Başınız sağolsun. Allahım size güç versin
Yakın bir arkadaşım çalıştığı için kızına ve oğluna annesi bakıyordu. Anneannenin mutfakta olduğu bir an abla, küçük kardeşe erik veriyor ve maalesef çocuğun boğazına takılıyor. O anda kaybediyorlar yavruyu. Kendi sorumluluğunda olduğu için Anneanne kahroluyor tabi. Sonra maalesef arkadaşım derin üzüntüden dolayı adını söylemek istemediğim hastalığa yakalanıyor ve 2 sene sonra anneyi de kaybettik. Eşi de arkadaşıma normal olmayan bir şekilde düşkündü. Şimdi baba kız acılı bir şekilde yaşıyorlar.
Her şey bir mizansen. Daha hayat planımız yapılırken belli aslında bazı keskin virajlar. Bizim de bilgimiz var aslında bu olaylardan ama tabi dar olan beşer şuurumuzla düşünmeyin. Ruh varlığımızın şuur alanı o kadar geniştir ki, onun için duygu yoktur vazife vardır. Bu deneyim evladını kaybedenler için tekamül açısından çok çok yükseltici bir olaydır. Dünya okulunun sınavları çok ağırdır. Tevekkül halindeki acı bizi öylesine sıçratır ki. Ben olayın ruhsal tarafı ile ilgili çok kısa bilgi verdim. O tarafı da gördüm ve yaşadım. Şu an bana hadi deseler çocuklarım olmasına rağmen hemen kabul ederim. Orada kesinlikle dünyada olmayan bir sevgi, huzur ve aidiyet enerjisi var. Çok detay veremicem ama ben vefat eden kişiler için diyorum ki, bu ağır dünyada yaşadığımız için ve onlar yuvaya döndüğü için asıl gidenler bize üzülüyordur. O derece. Çok uzattım ama ucundan da olsa bazı şeyleri söylemek istedim tüm kayıp yaşayanlara.
Rüyanızda görmek için niyet edebilirsiniz. Oğlum Mete’yi rüyamda görmeye, onunla zaman geçirmeye ve hasret gidermeye Allah rızası için niyet ediyorum diyebilirsiniz. Acılı kalbinize merhem olacak bir buluşma yaşamanız o kadar mümkün ki. Rüya dediğimiz şey de zaten ruhumuzun astral boyuttaki hali. Yani yaşananlar gerçek.
Tekrar güç ve sabır diliyorum size ve diğer tüm annelerimize