Sadece bir ders yüzünden dönemim uzuyor:(

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Kızlar dua edin bana ne olur. Kimya bölümünde okuyorum, bu yıl son senemdi mezun olacaktım ki hala olurum inşallah. Hatta 12 Haziranda mezuniyet törenimiz vardı. Herşey iyiydi güzeldide 3.sınıftayken bir tane dersten kalmıştım. 4.sınıf sonunda tek ders/bütünleme hakkımız var o sınavda geçerim nasılsa diye rahattım. Bugün bütünleme sınavı vardı ama hiçte iyi geçmedi. Normalde dönem içinde bile daha kolay sormuştu hoca. Bütünlemede daha kolay sorar, bırakmaz mantığındaydık ama resmen afalladık. ınanırmısınız 100tane soru örneğim vardı-dönem içindeki sınavlarda verdiği soru örneklerinden en az 5-6 tane soran hoca bu sınavda örnek sorulardan birini bile sormamıştı ya:sinifsinif: Belki diğerleri yine birşeyler yaptı ama benimki tamamen sallama-tutturma ile dolan şansa kalmış bir kağıt oldu.:gitme: Bir dönem daha evimden 1buçuk saat uzaklıktaki okula hemde sadece 1ders için gitmek istemiyorum:gitme: Bana dua edin nolur. Hoca daha önce geçemeyecek notları olan kişileri sırf uzatmasınlar diye geçirmiş. Ama 1-2 kişiyi bıraktığı da olmuş tabiki. Dua edin attıklarım tutmuş olsunkaydirigubbakcemile3 yada hoca insafa gelsin bir ders için uzatmasın diye geçirsin inşallah:sinifsinif:

Son düzenleme:
hocanla görüşebilme imkanın var mı? bazen bu tür durumlar gözden kaçabiliyor, unutulabiliyor. kendini, durumunu bi hatırlatsan iyi olur. İnşallah geçersin.

ben hepsinden geçtiğim halde ortalamam 1.99 diye sınıfta kalıyorum ..hocan umarım insaflıdır benimkiler değil

sınıfta kalsanda senen uzamaz değilmi eğer son sınıf değilsen? Sınıfta kalıp 3.sınıfın ilk dönemi toparlayıp normal ortalamaya çıkarak 3.sınıfın 2.döneminde sınıf arkadaşlarıyla ders alan ve okulunu uzatmayan çok tanıdıklarım var. Seninki yine düzeltilebilir- toplanabilir bişey ya benim ki:(

hocanla görüşebilme imkanın var mı? bazen bu tür durumlar gözden kaçabiliyor, unutulabiliyor. kendini, durumunu bi hatırlatsan iyi olur. ınşallah geçersin.

canım hocayla görüşsem apaçık not dilenmem gerekecek. Bir de bizim hoca yurtdışındaymış. Soru kağıtlarını başka hocaya vermiş o yaptı sınavımızı. Aynı şekilde cevap anahtarınıda bırakmış yani dersin hocası değil başka hoca okuyacakmış sınavı:( Hep şanssızlığımdan daha önceki yıllarda sınavı yapar hemen sınav sonrasında okuyup notunu verirmiş. Sen geçemiyorsun dediği biri olursa malum sınıf kalabalık bir şekilde hocayı ikna edip DD verdirtirlermiş uzamasın diye. Benim şanssızlığımdan hem hoca yokkk hem kağıtları başkası okuyacak hem kötü geçmiş of ki ne of. Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok:(

evet canım, dua et o zaman.

asıl üzüldüğüm sinir olduğumda arkadaşlardan biri mesajla kopya çekti. sınıf arkadaşımız olup bütünlemeye girmyen bir arkadaşa soruları mesaj attı cevaplardan reaksiyonları şekilleri anladığı kadar yaptı. Ama benim aklıma gelmedi o arkadaşa aynı mesajları bana da at demekmafoldumben of offff

Biraz vicdanı olan bi insan bir ders yüzünden okulunu uzatmaz. Ama bazı tiplemeler hiç belli olmuyor işte. Sen yinede bi hocanla görüşmeyi dene.ınşallah gecersin cnm

konuyu okuyan herkesten dua istiyorum işte. ınşallah geçer demeniz bile yeterli:1:

inşallah geçmişsindir cnm biz bugün kepleri attık hihoyyyt ama benimde pazartesi günü tek ders sınavım var:) :nazar:

inşallah geçmişsindir cnm biz bugün kepleri attık hihoyyyt ama benimde pazartesi günü tek ders sınavım var:) :nazar:

biz kepleri atalı 2 hafta oluyor ama herhalde attığım kepi tutamadım:1: bi dönem daha okula gitmek istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum:umursamaz: kaldım hocanın eline. Nolur insafa gelsin dua edin. Senin pazartesi gün ki sınavında iyi geçer inşallah. Çok çalış:1:

Tek ders sınavın yok mu güzelim?

bugün girdiğim ve kötü geçen tek ders sınavımdı zaten:gitme: dönem içinde kaldım, tek ders sınavına girdim bugün. O da kötü geçti ama inan dönem içindeki sorular daha kolaydı. İnsan uzatmasınlar diye tek ders sınavında bari kolay sorardı:1no2:

hocanın insafına kalmış artık.
umarım bırakmaz.
bzm bi derse 4 hoca griyordu.beni 2 puanla bıraktılar.
ön koşullu ders olduğu için bir dönemi bırak 1 sene uzadı okulum.
2 puan ya...:gitme:

Kızlar dua edin bana ne olur. Kimya bölümünde okuyorum, bu yıl son senemdi mezun olacaktım ki hala olurum inşallah. Hatta 12 Haziranda mezuniyet törenimiz vardı. Herşey iyiydi güzeldide 3.sınıftayken bir tane dersten kalmıştım. 4.sınıf sonunda tek ders/bütünleme hakkımız var o sınavda geçerim nasılsa diye rahattım. Bugün bütünleme sınavı vardı ama hiçte iyi geçmedi. Normalde dönem içinde bile daha kolay sormuştu hoca. Bütünlemede daha kolay sorar, bırakmaz mantığındaydık ama resmen afalladık. İnanırmısınız 100tane soru örneğim vardı-dönem içindeki sınavlarda verdiği soru örneklerinden en az 5-6 tane soran hoca bu sınavda örnek sorulardan birini bile sormamıştı ya:sinifsinif: Belki diğerleri yine birşeyler yaptı ama benimki tamamen sallama-tutturma ile dolan şansa kalmış bir kağıt oldu.:gitme: Bir dönem daha evimden 1buçuk saat uzaklıktaki okula hemde sadece 1ders için gitmek istemiyorum:gitme: Bana dua edin nolur. Hoca daha önce geçemeyecek notları olan kişileri sırf uzatmasınlar diye geçirmiş. Ama 1-2 kişiyi bıraktığı da olmuş tabiki. Dua edin attıklarım tutmuş olsunkaydirigubbakcemile3 yada hoca insafa gelsin bir ders için uzatmasın diye geçirsin inşallah:sinifsinif:

bu durum bana cok tanidik geldi, ben de universitededeyken sirf bir bucuk - iki sa. yol gitmeyeyim diye uzatmak istememis ve tek ders sinavina cok calismistim...:)) ama simdiki okulum cok daha uzak :s insallah gecersin canim...

biz kepleri atalı 2 hafta oluyor ama herhalde attığım kepi tutamadım:1: bi dönem daha okula gitmek istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum:umursamaz: kaldım hocanın eline. Nolur insafa gelsin dua edin. Senin pazartesi gün ki sınavında iyi geçer inşallah. Çok çalış:1:

teşekkür ederim inşallah seninde sonucun güzel gelir ve geçersin hocanız insaflı davranır inş. ;)

CAnım aynı durum benimde başıma geldi geçen sene..hoca biraz sorunluydu ve ben bölüm ikincisi olarak bitirmeme rağmen o hocanın tek dersinden kaldım..yazın temmuzda tek ders sınavına girdim ve geçirmedi..Bende dönem içinde vizelere finallere gitmedim..şubt tatilinde ki tek ders sınavına da girdim ve hoca değiştiği için ancak ondan geçebildim..ama çok sinir bozucu bir durum..umarım sende yaşamadan geçersin..

hocanın insafına kalmış artık.
umarım bırakmaz.
bzm bi derse 4 hoca griyordu.beni 2 puanla bıraktılar.
ön koşullu ders olduğu için bir dönemi bırak 1 sene uzadı okulum.
2 puan ya...:gitme:

inanmıyorum ne kadar insafsızlarmış ya 2puan ne demek. Bizim hocalar insaflı ya geçirmek istedikleri öğrenciyi bırak 2 puanı 20puan eksik olsa dahi sınav kağıdına bol puanlar vererek geçiriyorlar ama istedikleri öğrencileri. Misal 4yıl boyunca çalışkan diya gözüne girmiş sürekli laboratuvarlarda çalışırken gördüğü ama aslında çalışkan değil ayakçı:) olan öğrencileri direk geçirirler. Keşke bana da öyle yapsalar, bi gün biyerden gözüne gircek bi hareket yapmış olsam keşke:1: Ama senin durum çok gıcık ya iyi beddua ederdim ben o hocaların 4üne birden.

bu durum bana cok tanidik geldi, ben de universitededeyken sirf bir bucuk - iki sa. yol gitmeyeyim diye uzatmak istememis ve tek ders sinavina cok calismistim...:)) ama simdiki okulum cok daha uzak :s insallah gecersin canim...

Ne güzel çok çalışıp geçmişsin darısı başıma. İnşallah haftaya geçmişim kızlar yazarım bu sayfalara. Umudum çok yok ama hocanın dini, vicdani yanları kabarık dönemine denk gelirim inşallah not verirken:1: 1buçuk saat yol git, 1buçuk saat dön ölüyorum yollarda. Bi dönem daha uzatırsam (Allah korusun) devam zorunluluğum yok diye ve de bıraktı diye gıcık kaptığım adamın dersine de gitceğmi sanmıyorum

CAnım aynı durum benimde başıma geldi geçen sene..hoca biraz sorunluydu ve ben bölüm ikincisi olarak bitirmeme rağmen o hocanın tek dersinden kaldım..yazın temmuzda tek ders sınavına girdim ve geçirmedi..Bende dönem içinde vizelere finallere gitmedim..şubt tatilinde ki tek ders sınavına da girdim ve hoca değiştiği için ancak ondan geçebildim..ama çok sinir bozucu bir durum..umarım sende yaşamadan geçersin..

Allah korusun inşallah başıma gelmez böyle bir durumsenağlama Hemde bölüm ikincisiymişsin buna rağmen nasıl uzatmana sebep olmuş.
Bide anlamadığım tek ders sınavında neden kolay sormazlar? Öğrenci zaten o dersi yapamamış demekki kalmış. Dönem içinde yapamadığının daha da zorunu sormanın mantığı nedir ayıp ya

Allah korusun inşallah başıma gelmez böyle bir durumsenağlama Hemde bölüm ikincisiymişsin buna rağmen nasıl uzatmana sebep olmuş.
Bide anlamadığım tek ders sınavında neden kolay sormazlar? Öğrenci zaten o dersi yapamamış demekki kalmış. Dönem içinde yapamadığının daha da zorunu sormanın mantığı nedir ayıp ya

Ya aslında zor sormazlar büyük ihtimalle..dedimya bizim hoca gıcıktı..adam kendi uydurduğu bir söz yazmış tek soru açıklayın diyor..ee tabi geçirmek istemeyincede -kendi sözünün cevap anahtarı sadece kendi kafasında- geçirmiyor.. ama bence hocan takık değilse geçirir canım..sen çalışmaya bak..önemli yerlere çalış..çok ayrıntıya gireceğini sanmıyorum hocanın..

:hulya:
Kızlar dua edin bana ne olur. Kimya bölümünde okuyorum, bu yıl son senemdi mezun olacaktım ki hala olurum inşallah. Hatta 12 Haziranda mezuniyet törenimiz vardı. Herşey iyiydi güzeldide 3.sınıftayken bir tane dersten kalmıştım. 4.sınıf sonunda tek ders/bütünleme hakkımız var o sınavda geçerim nasılsa diye rahattım. Bugün bütünleme sınavı vardı ama hiçte iyi geçmedi. Normalde dönem içinde bile daha kolay sormuştu hoca. Bütünlemede daha kolay sorar, bırakmaz mantığındaydık ama resmen afalladık. ınanırmısınız 100tane soru örneğim vardı-dönem içindeki sınavlarda verdiği soru örneklerinden en az 5-6 tane soran hoca bu sınavda örnek sorulardan birini bile sormamıştı ya:sinifsinif: Belki diğerleri yine birşeyler yaptı ama benimki tamamen sallama-tutturma ile dolan şansa kalmış bir kağıt oldu.:gitme: Bir dönem daha evimden 1buçuk saat uzaklıktaki okula hemde sadece 1ders için gitmek istemiyorum:gitme: Bana dua edin nolur. Hoca daha önce geçemeyecek notları olan kişileri sırf uzatmasınlar diye geçirmiş. Ama 1-2 kişiyi bıraktığı da olmuş tabiki. Dua edin attıklarım tutmuş olsunkaydirigubbakcemile3 yada hoca insafa gelsin bir ders için uzatmasın diye geçirsin inşallah:sinifsinif:

canım geçersin üzülme tek ters sınavında kolay kolay bırakmıyolar bende girdim benim çok iyi geçmişti ama arkadaşımın ki kötü ama çok şürkür ki ikimizde geçtik mezun olduk sanmıyorum hocanın senin bırakacağını hocanın bıraktığı bir iki kişi mutkaka başka bir şey olmuşturda bırakmıştır inş geçiceksin sınavdan

Back
X