha 26 yaşındayımSekerine baktır.Şeker belirtilerinden birisi sık sık acikmak. Titreme .
Açıkçası hiç önemsemedim bile bu konuyu doktora gitmedim ne gibi bi hastalığın belirtisi bunlarTahlil yaptın mı hiç dahiliyede bütün Tahlillerim normal çıktı
Reaktif hipoglisemi kan şekeri bozukluğuAçıkçası hiç önemsemedim bile bu konuyu doktora gitmedim ne gibi bi hastalığın belirtisi bunlar
Tatlı yedikten sonra başın dönüyor muAçıkçası hiç önemsemedim bile bu konuyu doktora gitmedim ne gibi bi hastalığın belirtisi bunlar
Çok iş yapıyorum gün boyu hep ayaktayım ev iş bebek bunlar da çok acıkma yapar mı mesela bugün gece Bebek unutmadı erken uyandım sabahtan iş temizlik yeni oturdum acıkma yaparmıHe canım o emzirmektendir bende öyleyim emzirmek azaldı 1.5 aydır ek gıda ile. Bu krizlerde biraz hafifledi. Gece uyanıp bile atistiriyordum tek göz kapali
Elim titrer elim ayağım boşalıyo sanki yemek yiyince rahatliyorumReaktif hipoglisemi kan şekeri bozukluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?