• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece benim iznimde olurdun..

Gercek anlamda dedigini dusunmuyorum ben. Daha cok hani ciddi dusunuyorum msji vermis olabilir.
Bi erkek olarak ilk bana soylerdin gidecegin yerleri gibi anlatabildimmi

Ha niye bi ay icinde gibi bisey dedi bilmiyorum

Merhaba herkese iyi gunler. Baslikta da goruldugu gibi ben bu cumlenin ne anlama geldigini merak ediyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
Birisi size sen eger o sehirde degilde bu sehirde yanimda olsaydin 1 ay icinde sadece benim iznimde olurdun derse ve bu kisi yeni yeni tanisip karsilikli hoslandiginiz kisi ise ne anlam yuklerdiniz bu cumleye?iyi niyetli mi anlamaliyim yoksa nedir bu ?
Herhangi bi tartisma aninda falan soylenen birsey degil konusma arasinda soylenmis bir soz bu.. fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.

Herkes sormus neden kendisine sormadin diye sebebi o kelime laf ararasinda soylendi ve arada kaynadi soracaktim tabikii boyle oturup dusunmek yerine.konusmama karari aldigim icin suan da soramiyorum.
İyi niyetli değil,her yere giderken benden izin alırsın,benim iznim olmadan birşey yapamazsın anlamına geliyor.

Back
X