sadece benim etrafımda mı var?????

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
46
Ankara
bıktım iki yüzlü insanlardan...ne yaptığını bilmez tutarsız dikkat çekmeye çalışan kendini bi halt zanneden emir vermekten hoşlanan insanlar sadece benim etrafımda mı var acaba ??????

yok canım bu cinsten herkesin başında 3-5tane var,bizler azınlıktayız...:1:

Sadece sende olur mu böyle insanlardan!
Piyasa iki yüzlü insan kaynıyor.
Aynı senin saydığın cinslerden..

var var herkesin hayatında var bikaç tane.
bide benim gibi saflar var kimin ne olduğunu çook geç anlayan.:43:

o konudan bende şikayetçiyim helede sürekli sizi kullanan biri varsa.. sonra sürekli kullanıldığınızı hissedersiniz kendinizi geri çekersiniz sizden kötüsü yoktur. ben artık mesafeliyim insanlara samimi olmak bana yaramıyo. helede aniden gelenler yokmu evime deliriyorum.. bazen insan kocasını çocuğunu çekemiyo. :36:

bu konuda yalnız değilsin :68:

benim çok yakınımda sizin söylediklerinizden bile kötüsü var.iki yüzlü,hain,düşüncesiz,bencil,yalancı kendi doğrusu hariç hiç birşeyi kabul etmeyen.bazen o kadar idiyot oluyorki hem acıyıp hem gülüyorum ama tam bir stres sebebi.takmamaya çalışmak gerek bölelerini.

bıktım iki yüzlü insanlardan...ne yaptığını bilmez tutarsız dikkat çekmeye çalışan kendini bi halt zanneden emir vermekten hoşlanan insanlar sadece benim etrafımda mı var acaba ??????

Sanırım bi çok kişide bu sorun var.Yeri geldiğinde insan akrabasında bile bunu görebiliyor.Önemli olan "ben" diyebilmek sanırım.Takmamak lazım zor olsada.

Ohooo... çok var böyle. Samimiyet göstermemek en iyisi. Duvar gibi olacaksın kendinden ödün vermeyeceksin, insanlar ne düşünürse düşünsün. Ben şahsen artık kimseyi sallamıyorum insanların hakkımda ne düşündüğü umrum değil. Biraz argo olacak ama g.tümde değil kimse!:57:

var var herkesin hayatında var bikaç tane.
bide benim gibi saflar var kimin ne olduğunu çook geç anlayan.:43:

Yüzümüze gülen, samimiyet gösteren bazı insanların iç yüzlerini geç anlıyoruz.. Arkadaştır deyip değer veriyoruz fakat kendimizi kullandırmayalım.

Tabi ki her yüze gülen sinsi değil çok iyi arkadaşlar da var.

Back
X