Kızlar dua edin bana ne olur. Kimya bölümünde okuyorum, bu yıl son senemdi mezun olacaktım ki hala olurum inşallah. Hatta 12 Haziranda mezuniyet törenimiz vardı. Herşey iyiydi güzeldide 3.sınıftayken bir tane dersten kalmıştım. 4.sınıf sonunda tek ders/bütünleme hakkımız var o sınavda geçerim nasılsa diye rahattım. Bugün bütünleme sınavı vardı ama hiçte iyi geçmedi. Normalde dönem içinde bile daha kolay sormuştu hoca. Bütünlemede daha kolay sorar, bırakmaz mantığındaydık ama resmen afalladık. ınanırmısınız 100tane soru örneğim vardı-dönem içindeki sınavlarda verdiği soru örneklerinden en az 5-6 tane soran hoca bu sınavda örnek sorulardan birini bile sormamıştı ya:sinifsinif: Belki diğerleri yine birşeyler yaptı ama benimki tamamen sallama-tutturma ile dolan şansa kalmış bir kağıt oldu.:gitme: Bir dönem daha evimden 1buçuk saat uzaklıktaki okula hemde sadece 1ders için gitmek istemiyorum:gitme: Bana dua edin nolur. Hoca daha önce geçemeyecek notları olan kişileri sırf uzatmasınlar diye geçirmiş. Ama 1-2 kişiyi bıraktığı da olmuş tabiki. Dua edin attıklarım tutmuş olsunkaydirigubbakcemile3 yada hoca insafa gelsin bir ders için uzatmasın diye geçirsin inşallah:sinifsinif:
Son düzenleme: