• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istedim :(

mmmarti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
35
7
86
29
meraba ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.. şuan annemden çok uzaktaym üniversitte için başka bir şehre geldim tek başımaym annemi çok özlüyorm çok mutsuzum okuduğum bölümden memnun değilim tek başımayım kimsem yok arkadaşım yok:(( ama bunlarn dışında canımı en çok acıtan peruk takmam sçlarım yıllardır dökülüyodu ve bende en snunda peruk aldım ama aldgm için çok mutsuzum cnm çok acıyo ne ypcam bilmiyorm içim hiç ferahlamıyor saçlarmn durumu okdr kötüki aynada bile bakamyorm off ilk defa konu açtm zaten çok aktif bi kullanıcıda değilm. vaktinizi aldığım için özür dilerimm..

Askim niye uzuluyosun aileden ayri takilmak daha guzel ozgurlugunun keyfini cikar. Para buldukca renk renk peruklar al simdi cok moda apacik pembe mavi gri sari saclar istedigin gibi tak eglenceye donustur. Arada bone tarzi seyler tak onlar da cok moda bu sezon. Sapkalar tak. Maddi durumun iyi degilse parttime is bul hem sosyallesmis olursun hem para kazanirsin. Yok bolumden tamamen nefret ediyosan birak okulu sinava hazirlan tekrar

Oncelikle yeni okulunuzu tebrik ederim. Oyle ya da boyle hayatinizda yeni bir yola girmissiniz. Su anki durumun yalnizca olumsuzluklarina bakarak kendinize eziyet etmeyin. Kimse univ gittigi gibi hazir bir paket arkadas bulmuyor. Zamanla, yavas yavas cevre edineceksiniz. Tabii bu sirada ailenize olan ozleminiz de katlanilabilir bir hal alacak.Saclariniz icin bir doktora gorundunuz mu diye soracagim. Cunku bunun bir tedavisi olabilir. Peruga basvurmadan diger yollari bir denemelisiniz.

meraba ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.. şuan annemden çok uzaktaym üniversitte için başka bir şehre geldim tek başımaym annemi çok özlüyorm çok mutsuzum okuduğum bölümden memnun değilim tek başımayım kimsem yok arkadaşım yok:KK43:( ama bunlarn dışında canımı en çok acıtan peruk takmam sçlarım yıllardır dökülüyodu ve bende en snunda peruk aldım ama aldgm için çok mutsuzum cnm çok acıyo ne ypcam bilmiyorm içim hiç ferahlamıyor saçlarmn durumu okdr kötüki aynada bile bakamyorm off ilk defa konu açtm zaten çok aktif bi kullanıcıda değilm. vaktinizi aldığım için özür dilerimm..
Merhaba! Annemi ünideyken bende cok ozlerdım ama arkadas ortamı edindikce buna alısacaksın .. peruk olayına gelince kıyamam unutmaki caresi olan bır sey .. Klişe olacak ama bunada şükür etmek lasım ya tek kolun ya da tek bacagın olmasaydı bu cok daha kotü degıl mi? En azından ileride sac ektirdıgınde saclı olabılme ihtimalin var.. Kendine güzel bak kendıne deger ver ki baskalarıda sana versin ;) cok güzel ve doğal peruklar var ;) senin ihtiyacın olan sey bence sadece kendınle barısık olmak ;) umarım sacların bir bir cıkmaya baslar :) sevgiler

Askim niye uzuluyosun aileden ayri takilmak daha guzel ozgurlugunun keyfini cikar. Para buldukca renk renk peruklar al simdi cok moda apacik pembe mavi gri sari saclar istedigin gibi tak eglenceye donustur. Arada bone tarzi seyler tak onlar da cok moda bu sezon. Sapkalar tak. Maddi durumun iyi degilse parttime is bul hem sosyallesmis olursun hem para kazanirsin. Yok bolumden tamamen nefret ediyosan birak okulu sinava hazirlan tekrar
bu kadar yakın ve samimi davrandğnz için gerçekten çok teşekkr ederm okdr yalnızmki mesajnızı grdükten snra ağlamaya başladm gerçekten içime atmak okadar kötü bişeyki her yer üstüme geliyor :(((

Merhaba! Annemi ünideyken bende cok ozlerdım ama arkadas ortamı edindikce buna alısacaksın .. peruk olayına gelince kıyamam unutmaki caresi olan bır sey .. Klişe olacak ama bunada şükür etmek lasım ya tek kolun ya da tek bacagın olmasaydı bu cok daha kotü degıl mi? En azından ileride sac ektirdıgınde saclı olabılme ihtimalin var.. Kendine güzel bak kendıne deger ver ki baskalarıda sana versin :KK66: cok güzel ve doğal peruklar var :KK66: senin ihtiyacın olan sey bence sadece kendınle barısık olmak :KK66: umarım sacların bir bir cıkmaya baslar :) sevgiler
saç ekimide maalesef çare değil çok arastrdm olmyo::( bu saç döklmesini yıllardır çekiyorm artk gcm kalmadı peruk belki mutlu eder dedm ama şimdi insanlar arkamdan gülüyomu dalga geçiyomu diye düşünmekten kendimi alamıyorm kendimle barışık olamıyorm elimden gelince şükretmeye çlışıyorm ama insann psiklojisi bozuk olunca başka bişey düşünemiyor yinede derdime ortak olduğuunz için çok teşşekkür ederm . nolur bana dua edn. rabbim inşallah gönlünüze göre versin

Oncelikle yeni okulunuzu tebrik ederim. Oyle ya da boyle hayatinizda yeni bir yola girmissiniz. Su anki durumun yalnizca olumsuzluklarina bakarak kendinize eziyet etmeyin. Kimse univ gittigi gibi hazir bir paket arkadas bulmuyor. Zamanla, yavas yavas cevre edineceksiniz. Tabii bu sirada ailenize olan ozleminiz de katlanilabilir bir hal alacak.Saclariniz icin bir doktora gorundunuz mu diye soracagim. Cunku bunun bir tedavisi olabilir. Peruga basvurmadan diger yollari bir denemelisiniz.
10 yıldır çekiyorm ve doktor doktor dolaştm herşeyi denedm daha çok dökmekten başka hiçbişey olmadı dökülmesinin bi sebebide yok

bu kadar yakın ve samimi davrandğnz için gerçekten çok teşekkr ederm okdr yalnızmki mesajnızı grdükten snra ağlamaya başladm gerçekten içime atmak okadar kötü bişeyki her yer üstüme geliyor :KK43:((

Ağlamanız iyi, belki biraz rahatlatir sizi. Ama lutfen kendinizi uzmeyin. Gulumsemeye calisin. Elinizden geldigince bunu deneyin :) Aynada kendinize, siniftakilere, sokaktaki insanlara, hatta hayvanlara...
Sokak kedisi gozunuze ilisirse yaklasin, sevin, bir kopekle yemeginizi paylasin. Sevgi verin. Sevgi alin.
Bugun birbirinden tatli iki kedi yavrusunu izledim durdum :) o kadar masumlardi ki yuzume istemsizce bir gulumseme yerlesiverdi :) :) ufak seyler modunuzu degistirmede cok etkili olacaktir. Size pozitif enerjiler yolluyorum :)

10 yıldır çekiyorm ve doktor doktor dolaştm herşeyi denedm daha çok dökmekten başka hiçbişey olmadı dökülmesinin bi sebebide yok

Psikolojik nedenlerin de saç dökulmesine neden olabildigini ogrenmistim. Acaba stresten mi dokuluyorlar? Bunu bir arastirmaniz iyi olabilir.

bu kadar yakın ve samimi davrandğnz için gerçekten çok teşekkr ederm okdr yalnızmki mesajnızı grdükten snra ağlamaya başladm gerçekten içime atmak okadar kötü bişeyki her yer üstüme geliyor :KK43:((
Aaa kiyamam sana aglama, olur yani yeni sehir aileden ayrilmak yeni ortam depresif hissetmen cok cok normal. Kendine tum bunlara alismak icin zaman ver, zamanla her sey oturacak emin ol.

Genetik olabilir dokulme uzulme, cok guzel peruklar var, sapkalar sac bantlariyla kombinle eglenceli seyler yap herkes bayilir

Ağlamanız iyi, belki biraz rahatlatir sizi. Ama lutfen kendinizi uzmeyin. Gulumsemeye calisin. Elinizden geldigince bunu deneyin :) Aynada kendinize, siniftakilere, sokaktaki insanlara, hatta hayvanlara...
Sokak kedisi gozunuze ilisirse yaklasin, sevin, bir kopekle yemeginizi paylasin. Sevgi verin. Sevgi alin.
Bugun birbirinden tatli iki kedi yavrusunu izledim durdum :) o kadar masumlardi ki yuzume istemsizce bir gulumseme yerlesiverdi :) :) ufak seyler modunuzu degistirmede cok etkili olacaktir. Size pozitif enerjiler yolluyorum :)
teşşekür ederim. üzülmemek keşke elimde olsaydı ama değil. annemle dertleşmek istiyorm ama sesni duyduğm an ağlamaya başlıyorm o üzülmesin diye konuşmuyorm. ne yapcm bilmiyorm tavsiyelernz için teşekkür ederm tekrar umarm atlataabilrm

Aaa kiyamam sana aglama, olur yani yeni sehir aileden ayrilmak yeni ortam depresif hissetmen cok cok normal. Kendine tum bunlara alismak icin zaman ver, zamanla her sey oturacak emin ol.
inşallah dedğinz gibi olur sizde dua edin bnm için belki bi mucize çıkar saçlarm

Genetik olabilir dokulme uzulme, cok guzel peruklar var, sapkalar sac bantlariyla kombinle eglenceli seyler yap herkes bayilir
peruğun en doğalını aldk zaten bayada para verdik çok üzülüyrm annem bnm yüzümden okdr para verdi keşke almasaydm diyorm ama aldık artık

Arkanızdan insanlar gülsün, dalga geçsin ne farkeder?
Kimin umurunda! Önemseme, boşver dalga geçip gülenler umurunda olmasın...
Renkli peruk tak, marjinal durur
Yada kendine bir iyilik yap Arasıra Takma,farkın oldun, tarzın olsun sev kendini ya. Ben çok istemiştim saçlarımı sıfıra vurdurmayı bi ara azıcık değişik takıl.
Anneni özlemen normal, özlersin ama alışıncaya kadar dayan. Hepsi geçecek... Sevgiler

Arkanızdan insanlar gülsün, dalga geçsin ne farkeder?
Kimin umurunda! Önemseme, boşver dalga geçip gülenler umurunda olmasın...
Renkli peruk tak, marjinal durur
Yada kendine bir iyilik yap Arasıra Takma,farkın oldun, tarzın olsun sev kendini ya. Ben çok istemiştim saçlarımı sıfıra vurdurmayı bi ara azıcık değişik takıl.
Anneni özlemen normal, özlersin ama alışıncaya kadar dayan. Hepsi geçecek... Sevgiler
evet çok haklısınz kendimi sevebilsem bi sorun kalmaycak insanların ne düşündüğünü önemsememeyi çok isterdim. inşallah hepsi geçer.. teşekkürler

Back
X