Merhaba arkadaşlar
Ben 4 bucuk aylık evliyim ve hamileyim bebegim
3 Aylık eşimle sorunlarimiz var o bizi kendi ailesi yüzünden terk ediyor beni hamileligimde üzüyor normalde ikimizde istiyoruz bu bebegi..ama ben ayri bir ev istiyorum oda küsünce konuşmuyor boşanalım dedim çok üzgünüm oda tamam fln dedi cok kırgınım.. üzüluyorum annemlerin evindeyim şuan ama o eve geri dönmicem ailesine.. Ailem ilk başka hic istememişti onu ben zorla gittim kacirdi beni bende kırdım ilk basta ailemi ama artık o hatayı yapmicam öyle birini baba yapmak istemiyorum :'( uykularım kacıyor napim(
Merhaba arkadaşlar
3 Aylık eşimle sorunlarimiz var o bizi kendi ailesi yüzünden terk ediyor beni hamileligimde üzüyor normalde ikimizde istiyoruz bu bebegi..ama ben ayri bir ev istiyorum oda küsünce konuşmuyor boşanalım dedim çok üzgünüm oda tamam fln dedi cok kırgınım.. üzüluyorum annemlerin evindeyim şuan ama o eve geri dönmicem ailesine.. Ailem ilk başka hic istememişti onu ben zorla gittim kacirdi beni bende kırdım ilk basta ailemi ama artık o hatayı yapmicam öyle birini baba yapmak istemiyorum :'( uykularım kacıyor napim(
Merhaba arkadaşlar
Çok üzüldüm bu yazdıklarınızı okuyunca..Eşimin ailesi ile durmak istemiyorum derken eşinizin mükemmel bir işi varda size ayrı ev mi açmıyor? Yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum ama "öyle birini baba yapmak istemiyorum" ne demek seni anne yapan kim ve sen anneliği hakediyor musun sence?Yapmayın böye ufak şeyler için yuvanızı bozmayın hayatta hiç bir sıkıntı bir yavrunun anne ve babasından ayrı büyümesinden daha acı ne olabilir eşinin ailesi ile yaşamak bundan dahada mı acı bir durum...Eğer yürekli bir şeilde eşinin arkasında durmayacaksan neden kaçtın bende 4,5 aylık evliyim ben eşim için gittim köydede durdum onu sevdiğim için...oda benim için çabalıyor...Kırdıysam özürdilerim ama gökkuşağını görmek için yağmurda ıslanmak gerekli bubu unutma..Eminim herşey güzel olacak sadece sabır biraz
Ailenizi yine ezip gececekseniz bu blöfü yapmayın. Eğer ayrı ev istiyorsanız eşinizle acık acık konusun.
Öyle birini baba yapmak istemiyorduysanız korunacaktınız.
Blöf fln yaptigim yok o madem öyle karar verdi bende bir 2 kez ailemi kırmaya göze almıyacağım.. gitsin ne hali varsa görsün vijdanı rahatlicaksa
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
evlenip hemen hamile kalmak ne mantik
zaten güllük gülistanlik degil ortalik
anne baba sözü dinleyin
hic yanilmazlar
dün hamileyim diye işten çıkarıldım onca borca rağmen...akşam da sancım var diye hastanede yatırdı dr..ve ona bir şey olacak diye öyle korktukki para pul iş güç her şey çıktı aklımızdan istiyorsan erteleme allah öyle güzel kapılar açarki...
öncelikle Allah yardımcın olsun..maalesef düşünülmden verilmiş kararla ailenizin yanına gitmiş olmanız şuan sizi çıkmazda bırakıyor.inşallah en kısa zamanda sorununuz çözülür,tekrar aile olmak iin adım atarsınız..
boşanalım kelimesi oyuncak kelime değildir..evliliğin dirliğini yerinden oynatacak kadar güçlü bir kelimedir.. her fırsatta boşanalım kelimesi kullanılmaz..
sen eşinle severek evlendiysen sevgine sahip çık...her kavganızda evi terk edip ailenin yanına gitmemelisin,kavgalarınızı ne senin nede eşinin ailesinin bilmesine öğrenmesine gerek yok,içinizde halletmelisiniz..
eğer boşanma kararınızı tetikleyen fiziksel yada ruhsal şiddet uyglaması,içkisi,kumarı,başka kızlarla flörtü, kötü alışkanlıkları yoksa sorununuz sadece kv ile aynı evi paylaşmaktan kaynaklanıyorsa (ki 4 ay önce aileni çiğnememeli ve kabul etmemen gerekirdi) bu şuan için ayrılmakla değil zamanla,anlayışla olacak bir durumdur..
ayrıca baba yapmak istemiyorum demişsiniz ama maalesef 3 ay önce baba olmasına izin vermişsiniz..
dün hamileyim diye işten çıkarıldım onca borca rağmen...akşam da sancım var diye hastanede yatırdı dr..ve ona bir şey olacak diye öyle korktukki para pul iş güç her şey çıktı aklımızdan istiyorsan erteleme allah öyle güzel kapılar açarki...
hamilesin diye iştenmi çıkarıldın. yasal haklarını biliyosun değilmi. sgk yı telefonla araman bilgilerini vermen bile yeterli ahmile olduğunu ve hastanede olduğunu söylersen çok koşturmazlar seni. söke söke al tazminatını. inşallah çıkarken bişeyler imzalamadın.
Biliyorum o 27 yasında
Kayinbabamla konustuk o asla bosanma işini kabul etmiyor sen kızımsın diyor.. deminde eşimle konuştum anlaştık öyle öfkeyle biranda cıktı agızdan ama oda çok pişman bebegin dogmasina var daha bakalım bir şekilde ikna edecegim :)
Allahtan ümit kesilmez zaten balayına gidecegiz orda yanliz odada kaldıgımızda ikna ederim ve ona gösteririm yanlız kalmanın güzelliklerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?