seni motive edebilecek tek sözüm boyle bir adama ihtiyacın olmadıgı..
bir sana saygısı yok yasadıklarınıza da
iki sana deger vermiyo bence
neden boyle bir adam icin uzulesin ki? ancak hakedenin ardından uzulunur.. cok daha iyilerine layıksın deger veren kıymet bilen olarak...
adam fransaya gidicek ne kızlar ne asklar ohoo demiş belliki burda birine baglı olmak istememiş
klasik erkek psikolojisi...
üzgünüm ama böle biri için ah demeye bile degmez.. o senin dunyadaki tek kız olmadıgını dusunuyo belliki
sende farkına var
bu dünyadaki tek erkek o degil, gitmek istemiş gitmiş iyikide gitmiş bence evlenince yapsaydı bunu ne olacaktı hayırlısı olmus diye dusun
şu face olayı ..
çıldırıyorum artık kapasınlar şu siteyi biri engellesin .. ilişkiler bitiyor. kurulan ilişkiler hüsranla sonuçlanıyor.
sen kendini durdursan karşındakini durduramıyorsun.
herneyse....
bak tatlım o şimdi gitti değil mi ama geri gelecek 5 ayda ne yaşayacaksa yaşayacak
ve geldiğinde muhtemelen geri sana dönecektir
'' kürkçü dükkanı '' hesabı..
ama gerçekten ayıp etmiş. kısa bi ilişki de değil umursamadan bitirdi desem. ama belli ki istemiyor artık ilişkiyi. üstüne bile düşme. elbet geri gelecek. gelmese bile senin için rahat olsun sen görüşelim demişin o gelmemiş. yani ilişki için sen elinden geleni yaptıysan huzurlu ol. demek ki gözü dışarıdaymış üzgünüm..
erkekler böyle konularda fırsat değerlendirmeyi çok iyi biliyor.
senin tek bir gözyaşına değmeyecek adam için daha fazla zihnini de meşgul etme.
madem o öyle düşünüyor. sende ohooo yeni arkadaşlıklar dersin.. ından başkası yok değil ya.. ne aşklarla kurulan evlilikler bitiyor.
asla kendini aciz mutsuz zavallı görme. hepimiz buradayız tüm kk
güçlü dur. lan hiç mi düşünmedi beni diye döndüğünde gelsin aklına .
çünkü gittiğinde o düşünce yapısı ile pek bunu düşünmeye fırsatı olmaz gibime geldi.
geldiğinde pişman olacak kanımca.. oradan bulsa bile 5 aycık sadece.. sabret tatlım.. hatta kızların intikamı sessizliktir bence
sessiz kal .. arama sorma arkadaşlarına bile anlatma ne yapıyor diye sordurtma yani o anlamda.
bak allaha şükret .. ya evlendikten sonra iş seyahati diye gitseydi..
hayat güzel .. mutlaka başkaları çıkacak .. hem de daha iyileri..
çok haklısın güçlü olmak için elimden geleni yapıcam saol..ve dediğin gibi sessiz kalıcam kendini önemli hisstmesine neden olan davranışlar yapmayacagım..ve geri döndüğünde ben ona geri dönmeyecegim inaşşah 5 ay sonra sizinle paylaşırım çok saolun..
bekliyoruz tatlım güzel haberleri.. belki senin de hayatına birisi girecek ama yalnızlığını unutmak için asla kendini aşık oldum sanma .. çünkü bu durumlarda böyle şeyler çok oluyor ..
pişman olacak
bu adamın sizin ilişkinize saygısı bile kalmamış belli ki.
herkese mavi boncuk dağıtıyor dediğinize göre onun gerçek yüzünü görmüş olmanız gerek. rahat olmak istedi sanırım fransa'da. bırakın ne hali varsa görsün. adalet yerini bulur elbette.
ah canım nolur üzülme.benimde başıma 2 kz geldi bu.1-2 ay kendime gelememiştim üzüntüden.sonra unuttum aklına bile gelmiyor eminim.biri pişman oldu bidaha yüz vermedim gururumdan dolayı.beni bırakan insanı nabıyım ben .o benim için şerefini yitirmiştir..sakın üzülme tatlım..
Of ne kadar üzüldüm yaa
3 yıllık bi ilişkiniz varmış
Durduk yeremi bitirdi illa bişeyler olması lazım ama
Anlayamadım ki:26:
Eğer öyleyse sen onu 3 yıllık bi süreçte tanıyamamışşın
Onun gözü hep dısardaymış
seni çok iyi anlıyorum çünkü benim bikaç ay önce ayrıldığım sevgilimle ben de aynı üniversitede aynı sınıfta aynı gruptayız.. 1 yılı aşkın bi beraberlikti ve yaz tatilinde bitti. pazartesi gününden itibaren hergün göreceğim onu ne yapıcam nasıl katlanıcam bilmiyorum ben de senin gibi çok endişeliyim. üstelik biz çok kötü ayrıldık kötü sözler söylendi aramızda saygı da kalmadı.. son senem bi şekilde katlanıp mezun olmaya calışıcam böyle avutuyorum kendimi ama zor işte benim eski sevgilim de fazla sırnaşıktır arkadaşlarına bile şimdi o sırnaşık hallerini görücem off zor yaa... neyse geçecek diyerek geçireceğiz arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?