sadece bi resim ama..

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
18
37
Bugun liseden cok cok yakin bi arkadasimin whatsap resmini gordum ve ne kadar uzgunum bilemezsiniz.alt tarafi bi resim diyenler olcak belki ama cok takiyorum bu tur seylere.evet konu su..biz liseden cok yakin 5 arkadastik hala konusuyoruz 2 siyle de hep gorusuyorum.bugun en yakin oldugum kisinin whatsap ina baktim ve 4 u bi yere eglenmeye gitmisler.yani abartma diceksiniz ama su ana kadar bensiz gercekten bi yere 4 u hic gitmediler.neden bana sormadilar bisey mi soyledim diye dusunuyorum o da yok.ne yapsam ararlarsa herhangi biri lafini etmeli miyim ne diyosunuz?

Ay evet bende çok gıcık olurdum.
Hatta tepkimi belli ederdim.
Kız grubunun yok mu ? Yoksa açın ve yazın oraya ben mi fazlalık.ettim hayırdır ?/ diye

Ay evet bende çok gıcık olurdum.
Hatta tepkimi belli ederdim.
Kız grubunun yok mu ? Yoksa açın ve yazın oraya ben mi fazlalık.ettim hayırdır ?/ diye
Var grubumuz hatta o gece de konustuk bisey demediler soruyim en iyisi direkt kezban gibi atar yapmiyim :)

ARkadaşlarından en yakın olduğuna sor Hayırdır? diye verecekleri cevaba göre değişir tabii ama bana kalırsa dışlanmışsın amaan boşver cnm onlaramı kaldın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…