Sadece bir hosçakal'a sığar mı?

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhabalar benim sevgilim astsubay özel kuvvetlerde benim yasadigim sehirde egitim görüyordu. Hersey iyi hoş 3 gune bir gorusmek isterdi bende öğretmenim okul cikisi görüşür bi cay içer giderdik. Gecen hafta memlekete gitcem kardesim rahatsızlanmis dedi okuluma geldi elimden tuttu. Otagara beraber gittik ogun ellerimi birakmadi herkesin icinde bagirdi 3 kere seni seviyorum diye hayaller kurdu 3 yil eğitim gorcem seneye de nişan yapalim adı konsun dedi. Ya ailen istemezse dedim ailem degil ben seninle evleneceğim onlardan da uzak olucaz yani ha istemiyolarsa kendileri bilir biz evleniriz dedi. Memleketine gittikten sonra baska sehire eğitime gidicek 1 hafta oldu gideli dün öğlen aradi nasilsin sesin iyi degil okulla ilgili sorun mu var dedi yo yorgunum eve gitcem simdi dedim tamam eve gidi ce ara desi aradim seni özledim 1 hafta oldu ama iste dedi. Neyse dunden beri tuhaflik vardi babamla tartistim dedi ailevi problemim var dedi nedir anlatabilirsin dinlerim dedim bosver sen sıkma canini dedi kötüydü iyiki varsin iyiki destek oluyorsun en azindan beni önemseyen biri var dedi.

Gece oldu dun ufak bir tartisma yasadik biliyosun kirdim edepsizlik yaptim ozur dilerim kaba davrandım dedi. Aradan vakit gecti bianda facebook dondurdu instagramda da once takipci takip edilenleri temizledi fotoğraflarını temizledi ve instagramini da dondurdu. mesaj attim aradim bakmıyor isi bitincede "hoşçakal" yazdi sadece anlam veremedim mesaj attim cevap vermedi whatsaptam telefon dan numarami engelledi bende 2. hattina yazdim hislerimi ve ona sinirli oldugumu saydim sovdum bir yandan da. Sizce neden boyle oldu kafasi mi karisik? Döner mi? Ailesi bizim için de once okulun bitsin sonra hayirlisiyla olur insallah demisler.

sırf aile için bu kadar her yerden engelleme foto kaldırma vs vs olmazdı bence. Sana düzgünce anlatıp hoşçakal diyebilirdi
Bana diyordu benim icin instagram facebook onemli degil ufak vir tartismada silerim derdi dun sosyal medya ile ilgili de sorun yasadik herseyini silip dondurdu inatlasti benimle bir konuda olan ondan sonra oldu

Sanki ailesiyle bir seyler yaşamış ama seni kirmamak icin kacmis gibi. Tabii boyle daha cok kirildiniz. Acaba diyorum ailesi sizle ilgili asla olmaz falan filan bir sey mi dedi .Seni seven bir adam niye hoşçakal diyip gitsin ki .Illa ki soyleyecek bir seyleri vardir .Bence bir seylerle yuzlesmek istemiyor biraz bekleyin bakalim aydınlanır mutlaka.

Sanki ailesiyle bir seyler yaşamış ama seni kirmamak icin kacmis gibi. Tabii boyle daha cok kirildiniz. Acaba diyorum ailesi sizle ilgili asla olmaz falan filan bir sey mi dedi .Seni seven bir adam niye hoşçakal diyip gitsin ki .Illa ki soyleyecek bir seyleri vardir .Bence bir seylerle yuzlesmek istemiyor biraz bekleyin bakalim aydınlanır mutlaka.
Cok haklisiniz benim aklımda dolasan düşünceyi yazmissiniz bekliyorum bakalim 5 gun sonra egitime gidecek babasi cok bunaltiyor onu kucukken siddere maruz kalmis filan bi ara okul ile ilgili de sorunu oldu herseyine destek oldum bana ben hayata erken atildim ailem beni bu zamana kadar umursamadi destek bile olmadi memlekete gidesim yok dedi ben zorla gonderdim ailen onlar gormek zorundasin dedim zaten o arada kardesi hastalandi gitti

Bana diyordu benim icin instagram facebook onemli degil ufak vir tartismada silerim derdi dun sosyal medya ile ilgili de sorun yasadik herseyini silip dondurdu inatlasti benimle bir konuda olan ondan sonra oldu
hee anladım şimdi keşke baştan söyleseydin bunu :) tartışmanın üzerine mi yaptı bunları

Sizle ilgili değil gibi hissettim ben.aile sorunu olabilir,başka birisini bulmuş olabilirler babası.ama sizi seviyor yanında olun siz de seviyorsaniz.dedikleri doğru da olabilir.

Sizle ilgili değil gibi hissettim ben.aile sorunu olabilir,başka birisini bulmuş olabilirler babası.ama sizi seviyor yanında olun siz de seviyorsaniz.dedikleri doğru da olabilir.
Haklısınız bende ailevi birsey düşünüyorum tartismadik bile ki sosyal medya ile de tartismamiz neden bukadae guzel fotograf koyuyorsun bukadar di bunun icinde heryerden silip engelleme olmaz yani ben her sekilde yanindayim ama ulasbilcegim bir seyi bile kalmadi.sadece bekliyorum ozler ve illakide beni dusunuyordur

Haklısınız bende ailevi birsey düşünüyorum tartismadik bile ki sosyal medya ile de tartismamiz neden bukadae guzel fotograf koyuyorsun bukadar di bunun icinde heryerden silip engelleme olmaz yani ben her sekilde yanindayim ama ulasbilcegim bir seyi bile kalmadi.sadece bekliyorum ozler ve illakide beni dusunuyordur
Uzun sürmez dönmesi.erkekler fazla dayanamaz.umarım düzelir,mutlu olursunuz

Back
X