sadece çorba diyeti

gezgin1212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
8
17
38
Balıkesir
merhaba benim bir arkadaşım sadece çorba içerek bir ayda 10 kilo verdi ve daha sonra az yemeye devam etti 6 aydır hala aynı kiloda son 3 aydır kilo problemim olmaya başladı yarın çorba diyetine başlıcam acaba aranızda bu diyeti yapmış olan var mı

Son düzenleme:
Ben farkında olmadan lohusaligimin ilk 20 günü yaptım ve 80 ken birden 70 e düştüm birlikte yapalım bende 3 mil yapıyorum her gün ve bugün bi beslenme sekli uyguladim bitirince gunlugumun sayfasını sana atarım yarin yapalım birlikte ama.ben sabah ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 2 haşlanmış yumurta domates salata peynir zeytin yiyorum birde aksam çorba yani salata yiyorum

ben salı günü yani yarın başlayabilirim bugün nöbetteyim.azime ihtıyacım var eşim asker 98 gün kaldı gelmesine o gelmeden değişmek istiyorum

sadece iki öğün mü besleniyosun
Banami sordunuz bilmiyorum ama cevap vereyim tabiki hayır sık sık beslemiyorum size bir günümü atayim sadece 1 gün uyguladım hatta gece 24.00 gibi küçük parca cevizli sucuk yedim ve çorba içtim onu yazmamaisim günlüğüme.

Komppstomu şekersiz ve tarçınla hazırlıyorum birde

Eklentiler

• P_20160124_222002_1_p.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 433
yarn başlayacam paylaşırım yaptklarımı

Bu çorba diyeti için Son durum ne kızlar?
Bende başlamak istiyorum önerileriniz ve Kilo verip veremediğiniz ile ilgili cevap verirseniz sevinirim:)

Valla bu sadece çorba diyetini arkadaşım yaptı bundan önce. 4-5 kilo verdi 1 ayda filan.
Bana da çok tavsiye ediyor da 1 yaşında çocuğum var emzirmeye devam ettiğim için daha makul, aç bırakmayan diyetleri tercih edecem. Alkali diyet gibi mesela. Zaten aç kalmaktan da nefret ederim
arkadaşın çorbası şu linkteki gibi şimdi yazdı.
Bence de bir uygulayın bakalım biz veremicez o kadar hızlı kiloları sizin kadar İnşallah kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız kızlar. hepinize allah kolaylıklar versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…