Sadece ben mi böyleyim :(:(:(

Aniden açlık ve titreme belirtileri genelde kan şekeri düşüklüğü dür kendimden bilirim fakat normal durumdayken yaptırılan tahlillrde normal çıkar doktorda yok der o an ölctürmeniz lazım tabi oda biraz zor oluyo. Eğer o an düzeltmezsem benim daha sonra tansiyonumu düşürüyor 2-4 düstügünü bilirim. En hızlı düzelten küp şeker kayısı suyu ve kuru üzüm bir ara yanından hiç ayiramazdim. Zor durum ne zaman geleceği belli olmuuo

Aynısı ben de var peki doktora gittin mi ne yapmamız lazım çok kötü bi durum:KK43::KK43::KK43:
Evet ama kan demir düşüktür hep.
Şeker demedi bende çok ısrar etmiştim ailemde çok çünkü.akş ve tkş bakıldı yok dedi .

Yalnız bacak ağrısı bende de var ama siyatiğim var benim.

Dahiliyeye gidip veya aile hekimine aç karnına kan verin bakarlar.

Demir eksikliği olabilir mi yada vitamin annem hep bana demir eksikliği mi var sende der ağır bişey kaldıramıyorum kollarım çok güçsüz dermanim yok gibi :KK53:

Demir eksikliği olabilir mi yada vitamin annem hep bana demir eksikliği mi var sende der ağır bişey kaldıramıyorum kollarım çok güçsüz dermanim yok gibi :KK53:
Bunlarin cevabını tahlile alırsın yoksa iğneden mi korkuyorsun :p:pbenim babam ve erkek kardeşim çok korkar doktora bile zorla giderler kan verirken bayilacaklar resmen. :KK53:

Ikinci secenek migdende bakteri olmasi.
Benimde eskiden cok cok kotu migdem agrirdi. Sabah yine iyiydim, ama saat 12 ye gelmden baslardi sancilar. Derslerde iki buklum otururdum dizlerimi karnima bastirarak, masanin kenarine yaslardim dizlerimi karnim sicak kalsin diye.
Cok az gecerdi. Hoca indir ayaklarini yere derdi. Indirirdim sonra yine aynisi. O yine indir derdi ben yine yaslardim.
Agri kesici almaya giderdim.
Doktora gittim ve doktor mgdende bakteri var dedi. Byuk ihtimal disarda muslukta ictigim sulardan oldu. 1 haftalik antibiotik verdi. O gun bu gundur binlerce sukur gecti o agrilar. Migdem agrirdi, hemen bisey yemem gerekirdi, yemezsem migdem delinicekti sanki.

naz sen bebek emziriyodun dimi ben öyle hatırlıyorum

Kızlar bu dert mi bilmiyorum ama beni çok olumsuz etkiliyor ben çok cabuk acıkan biriyim acıktımda halsizleşiyorum elim ayağım titriyor yemeğe saldırıyorum sürekli atıştırmam gerekiyor özellikle dışarıda bi yere gittim mi önce yemek yiyip sonra alışverişe başlarım acaba psikolojik mi bu çok kilo almaktan korkuyorum ne yapayım benim gibi olan var mı bi de tatlı krizlerine giriyorum sürekli :KK43::KK43::KK43:
Aynıyız :KK53::kk77: kan şekeri düşüyor ondan..

:KK57::KK57: anam aynı belirtiler bende de var.
Çok yemek yemem ama 3 saat aç kalsam gözüm kararır ellerim titrer.
Halimi görsen korkarsınız.
Tahlil yaptırdım ama bir şey çıkmadı.
Hatta aç olmasam bile ellerim titrer.

Tahlillerde bir şey çıkmadıysa, normal 3 öğün yemeğini düzenli yiyorsan ve sağlıklı ara öğünler yapıyorsan yine de acıkma varsa bu duygusal açlıktır. Birkaç defa geçiştirirsen düzene girer ama her seferinde dinleyip yersen alışkanlık olur kilo alman kaçınılmaz. Anksiyete ile ne ilgisi var anlamadım. Anksiyete gelecek kaygısının olduğu ruhsal bir bozukluk, endişedir.

Kan seker seviyenizle ilgili olabilir.
benimde kan sekerim düşüyor. Zayifim ve canim yemek yemek istemiyor. Uzun süre acliktan sonra yemek bir kac lokma alip uyumak istiyorum. Bayilir gibi bir uyku ama bir gorseniz cok tatli geliyor. Tüm tetkiklerinizi bi yaptirin bakalim. Gecmis olsun.

:KK57::KK57: anam aynı belirtiler bende de var.
Çok yemek yemem ama 3 saat aç kalsam gözüm kararır ellerim titrer.
Halimi görsen korkarsınız.
Tahlil yaptırdım ama bir şey çıkmadı.
Hatta aç olmasam bile ellerim titrer.
Tiroite bakıldı mi.TSH .

Anksiyete hic boyle bir sey degil. Yasayan bilir. Tahlillerinde bir sorun yoksa kendi kendine hastalik uydurma.

Back
X