Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anksiyete bunalım uyku boZuklar î endişe varmıydı canım geçiyorbenimki yani inşallah geçerBen yıllar önce yaşadığım şeyi anlatayım kızlar, lise 1 di şuan belirtmek istemediğim sebeplerden dolayı 3 buçuk yıl depresyondaydım bu süreçte hiçbir doktora gitmedim zaten gitseydim de bir şey degismiycekti ilaç verip yolliycaklardi neyse kendimi çok iyi tanıyodum ve sorunlarımı biliyodum o yüzden oturdum ve yüzleştim sonra depresyondan çıktım tabii bu süreç biraz zordu.
Hayır öyle şeylerim yoktu sadece bunalimdaydim dediğim gibi kendinizi en iyi siz tanirsiniz önce sorunu çözmeye çalışın olmazsa direk profosyonel yardim alın :)Anksiyete bunalım uyku boZuklar î endişe varmıydı canım geçiyorbenimki yani inşallah geçer
Çok geçmiş olsun kızınıza birlikte sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun inşallahHerkese merhaba.. forumun 8-9 yillik ozellikle tup bebek platfoemunda aktik uyelerindendim.. yaklasik 6 yil once onca savasin cirpinmanin mucadelenin sonunda kizimi dunyaya getirdim ardindan yasadigim agir unutulmasi imkansiz olaylar netixesinde yaklasik 4 yil once baslayan ara ara nukseden mutluzluk istemsizlik cekilmez caresizliklik duygulariyla depresyona girdim.. tedavi de gordum ancak bir sonuc yok elimde.. yapabildigim tek sey kizimin egitimi ozel ihtiyaclari ilgisi ve sevgisi ona bu durumumu gostermedim hic cok agladim durup dururken sebepsiz gozyaslarima boguldum ama kizim gozlerimin kziardigini anlamasin diye dusa girdim hemen (dus sonrasi gozlerim hep kizarir) onu cok seviyorum ve benim arkadasim ayni evde ikimiz yasiyoruz .. gecen kis yine en agir sekilde atak gosterdi 8 ay araliksiz uyudum sabah kizimi servise birakiyordum eve geliyordum saatimi 16.00 a kuruyordum zorla o saattr uyanip evi temizleyip yemek yapip kizimi guclu karsilamaya calisiyordum sonra onun yemegi oyunlari veya birlikte tv vs derken aksam 20.00 da yataga girip uyuyorduk.. yani gun icinde sadece 4 saat ayaktaydim markete bile gitmiyordum kapiciyi yolluyordum 8 ay alisveris yapmadim eve sacim basim ozel bakimlarimla da ayni sekilde.. ben gittigim hicbir drun ilaclarindan memnun kalmadim hatta her gittigim dr un verdigi ilac sonrasi durulan depresyonum bir sonrasi ataginda daha sidd3tli nasladi.. simdi 3 gun once yine ataga gecti dun cok kotu bir gundu gecen kistan daha agir bir gun yasadim ailem yanima geldi onkarin gelnesi bana biraz iyi geldi sonra kiz arkadasim bana frekansla deoresyon tedavisinden bahsetti kendisi o vesileyle kurtulmus.. simdi onu deniycem..
Durumuzunu cok iyi anladım.Herkese merhaba.. forumun 8-9 yillik ozellikle tup bebek platfoemunda aktik uyelerindendim.. yaklasik 6 yil once onca savasin cirpinmanin mucadelenin sonunda kizimi dunyaya getirdim ardindan yasadigim agir unutulmasi imkansiz olaylar netixesinde yaklasik 4 yil once baslayan ara ara nukseden mutluzluk istemsizlik cekilmez caresizliklik duygulariyla depresyona girdim.. tedavi de gordum ancak bir sonuc yok elimde.. yapabildigim tek sey kizimin egitimi ozel ihtiyaclari ilgisi ve sevgisi ona bu durumumu gostermedim hic cok agladim durup dururken sebepsiz gozyaslarima boguldum ama kizim gozlerimin kziardigini anlamasin diye dusa girdim hemen (dus sonrasi gozlerim hep kizarir) onu cok seviyorum ve benim arkadasim ayni evde ikimiz yasiyoruz .. gecen kis yine en agir sekilde atak gosterdi 8 ay araliksiz uyudum sabah kizimi servise birakiyordum eve geliyordum saatimi 16.00 a kuruyordum zorla o saattr uyanip evi temizleyip yemek yapip kizimi guclu karsilamaya calisiyordum sonra onun yemegi oyunlari veya birlikte tv vs derken aksam 20.00 da yataga girip uyuyorduk.. yani gun icinde sadece 4 saat ayaktaydim markete bile gitmiyordum kapiciyi yolluyordum 8 ay alisveris yapmadim eve sacim basim ozel bakimlarimla da ayni sekilde.. ben gittigim hicbir drun ilaclarindan memnun kalmadim hatta her gittigim dr un verdigi ilac sonrasi durulan depresyonum bir sonrasi ataginda daha sidd3tli nasladi.. simdi 3 gun once yine ataga gecti dun cok kotu bir gundu gecen kistan daha agir bir gun yasadim ailem yanima geldi onkarin gelnesi bana biraz iyi geldi sonra kiz arkadasim bana frekansla deoresyon tedavisinden bahsetti kendisi o vesileyle kurtulmus.. simdi onu deniycem..