- Konu Sahibi boncuukgooz
Sana böyle muamele eden birine güvenme derim benKafasiz ya vallahi bu beni deniyorda olabilir fake hesaptan yazadabilir artik aklima artik hersey geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana böyle muamele eden birine güvenme derim benKafasiz ya vallahi bu beni deniyorda olabilir fake hesaptan yazadabilir artik aklima artik hersey geliyor
Gercekten guvenmiyorum yaziklar olsun nedeyimSana böyle muamele eden birine güvenme derim ben
Herhangi bir kursa yazilmalarini istemisler sosyal bi aktivite haftasonlari iznliler ya haftasonu bir kurs sormaya gelmis
Bikac Kez geldi muhabbet ettik aradan 1 ay gecince numarami istedi ben hemen numarami vermiyorum biraz arkadasligimiz ilerleyince veririm dedimhmmm ama hemen nasil arkadaslik ettiniz numarasini mi aldiniz
Bikac Kez geldi muhabbet ettik aradan 1 ay gecince numarami istedi ben hemen numarami vermiyorum biraz arkadasligimiz ilerleyince veririm dedim
Evet kimliğin e baktim uniformalarinj filan gosterdi kazandigi kagidi filan gsoterdihmm peki astsubay olduguna eminmisiniz ?
Evet kimliğin e baktim uniformalarinj filan gosterdi kazandigi kagidi filan gsoterdi
Evet donecek karargahin merkezi bulundugum sehir sadece bikac ay eğitim e farkli sehire gidecekpeki sizin bulunudugunuz sehre geri donecekmi
Evet donecek karargahin merkezi bulundugum sehir sadece bikac ay eğitim e farkli sehire gidecek
Evetbu birkac aylik egitim simdi mi
Yani bilemiyorum engelliyo geride ariyo 1 gun sabredemeyipAcaba ailenin istediği uygun gördüğü biri mi var ya da emrivaki istemeye mi gittiler çocuk da aileye hayır diyemeyince çareyi engelleyip sizinle sorun yaşamamak için dönmeyi beklemekte buluyor kaçışı bundan olabilir sanki
bekle bakalım dönünce açıklamasını yapar oluruna bırakYani bilemiyorum engelliyo geride ariyo 1 gun sabredemeyip
Bence ailesinin yanindan gidince yaparbekle bakalım dönünce açıklamasını yapar oluruna bırak
Yok atmadi beynine cereyan sonra gidiyor 1 gun sonra aklina geliyor cevap vermeksiz kufur edince mesaj atmadimi ?
Yok atmadi beynine cereyan sonra gidiyor 1 gun sonra aklina geliyor cevap vermek