Maaşı çıktı ancak daha yatmamış. Düşük bir meblağ. 400 civarı sanırım aylık. Eşim ödemem diyor ancak biri gelip istese anında çıkarır verir. Çünkü önceden annesi çalışmasına rağmen kredi kartına 3.000 tl civarı borç yaptığında ödemişti. Ki eşimin sonradan haberi olmuştu bu borçtan. Alacaklı isteyinceGerçekten çok aç gözlüymüş.
Lürfen borçlarını falan ödemesin eşiniz.
Asalak gibi sırtınızda mı taşıyacaksınız onu? Kendi maaşı çıkınca kendisi ödesin.
Eşim müsade etmiyor. Rica minnet yalvar yakar sofraya getirtiyor onu. Oda bunu fırsat bilip nazlanıyor.Kayınvalidenin borcunu siz ödemeyecekseniz takmayın. Madem yeme içme ayrı, siz de eşinizle birlikte istediğinizi yiyin.
Yazık vallahi eşinize,size.Maaşı çıktı ancak daha yatmamış. Düşük bir meblağ. 400 civarı sanırım aylık. Eşim ödemem diyor ancak biri gelip istese anında çıkarır verir. Çünkü önceden annesi çalışmasına rağmen kredi kartına 3.000 tl civarı borç yaptığında ödemişti. Ki eşimin sonradan haberi olmuştu bu borçtan. Alacaklı isteyince
O ödemezse kim ödeyecek ki. Ben tabi ki ödemem ancak eşimin cebinden fazla fazla para çıkması ikimizin ekonomisini etkiler. Eşim tüm parayı borca verse gelir yine benden harçlık ister. Sonuç olarak bende etkilenmiş olurumYazık vallahi eşinize,size.
Lürfen eşinize bir aile olduğunuzu unutturmayın,siz artık ayrı bir ailesiniz.
Eşiniz annesinin saçma sapan borçlarını ödemek zorunda değil.
Sanırım aynı evde yaşıyorsunuz, dimi?Eşim müsade etmiyor. Rica minnet yalvar yakar sofraya getirtiyor onu. Oda bunu fırsat bilip nazlanıyor.
Dediğim gibi.O ödemezse kim ödeyecek ki. Ben tabi ki ödemem ancak eşimin cebinden fazla fazla para çıkması ikimizin ekonomisini etkiler. Eşim tüm parayı borca verse gelir yine benden harçlık ister. Sonuç olarak bende etkilenmiş olurum
Evet beni hatırlarsınız sanırım bir çok konumda fikir vermiştiniz bana. Ancak son zamanlarda bazı şeyler çığrından çıktı. Vaktiniz varsa son iki konuma bakabilirsinizaynı evde misiniz? ben bişey anlamadım konudan.
Evet aynı evdeyiz. Geçen akşam tatlı yedik dışarda. Eşim anneme de alıcam dedi. Alma dedim. Çünkü haftaiçi eşim yokken neler yediğini içtiğini biliyorum. Sonra utandım da böyle yaptığım için. İnsanlığım ile kayınvalideme duyduğum nefret arasında sıkıştımSanırım aynı evde yaşıyorsunuz, dimi?
Sorunun büyüğü eşinizde o zaman. Sizi huzursuz etmeye hakkı yok.
Oğlu.. biricik oğlu.Dediğim gibi.
Aile olduğunuzu eşinize hatırlatmanız lazım.
Herkes kendi borcunu ödesin yahu,size güvenerek mi borç yapmış.
Bence evet,nasılsa oğlum ödüyor gelinde ses etmiyor.
Bu kervan böyle yürüsün demiş.
Bir kere karşı çıkıp hayır anne kendi borcunu kendin öde dese,bir daha borç yapmaya korkar kayınvalideniz.
Üf en sevmediğim oğluna aşık kayınvalide tipi.Oğlu.. biricik oğlu.
Benle evlendiği için hiç hoşuna gitmeyen ama evlenince kıymetli olan oğlu.
Bunlar bekarken birbirini senede 1-2 gören insanlardı. Eşim uzun yıllar şehirdışında çalıştı. Sonra evlendik eşimin düzenli bir hayatı oldu. Evcil insanlarız. Ne olduysa ondan sonra oldu. Kayınvalide kara sevdalara kardı kendiniÜf en sevmediğim oğluna aşık kayınvalide tipi.
Dediğim gibi en mantıklısı eşinle konuşup mesafe koymak,borcu kabul etmemek.Bunlar bekarken birbirini senede 1-2 gören insanlardı. Eşim uzun yıllar şehirdışında çalıştı. Sonra evlendik eşimin düzenli bir hayatı oldu. Evcil insanlarız. Ne olduysa ondan sonra oldu. Kayınvalide kara sevdalara kardı kendini
baktım da hatırlayamadım.Evet beni hatırlarsınız sanırım bir çok konumda fikir vermiştiniz bana. Ancak son zamanlarda bazı şeyler çığrından çıktı. Vaktiniz varsa son iki konuma bakabilirsiniz
Tekrar konuşacağım eşimle. Ama kendimde daha fazla huzursuz olmak istemiyorum. O yüzden erteliyorum konuşmayı. Yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum. Annemin lokmasını mı sayıyorsun derse diyeDediğim gibi en mantıklısı eşinle konuşup mesafe koymak,borcu kabul etmemek.
Kvnizde oğluna güvenip borç yapmasın bir zahmet.
Evet maalesef aynı evdeyiz.baktım da hatırlayamadım.
aynı evde misiniz?
bence yok gibi davranın. görmeyin duymayın.Evet maalesef aynı evdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?