Sadece bir hosçakal'a sığar mı?

Kimse alinmasin genel bir durum degil ama askeri egitim zaten psikolojiyi bozuyor yani genelde gel git hayatlari var ben bu yapilandan sonra yerinde olsam gorusmezdim

Yani aciklama yapmadi yuzune kapattim telefonu ki guvenmiyorum donse gelse bile bugunki o telefin konusmasindan sonra asla
Bacım sen daha iyilerini hak ediyorsundur eminim üzülme çocuk gibi hareketler falan nedir yani

O bitirmeden sen bitir.. bitecek gibi duruyo cunku... gelecek yok bu iste uzatarak zaman kaybiniz olur sadece ve daha cok uzulursun... cok kafa yorma biylesine, sebebi neyse ne

Yok bunun psikolojik sorunları var net. Manyak mı ne. Boş ver takma kafana. Ama merak ettim bu adamın kafasını ya. Çıkar bence kokusu. Takipteyiz.
Valla nasil bi kafasi varsa bende çözemedim memleket havasi kafasi sanirim

Kardesim astsubay simdi benim bildigim astsubay okulu 2 yil okunuyor 3 yil demissiniz subay 4 yil okunuyor. Zaten oda ankara ve izmirde bildigim yanlis bilmiyorumdur umarim. Kardesimde okudu onlarda sosyal aktivite vs diye disari kurslara gitmediler yasaktir. Zaten tum sosyal aktiviteler okulun icinde mevcut oluyor. Kaldiki 2 tane telefon olmuyor. Ozellikle resim cekilen vs telefonlari iceri sokmak yasakti. Bilmiyorum ama bana sanki sevgiliniz yalan soyluyor gibi geldi. Kimlik uniforma emin olun cok rahat temin edilebilir. Iyice emin olun Rabbim korusun sizi

Kardesim astsubay simdi benim bildigim astsubay okulu 2 yil okunuyor 3 yil demissiniz subay 4 yil okunuyor. Zaten oda ankara ve izmirde bildigim yanlis bilmiyorumdur umarim. Kardesimde okudu onlarda sosyal aktivite vs diye disari kurslara gitmediler yasaktir. Zaten tum sosyal aktiviteler okulun icinde mevcut oluyor. Kaldiki 2 tane telefon olmuyor. Ozellikle resim cekilen vs telefonlari iceri sokmak yasakti. Bilmiyorum ama bana sanki sevgiliniz yalan soyluyor gibi geldi. Kimlik uniforma emin olun cok rahat temin edilebilir. Iyice emin olun Rabbim korusun sizi
kendisi özel kuvvetlerde 3yil suruyor egitim yalan soyluyorsada gunahi boynuna kullanan kulkaniykr telefonu emin olun zaten tuslu telefon birisi digerini de mesai saati icinde kapali olur. Aksam 8 gibi arar yazardi sizde haklisiniz

kendisi özel kuvvetlerde 3yil suruyor egitim yalan soyluyorsada gunahi boynuna kullanan kulkaniykr telefonu emin olun zaten tuslu telefon birisi digerini de mesai saati icinde kapali olur. Aksam 8 gibi arar yazardi sizde haklisiniz
Himm ozel kuvvetlere disardan mi basvurmus yoksa astsubaydida oyle mi basvurmus.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama ben hala ozelliklede ozel kuvvetlerde sosyallesme icin kursa katilma kismi biraz degsik geldi. Askeriye istedigi kursu kendi bunyesinde acar.
Evet sokabilir yeli belki simdi bilemeyecegim benim kardesim 2 yil astsubay okulunda okudu onlarda yasakti ondan demistim.

Himm ozel kuvvetlere disardan mi basvurmus yoksa astsubaydida oyle mi basvurmus.
Hakkinizda hayirlisi olsun ama ben hala ozelliklede ozel kuvvetlerde sosyallesme icin kursa katilma kismi biraz degsik geldi. Askeriye istedigi kursu kendi bunyesinde acar.
Evet sokabilir yeli belki simdi bilemeyecegim benim kardesim 2 yil astsubay okulunda okudu onlarda yasakti ondan demistim.
Yok disardan girdi ökk ya

Yok disardan girdi ökk ya
Tamam anladim. Zorlu bir egtimi var onlarin psikolojisi bozulmustur belki bilemeyiz. Ya aklima haberlere cikmisti hani kizin birini iste subayim diye kandirmisti. Dugun icin kredi ne cektirmisti kiza sonra paralari alip gitmisti. Kizda iste resimleri vardi. Kimligi vardi. Kiyafetiyle yanima geliyordu hic anlamadim 1 yildir demisti. Insallah sizi kandirmamistir. Eger dogruysa bile soyledikleri zaten dengesiz bir insan gibi oyleleriyle zor ilerler iliski. Biterse herseyde bir hayir vardir. Ogretmensiniz sanirim mesleginiz guzel yasiniz genc daha iyileri cikar karsiniza emin olun

Tamam anladim. Zorlu bir egtimi var onlarin psikolojisi bozulmustur belki bilemeyiz. Ya aklima haberlere cikmisti hani kizin birini iste subayim diye kandirmisti. Dugun icin kredi ne cektirmisti kiza sonra paralari alip gitmisti. Kizda iste resimleri vardi. Kimligi vardi. Kiyafetiyle yanima geliyordu hic anlamadim 1 yildir demisti. Insallah sizi kandirmamistir. Eger dogruysa bile soyledikleri zaten dengesiz bir insan gibi oyleleriyle zor ilerler iliski. Biterse herseyde bir hayir vardir. Ogretmensiniz sanirim mesleginiz guzel yasiniz genc daha iyileri cikar karsiniza emin olun
Ay evet benimde aklima direkt o geldi :) amin insallah cok tesekkur ederim

Merhabalar benim sevgilim astsubay özel kuvvetlerde benim yasadigim sehirde egitim görüyordu. Hersey iyi hoş 3 gune bir gorusmek isterdi bende öğretmenim okul cikisi görüşür bi cay içer giderdik. Gecen hafta memlekete gitcem kardesim rahatsızlanmis dedi okuluma geldi elimden tuttu. Otagara beraber gittik ogun ellerimi birakmadi herkesin icinde bagirdi 3 kere seni seviyorum diye hayaller kurdu 3 yil eğitim gorcem seneye de nişan yapalim adı konsun dedi. Ya ailen istemezse dedim ailem degil ben seninle evleneceğim onlardan da uzak olucaz yani ha istemiyolarsa kendileri bilir biz evleniriz dedi. Memleketine gittikten sonra baska sehire eğitime gidicek 1 hafta oldu gideli dün öğlen aradi nasilsin sesin iyi degil okulla ilgili sorun mu var dedi yo yorgunum eve gitcem simdi dedim tamam eve gidi ce ara desi aradim seni özledim 1 hafta oldu ama iste dedi. Neyse dunden beri tuhaflik vardi babamla tartistim dedi ailevi problemim var dedi nedir anlatabilirsin dinlerim dedim bosver sen sıkma canini dedi kötüydü iyiki varsin iyiki destek oluyorsun en azindan beni önemseyen biri var dedi.

Gece oldu dun ufak bir tartisma yasadik biliyosun kirdim edepsizlik yaptim ozur dilerim kaba davrandım dedi. Aradan vakit gecti bianda facebook dondurdu instagramda da once takipci takip edilenleri temizledi fotoğraflarını temizledi ve instagramini da dondurdu. mesaj attim aradim bakmıyor isi bitincede "hoşçakal" yazdi sadece anlam veremedim mesaj attim cevap vermedi whatsaptam telefon dan numarami engelledi bende 2. hattina yazdim hislerimi ve ona sinirli oldugumu saydim sovdum bir yandan da. Sizce neden boyle oldu kafasi mi karisik? Döner mi? Ailesi bizim için de once okulun bitsin sonra hayirlisiyla olur insallah demisler.
Klasik korkak ve aptal erkek tipi. Hiç uğraşma boşver. Karşısındaki kadına seviyorum diyip sonra sebepsizce terkeden, açıklama cesareti bile olmayan bir erkekten böyle kolay ve sorunsuzca kurtulduğuna şükret. Evlenip karısını çocuğunu sebepsiz terkeden türleri de var bunların...

AİLesinin bulduğu biriyle görüşmüş oda kafasına yatmış.. eğer yüzük takarlarsa dönmez bida sana. Onla olmazsa başka bi bahaneyle geri dönecek sana.. kesinlikle affetme “Neden” diye bile sorma .seni kandırmasına izn verme

Bana diyordu benim icin instagram facebook onemli degil ufak vir tartismada silerim derdi dun sosyal medya ile ilgili de sorun yasadik herseyini silip dondurdu inatlasti benimle bir konuda olan ondan sonra oldu
Bu en ii ihtimal ( sana kızıp kapatması)
Bunda bile bi açıklamayı hakediyorsun.. yoksa “istediğimde gel istemediğimde git “ olur,. Bu durumdada affetme..

Back
X