Y yavruum Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 322 0 96 - Yurtdışı 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruum #1 bu aralar hic iyi deyilim anne olamiyorummmmm
2 2 mucize Her şey ASK tan Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 2.227 69 163 43 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruum #2 yazını görünce çok üzüldüm bende 5 denememde hamile kaldım maalesef zor ve sabır gerektiren bir sınav umarım en kısa zamanda anne olursun..
yazını görünce çok üzüldüm bende 5 denememde hamile kaldım maalesef zor ve sabır gerektiren bir sınav umarım en kısa zamanda anne olursun..
U umutluuuu Umudumu kesmedim Ya Rab! Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 237 35 98 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruum #3 yavruum .!.: bu aralar hic iyi deyilim anne olamiyorummmmm Genişletmek için tıkla... Seni o kadar ii anlıyorum ki ama halimize hamdolsun biliyo musun Rabbim bizi çok seviyo ki böyle büyük bi imtihandan geçiriyo. İnş. alnımızın akıyla çıkmak nasip olsun ve unutmayalım beterin beteri var Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin.
yavruum .!.: bu aralar hic iyi deyilim anne olamiyorummmmm Genişletmek için tıkla... Seni o kadar ii anlıyorum ki ama halimize hamdolsun biliyo musun Rabbim bizi çok seviyo ki böyle büyük bi imtihandan geçiriyo. İnş. alnımızın akıyla çıkmak nasip olsun ve unutmayalım beterin beteri var Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin.
hayal_22 Guru Kayıtlı Üye 9 Şubat 2009 611 401 303 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yavruum #4 bende bu aralar hic iyi degilim hayatta en cok istedigim sey olmuyor.rabbim hepimize nasip etsin insallah.
bende bu aralar hic iyi degilim hayatta en cok istedigim sey olmuyor.rabbim hepimize nasip etsin insallah.