- 10 Şubat 2017
- 101
- 28
- 13
- 32
- Konu Sahibi Rizelikiz5353
Evlendikten sonra iki yıl kendi isteğimle çocuk yapmadım sonra etrafın baskısıyla tabi bir çocuğum oldu 2 yaşına girmek üzere bir oğlum var kolikli bir bebek olarak bir sene uğraştım hiç öyle 3 5 ay değil tam bir sene boyunca sebepsiz ağladı gitmedigimiz ne doktor ne pedegog ne okutmadigimiz hoca kaldı ki en sonunda bir doktor bunun karakteri böyle çekeceksin kızım dedi bende onla yaşamayı öğrendim şuan hala çok uslu bı çocuk değil tabiki bana çok bağımlı tuvalete bile giderken ağlıyor dünya kadar oyuncak aldık sürekli onunla oynuyoruz hava güzel olduğu her gün parka gidiyoruz ama yetmiyor sanki enerjisini atamıyor yada dede anneanne ile büyüdüğü için çok şımarık oldu hiç bişey tatmin etmiyor ilgisini çekecek bişey oynamaya çalışırken o tabureyi alıp bı yerlere tırmanıp kırıp döküyor ve gülüyor kalemle duvarları çizmeler çekmeceleri açıp içindeki etrafa saçmalar sildigim bı yeri inadına kirletmeler ama hepsini oyun sanıyor çok hoşuna gidiyor böyle yapmak bide çok alıngan azıcık kız bir saat ağlıyor yani kısaca ne yapcagimi şaşırdım eve hapsoldum işimi bıraktım bunun üzerine insanlar bide ikinci çocuğu yap bak gör o nasıl sakin olcak diyorlar ben bu kadar cekmisken ikinciyi dusunurmuyum asla diyorum sakin yanlış anlaşılmasın oğlumu canımdan çok seviyorum hayatımı ona göre planlıyorum şuanda tek derdim onu en iyi şekilde nasıl buyuturum büyüdüğünde hangi okula vermeliyim eğitimi için daha iyi bir geleceği olması için şimdiden planlar yapıyorum işime geri dönmek için oğlumun hazır olmasını beklicem maddi konuda çok sikintida olsak da onu benden iyi kimse bakamaz ailemde ki herkesin bir işi var birakcak kimse yok bakıcıya güvenemiyorum krese de anca konuşursa verebilirim derdini anlatsın oda emin değilim yani belkide vermem oğlumu kendime çok baglamadim sadece gördüğüm bazı çocuğa şiddet haberleri fln korkuttu beni yabancıya bırakamam ben bir çocuğa bu kadar düşünürken ikincide kafayı yerim herhalde bazı kadınlar nasıl üç beş çocukla baş ediyor anlamıyorum demek ki çok umursamiyorlar yada tamamen hayatlarını onlara adamislar zaten kadın anne olunca onun başka bir hayatı kalmıyor ama bı taraftan yaşlılığı düşününce belkide pişman olcam keşke çok çocuk yapsaydım ziyaretime gelirler yanim boş kalmaz mutlu olurdum dicem uzun vadede düşünürsek ve hayatınızin en az 10 yılını feda etmeye hazirsaniz bir çocuk daha yapın hatta bı kaç tane ama benim gibi düşünüyorsanız bence bir tane en iyisi