Ta kendisiBi de de kesin uyuşma karıncalanma ma da var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisiBi de de kesin uyuşma karıncalanma ma da var
Olabilirde olmayabilir de tiroit ve şekerine baktır.Benim de tiroit mi ben de hep uyumak istiyorum uyusamda uykumu alamıyorum
Evet ama kan demir düşüktür hep.Aynısı ben de var peki doktora gittin mi ne yapmamız lazım çok kötü bi durum![]()
Bunlarin cevabını tahlile alırsın yoksa iğneden mi korkuyorsunDemir eksikliği olabilir mi yada vitamin annem hep bana demir eksikliği mi var sende der ağır bişey kaldıramıyorum kollarım çok güçsüz dermanim yok gibi![]()
Yok ya ne iğnesi hiç korkmam ki ben aaBunlarin cevabını tahlile alırsın yoksa iğneden mi korkuyorsunbenim babam ve erkek kardeşim çok korkar doktora bile zorla giderler kan verirken bayilacaklar resmen.
![]()
Nasıl diyim ne zaman acikirsam o zaman yiyorum öğün falan hak getire :)Günde üç öğün dışında atıştırma yapıyor musun
AynıyızKızlar bu dert mi bilmiyorum ama beni çok olumsuz etkiliyor ben çok cabuk acıkan biriyim acıktımda halsizleşiyorum elim ayağım titriyor yemeğe saldırıyorum sürekli atıştırmam gerekiyor özellikle dışarıda bi yere gittim mi önce yemek yiyip sonra alışverişe başlarım acaba psikolojik mi bu çok kilo almaktan korkuyorum ne yapayım benim gibi olan var mı bi de tatlı krizlerine giriyorum sürekli![]()
D vitaminiBen kendime üsengeclik teşhisi koymuştum demek gühahımı almışım resmen :))
Evet canım 8 aylıknaz sen bebek emziriyodun dimi ben öyle hatırlıyorum
bunun da etkisi var baya aslından üstelik ek gıdaya geçeli çok olmamış kanımcaD vitamini
Evet canım 8 aylık
Tiroite bakıldı mi.TSH .anam aynı belirtiler bende de var.
Çok yemek yemem ama 3 saat aç kalsam gözüm kararır ellerim titrer.
Halimi görsen korkarsınız.
Tahlil yaptırdım ama bir şey çıkmadı.
Hatta aç olmasam bile ellerim titrer.