- Konu Sahibi sekerportakalii
-
şahsi fikrim ben sevgilime aşığım yani cok seviyorum kaç yılk ilkimiz ama ben hala onun yanındayken heyecanlanıyrm bazen kızarıyorum:)
Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan gibi oldu
Aşk dediğin olay o ilk tanımadandaki o ilk zamanlardaki kalp çarpıntıları tatlı heyecanlar yeni keşfediş dönemidir..Zamanla o heyecan yerini iyice sevgiye terkeder..Terkedemezse kişiler zaten birbirini terkeder =) Şahsım adıma konuşayım 17yaşında evlendim 6yıllık evliyim 23 yaşındayım eşimle aramda 9yaş var
Hayatımda en sevdiğim en güvendiğim en saygı duyduğum insanda varlıkta O...Aşka gelirsek onu seviyorum o benim herseyim kıymetlim fakat Ask nasıl denir
arada sırada nakşediyor yaaa aşığım ben bu adama hee diyorum ama demediğim zamanlardada şunu hep biliyorum ben o adamı seviyorum
Aşkın uzun uzun yıllar sürmesini beklersen hayal kırıklığı yaşarsın arkadasım .. önemli olan sevgi saygı hoşgörüdür..bunlarda varsa zaten aranızda tapın birbirinize =)
Aşk dediğin olay o ilk tanımadandaki o ilk zamanlardaki kalp çarpıntıları tatlı heyecanlar yeni keşfediş dönemidir..Zamanla o heyecan yerini iyice sevgiye terkeder..Terkedemezse kişiler zaten birbirini terkeder =) Şahsım adıma konuşayım 17yaşında evlendim 6yıllık evliyim 23 yaşındayım eşimle aramda 9yaş var
Hayatımda en sevdiğim en güvendiğim en saygı duyduğum insanda varlıkta O...Aşka gelirsek onu seviyorum o benim herseyim kıymetlim fakat Ask nasıl denir
arada sırada nakşediyor yaaa aşığım ben bu adama hee diyorum ama demediğim zamanlardada şunu hep biliyorum ben o adamı seviyorum
Aşkın uzun uzun yıllar sürmesini beklersen hayal kırıklığı yaşarsın arkadasım .. önemli olan sevgi saygı hoşgörüdür..bunlarda varsa zaten aranızda tapın birbirinize =)
Aşk kişiden kişiye değişen ve tam olarak açıklanamayan bi durumdur. Bir insanın konuşmasına, kaşına gözüne, giyinişine, hatta mimiklerine bile aşık olabilirsiniz yada hayranlıkBir süre sonra evet o aşk ya da hayranlık geçer alışırsınız çünkü sürekli onu görerek ya da yaşayarak sıradanlaşır. o yüzden zaten platonik aşklar daha çok acı verir yada karşılık alamamak o kişiyi yaşayamadığınız için aşkınız büyürde büyür :) Ama sevgi bambaşkadır aşktan sonra gelir o heyecan o hayranlık yerini sevgiye bırakır aradan yıllar bile geçse sevginiz nedensiz yere bitemez.. Ama aşık olmadan sevgi tam olarak oluşmaz ben öyle düşünüyorum
aynen
ama bu soruyu hala anlamış, çözmüş değılım
sadece bir yorum:)
bayıldım
nazar değmesin:)))))
darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?