erkek arkadaşım sadece 1 mesajla ilişkimizi bitirdi 3 yıllık bi ilişkimiz vardı..çok emek verdim bu ilşkiye bunu hakettiğimi düşünmüyorum..aynı bölümdeyiz bu yıl fransaya erasmusla 5 aylığına gidecek gider ayak birbirimize uygun değiliz diye ayrıldı aramada bile sadece mesajla görüşmeyelim dedi yorumdum dedi evet aslında tammen uygun değiliz kültürlerimiz farklı ama çok keskin bi farklılık değil fransaya giderken mi aklına geldi uygun olmadıgımız!!..keşke yüzyüze bitseydi...aradım yüzyüze bitirelim dedim gelecegim dedi gelmedi..arkadaşıma hala seviyorum yüzüne bakarak ayrılamazdım demiş...facesinden gördüm tüm kızlara mavi boncuk dagıtıyor seni seviyorumlar birtanemler bebegimler...sizce bi kız bunu hakediyor mu arada yaşanmış 3 yıllık bi ilişki varken biraz daha saygılı olması gerekmiyor mu ve ortada halledilebilecek bi tartışmadan başka bişey yokken ayrılmasının nedenini hala çözemedim..
ayrıca o fransaya gidiyor insanlara karşı güçlü durması geren benm anılarla yüzleşmesi gereken,iyiyim bişey yok pozları vermesi gerekende benm,o gitti ve kurtuldu yepyeni bi başlangıç yapacak geldiğinde belki herşeyi unutmuş olacak sevgilisi olacak..nasıl güçlü durcam bilmiyorum tüm arkadaşlarımız ortak...her şeyi beraber yapardık sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi..
biraz motivasyna ihtiyacım var yardım edermisiniz...
ayrıca o fransaya gidiyor insanlara karşı güçlü durması geren benm anılarla yüzleşmesi gereken,iyiyim bişey yok pozları vermesi gerekende benm,o gitti ve kurtuldu yepyeni bi başlangıç yapacak geldiğinde belki herşeyi unutmuş olacak sevgilisi olacak..nasıl güçlü durcam bilmiyorum tüm arkadaşlarımız ortak...her şeyi beraber yapardık sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi..
biraz motivasyna ihtiyacım var yardım edermisiniz...