• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bi dua istiyorum

yesevduaet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
596
17
38
arkadaşlar ailemi ilgilendiren bi konu bir iş meselesi sizlerden istedigim ise sadece dua.. çünkü kimin duasının kabul oluncagı bilinmez.. lütfen isteyen içinden Allah yardımcınız olsun dese yeter

Son düzenleme:
arkadaşlar ailemi ilgilendiren bi konu bir iş meselesi sizlerden istedigim ise sadece dua.. çünkü kimin duasının kabul oluncagı bilinmez.. lütfen isteyen içinden Allah yardımcınız olsun dese yeter

Cnm benim Allah YARDIMCINIZ olsun dualarimiz seninle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım . rabbimin duası sizinle olsun inşaallah :16:

Allah yardımcınız olsun...

sıkıntınız ne ise bir an önce mutlu sonuçlansın inşallah.....

inş sıkıntılarınız en kısa süerede biter sağlıklı huzuru yaşarsınızz.

Allah yardımcınız olsun ve hayırlı kapılar acsın inş.

Hakkınızda hayırlısı olsun , Allah yardımcınız olsun , ferahlık versin inşallah.

hepinize cok teşekkür ediyorum Rabbim hepimiizin yardımcısı olur sıkıntılarımıza ferhaklık verir ve işlerimizi hayırla sonuçlandırır inşallahhh

Back
X