• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece bir ders yüzünden dönemim uzuyor:(

KIZLAAAAAR GEÇMıŞıM ÇOK ŞÜKÜR. ıyi dileklerini sunan dua eden herkese teşekkürler. Aslında ben geçmemişm o berbat kağıda rağmen bırakmasın diye konuştuğum hocam geçirmiş. Aslında bize bu zor soruları soran yani dersimizin hocası başka bi hoca. Ama kendi hocamız yurtdışındaymış. Soruları ve cevap anahtarını bir başka hocaya bırakıp yetkiyi de ona vermiş, o yokken cevap anahtarna göre okusun notlandırsın diye. Üzülmüştüm kendi hocam yok şimdi başka hocayla nasıl konuşcam diye. Ama herşeyde var bir hayır. ıyiki kendi hocam yurtdışındaymış çünkü o geçirmezdi, haksızlık olmasın çalışanlara derdi. Bu diğer hoca sağolsun ben mazeret anlarım geçiririm ama iş hayatı anlamaz. Orda çok çalış mazeret bulma iş hayatında başarılar dedikaydirigubbakcemile2

Ya aslında zor sormazlar büyük ihtimalle..dedimya bizim hoca gıcıktı..adam kendi uydurduğu bir söz yazmış tek soru açıklayın diyor..ee tabi geçirmek istemeyincede -kendi sözünün cevap anahtarı sadece kendi kafasında- geçirmiyor.. ama bence hocan takık değilse geçirir canım..sen çalışmaya bak..önemli yerlere çalış..çok ayrıntıya gireceğini sanmıyorum hocanın..

canım bu konuyu açtığımda zaten girmiştim sınava ve tek ders sınavı olmasına rağmen gayette zordu sorular ve de gayet ayrıntılıydı hatta dönem içindeki sorular bile daha kolaydı. Demek bizim hocada gıcıktı:1:

:hulya:

canım geçersin üzülme tek ters sınavında kolay kolay bırakmıyolar bende girdim benim çok iyi geçmişti ama arkadaşımın ki kötü ama çok şürkür ki ikimizde geçtik mezun olduk sanmıyorum hocanın senin bırakacağını hocanın bıraktığı bir iki kişi mutkaka başka bir şey olmuşturda bırakmıştır inş geçiceksin sınavdan

sağol canım aynen dediğin gibi bizde 3kişi girdik sınava diğerlerninde kötüydü ama en kötü benimkiydi yinede geçtik hepimiz çok şükür

Allah yardımcın olsun...

teşekkürler canım sizler gibi benim için inşallah diyen, iyi dileklerini sunanların duaları kabul olmştr belkide geçtim:emir_bebek:

ben de mühendsliğinde okuyan biri olark senn adına çok sevndm cnmm:) benm mezuniyete daha vaar:)

çok sevindim canım hadi tebrikler mezun oldun demek
benim de tek derse bağlı finalde mezun olmam..inşallah hoca insaf eder de ben de sevincimi paylaşırım senin gibi

çok sevindim canım hadi tebrikler mezun oldun demek
benim de tek derse bağlı finalde mezun olmam..inşallah hoca insaf eder de ben de sevincimi paylaşırım senin gibi

sağol canım. İnşallah senin sınavın iyi geçer. İyi geçmese bile hocan benimki gibi insaflı davranır inşallah. Mutlu haberlerini bekliyoruz.

canım bir meslektaşın olarak seni kutluyorum ben bitireli 1 yıl oldu:)) hangi dersti bu meraktan soruyorum kimya da zor bölümdür bizi de az zorlamadı:))

canım bir meslektaşın olarak seni kutluyorum ben bitireli 1 yıl oldu:)) hangi dersti bu meraktan soruyorum kimya da zor bölümdür bizi de az zorlamadı:))

Organik kimya2ydi. Ne zor dersler gördük geçtikte bundan kaldım hemde 2kez:1: 3.ye tek ders sınavında aldım artıkkaydirigubbakcemile3 ama işte dersinden değil hocasından. Meslektaşım sen neler yapıosun şuan çalışıyomusun?

darısı erkek arkadaşımın basına..
gecen sene 2 dersi vardı,aynı hocadan..adam tutturdu yaz okulu acmiycam diye..acsaydı gecen Aralık'ta askere gidecekti..acmadı..tam 1 senesine mal oldu..
bu sene o derslerden birini gecti,şimdi 1 tane kaldı..bu sene öğrendik ki adam yaz okulu acıyor..13unde tek ders sınavına girecek,geçerse Aralık'ta asker,geçemezse...1donen daha uzayacak..
hocası erkek arkadaşımın 1 senesine mal oldu!tam 1 sene!eğer böyle yapmasaydı belkide suan nisanimizi yapıyor olacaktık!
ins tek ders sınavından gecer!

inşallah erkek arkadaşında geçerde tez elden nişanınız düğününüz olur canım:) darısı onun başına inş.

evet canım ben çalışıyorum gerçekten okuması büyük dertti ya hatırlıyorumda ben analitik kimya 1 dersini 3 kez almıştım mezun olurken verdim nihayet:))

evet canım ben çalışıyorum gerçekten okuması büyük dertti ya hatırlıyorumda ben analitik kimya 1 dersini 3 kez almıştım mezun olurken verdim nihayet:))

ben organik1i 2kez aldım 2.de geçebildim. Organik2yi 2kez kaldım 2sindede kaldım 3.de tek ders sınavında geçtim. Daha doğrusu hoca geçirdi artık bi git demiştir:1: nerde çalışıosun canım? Ben şimdi boşluktayım napsam diye kafamda bi milyon soru dolaşıo nereye başvursam yada formasyonmu alsam yada yüksek lisansmı dye düşünüyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar Türkiyedeki hocalar ne kadar insafli ya..
Benim nisanlimda bir ders icin hocayla görüsüp notunu düzeltmisti.
Yurtdisinda kesinlikle olmaz böyle birsey. Keske olsa, ögrencilerde biraz rahat eder.
Düsünün benim 4 bölümden olusan bir sinavim vardi, eger 3ünü gecer birini gecemezsen sinavin hepsini kaybediyordun. Yani hoca insafli davranip, cocuk 3ünü gecmis bari sonuncusunuda gecireyimde tamamen gecsin demiyor. Ne cekti millet o dersten ayyy düsündükce geriliyorum.
Bu arada arkadasim, sinavini gecmene cok sevindim, yanlis anlama haa:) Ben kiskandim Türkiyedeki o sistemi, keske bizdede olsaydi diyorum:)))

Arkadaslar Türkiyedeki hocalar ne kadar insafli ya..
Benim nisanlimda bir ders icin hocayla görüsüp notunu düzeltmisti.
Yurtdisinda kesinlikle olmaz böyle birsey. Keske olsa, ögrencilerde biraz rahat eder.
Düsünün benim 4 bölümden olusan bir sinavim vardi, eger 3ünü gecer birini gecemezsen sinavin hepsini kaybediyordun. Yani hoca insafli davranip, cocuk 3ünü gecmis bari sonuncusunuda gecireyimde tamamen gecsin demiyor. Ne cekti millet o dersten ayyy düsündükce geriliyorum.
Bu arada arkadasim, sinavini gecmene cok sevindim, yanlis anlama haa:) Ben kiskandim Türkiyedeki o sistemi, keske bizdede olsaydi diyorum:)))

sağol canım yanlış anlamam:1: Evet türkiyedeki hocalar vicdan sahibi. Bide bırakırsam bana beddua eder bu hep deme ihtimalleride yüksek belki ondan korkuyorlardırkaydirigubbakcemile3

Back
X