- 29 Nisan 2020
- 24
- 25
- 38
- 34
- Konu Sahibi LEYLA BABAJANOVA
-
Hemen mi çıktı çizgi
Hayır bu adetimin 6 gün gecikmesindeHemen mi çıktı çizgi
Testi yaptıktan kaç dk sonra çıktı çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa pozitif hamilesin daha sonra çıktıysa testi tekrarlamanı öneririm cnmHayır bu adetimin 6 gün gecikmesinde
Teşekkür ederimBen de görüyorum, yalnız degılsınız.
Tebrıkler.
Evet biliyorum bunu ben 1 dk icinde negatif olduğunu gördüm ve moralim bozuldu cebime koydum unuttum, şimdi bir baktım pozitif testTesti yaptıktan kaç dk sonra çıktı çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa pozitif hamilesin daha sonra çıktıysa testi tekrarlamanı öneririm cnm
Testi tekrarla o zaman ne olur ne olmaz cnm inşallahhh pozitiftirEvet biliyorum bunu ben 1 dk icinde negatif olduğunu gördüm ve moralim bozuldu cebime koydum unuttum, şimdi bir baktım pozitif test
İnşallahTesti tekrarla o zaman ne olur ne olmaz cnm inşallahhh pozitiftir
Yaaa çok sevindim Rabbim bekleyişinin sabrının çiçeğini vermiş çok şükür darısı bana ve isteyen tüm müslüman kardeşlerimeİnşallahben 2,5 sene bu günü bekliyorum Allah'ım hep bebek isteyenlere bebek versin, bu Ramazan ayında dualarımız kabul olsun
Çok çalişyordum hem aynı anda öğrenciyim ve doktor sagliklisin sadece tatil yada rahatlık lazım sana dedi , bu karantina bana iyi geldi galibaYaaa çok sevindim Rabbim bekleyişinin sabrının çiçeğini vermiş çok şükür darısı bana ve isteyen tüm müslüman kardeşlerime
İnşallah Allah sanada verirYaaa çok sevindim Rabbim bekleyişinin sabrının çiçeğini vermiş çok şükür darısı bana ve isteyen tüm müslüman kardeşlerime
Valla sana yaramış koronaÇok çalişyordum hem aynı anda öğrenciyim ve doktor sagliklisin sadece tatil yada rahatlık lazım sana dedi , bu karantina bana iyi geldi galiba
Aminnn aminnn inşallahhhh cnm Allah razı olsunİnşallah Allah sanada verir
Birde adetim düzensiz benim galiba geç ovulyasyon oldum ben, o kadar testler yaptim ve Allah'ım çok şükür bu gün gördüm bunuAminnn aminnn inşallahhhh cnm Allah razı olsun
Kesinlikle öyle cnm idrara çok geç düşende var kırmızıları görene kadar umut varBirde adetim düzensiz benim galiba geç ovulyasyon oldum ben, o kadar testler yaptim ve Allah'ım çok şükür bu gün gördüm bunuBence hemen negatif görünce bozulmamak gerekiyor adet olmazsan hep bir umut vardır
Aynen öyleKesinlikle öyle cnm idrara çok geç düşende var kırmızıları görene kadar umut var
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?