• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istedim :(

Genetik olabilir dokulme uzulme, cok guzel peruklar var, sapkalar sac bantlariyla kombinle eglenceli seyler yap herkes bayilir
Düşüncenize katılıyorum.çok güzel fikirler vermişsiniz.saçınızı hiç problem etmeyin.şükredin halinize daha kötü durumda olanlar var.eminim siz böyle de güzelisinizdir.ne güzel bir üniverste kazanmış ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olacaksınız.sizi bu halinizle seven arkadaşlarınız da olacak hiç kafaya takmayın

evet gerçekten şükretmeye çalışıyorm ne dertler var bu hayatta. inşallah her şey dediğinz gibi olur

komik mi duryo diye düşünmekten kendimi alamıyorm inşallah alışırm
Alisirsin guzelim yaa insanlar nelere alisiyor,kasma kendini bu kadar onunde dopdolu bi hayat var canim:KK19:yeni arkadaslar edin,gez dolas keyfini cikar hayatin anneni cok dusunme uzulme kimse hayat boyu annesiyle kalamiyor malesef:KK51:su yasima geldim ben bile diyom keske anacigimin dizinin dibinde kalsaydim diye:KK45:kizim benim boyumda nerdeyse yani her yasta anneye ihtiyac duyuluyor tabi.butun bunlar gecicek guzelim sadece biraz zaman gerek ve o zamani dolu dolu gecirmek gerek:KK49:

Alisirsin guzelim yaa insanlar nelere alisiyor,kasma kendini bu kadar onunde dopdolu bi hayat var canim:KK19:yeni arkadaslar edin,gez dolas keyfini cikar hayatin anneni cok dusunme uzulme kimse hayat boyu annesiyle kalamiyor malesef:KK51:su yasima geldim ben bile diyom keske anacigimin dizinin dibinde kalsaydim diye:KK45:kizim benim boyumda nerdeyse yani her yasta anneye ihtiyac duyuluyor tabi.butun bunlar gecicek guzelim sadece biraz zaman gerek ve o zamani dolu dolu gecirmek gerek:KK49:
evet canm annem benim ona üzüldüğümü bile söyleyemiyorm ki mutsuz olmasn diye.inşşallah alışabilrm

evet canm annem benim ona üzüldüğümü bile söyleyemiyorm ki mutsuz olmasn diye.inşşallah alışabilrm
Iyi yapiyosun canim belli etme zaten yazik kadincagizda uzulmesin oralarda,hatta aksine aradiginda guzel guzel konus keyifli ol canim gerci anneler hisseder ama yinede ona moral olur,bak kizim ne kadar guclu hemen salivermiyo kendini der,sende akli kalmaz o zaman canim umarim hersey istedigin gibi olur hayata nasil bakarsan oyle gorursun Hoppagulumse o zaman ne kadar guzel gorundugunu farkedeceksin:KK36:

saçının dökülmesinin sebebi psikolojik de olabilir. üzme kendini. peruk takarsın kötü hissediyosan. benim saçları çok dökülen bi arkadaşım vardı. her gün güzel güzel bereler takardı kafasına. çok cool görünüyodu öyle. ben günün birinde onun tarzını övdüğümde saçının döküldüğünü söylemeseydi hiçkimse bilmezdi.
yalnızlık kısmına gelince...
ilk yılın sanırım. henüz okul yeni başladı bulursun yakında arkadaş endişelenme. ilk yıl ailesizlik çok üzüyo insanı ama 2. yılda alışılıyo

bu kadar yakın ve samimi davrandğnz için gerçekten çok teşekkr ederm okdr yalnızmki mesajnızı grdükten snra ağlamaya başladm gerçekten içime atmak okadar kötü bişeyki her yer üstüme geliyor :KK43:((
İlkokuldaki çocuklar , çocuktur bilmezler her kusura eksiğre gülerler Üniversitedesin Kimse gülmez kimse yadırgamaz Üniversitede herkesin kendine göre öyle problemleri var ki Kimse kimsenin farklılığını görmüyor bile Yetişkiniz artık :) benim bir arkadaşımın da saçları döküldü saçsız kaldı Çok beğenirdi saçlarını çok övünürdü Saçkıran oldu döküldü Peruk değil ama şapka takıyordu Problem ediyordu ama sadece kendisi için Kimse alay etmiyor tuhaf bi şekilde bakmıyodu bile Sonra arkadaşıma bi güzellik uzmanı önermişler kafa derşsinden iğne yaptılar belli sayıda Saç ekimi falan değil Kök güçlendirici çıkarıcı bişey 1 sene içinde saçları çıktı hızlıca uzadı gür ve canlı eskisinden güzel oldu Araştır bence

annenle konuşmaktan çekinme
ama ona bağımlı da olma sen tek başına bir bireysin
kendinden memnun olmayı bil
bazı insanlar çok şişman bazılarının bir organı eksik (özellikle beyni olmayan çok var mesela) bazı insanların psikolojik sorunları var
senin de saçın sıkıntılı napalım peruk da almışsın bak ne güzel
tak bence kiimse dalga geçmez orası ilkokul değil
hem benim kapalı olup türban üstüne bile peruk kullanan arkadaşlarım vardı
hiç sıkma kendini
annenle de skype dan falan görüntülü konuş ne güzel
dert etme mutlu ol üniversite çok güzeldir

Iyi yapiyosun canim belli etme zaten yazik kadincagizda uzulmesin oralarda,hatta aksine aradiginda guzel guzel konus keyifli ol canim gerci anneler hisseder ama yinede ona moral olur,bak kizim ne kadar guclu hemen salivermiyo kendini der,sende akli kalmaz o zaman canim umarim hersey istedigin gibi olur hayata nasil bakarsan oyle gorursun Hoppagulumse o zaman ne kadar guzel gorundugunu farkedeceksin:KK36:
teşekkür ederm söyledgnz herşey için annemle konuşmak zor oluyo titreye titreye konuşuyorm ben üzülürsem bbilirmki o mahvolur o yzden tek başıma yaşıyorm üzüntümü inşallah alışabilirm

saçının dökülmesinin sebebi psikolojik de olabilir. üzme kendini. peruk takarsın kötü hissediyosan. benim saçları çok dökülen bi arkadaşım vardı. her gün güzel güzel bereler takardı kafasına. çok cool görünüyodu öyle. ben günün birinde onun tarzını övdüğümde saçının döküldüğünü söylemeseydi hiçkimse bilmezdi.
yalnızlık kısmına gelince...
ilk yılın sanırım. henüz okul yeni başladı bulursun yakında arkadaş endişelenme. ilk yıl ailesizlik çok üzüyo insanı ama 2. yılda alışılıyo
şuan peruk kullanıyorm zaten de bu yuzden psikolojm bozuldu alışmaya çalışıyorm. evet ünivrsitede ilk yılım çok üzülüyorm içim daralıyor :((

İlkokuldaki çocuklar , çocuktur bilmezler her kusura eksiğre gülerler Üniversitedesin Kimse gülmez kimse yadırgamaz Üniversitede herkesin kendine göre öyle problemleri var ki Kimse kimsenin farklılığını görmüyor bile Yetişkiniz artık :) benim bir arkadaşımın da saçları döküldü saçsız kaldı Çok beğenirdi saçlarını çok övünürdü Saçkıran oldu döküldü Peruk değil ama şapka takıyordu Problem ediyordu ama sadece kendisi için Kimse alay etmiyor tuhaf bi şekilde bakmıyodu bile Sonra arkadaşıma bi güzellik uzmanı önermişler kafa derşsinden iğne yaptılar belli sayıda Saç ekimi falan değil Kök güçlendirici çıkarıcı bişey 1 sene içinde saçları çıktı hızlıca uzadı gür ve canlı eskisinden güzel oldu Araştır bence
evet öyle bişey bende yaptrdım ilk başlarda çıkardı biraz ama sonra hepsini geri döktü:((

Canım benim kıyamam sana çok güzel boneler var renkli renkli gayet de cool duruyor. Çesit çesit tak değişik makyaj dene. Bu yaşların bidaha gelmeyecek ki. Sosyalleş kurslara git. Kimse bunu düşünmüyor, saçlarını yadırgamıyor ilkokulda değiliz ki hayatım. Ağlama kıyamam gözlerine

annenle konuşmaktan çekinme
ama ona bağımlı da olma sen tek başına bir bireysin
kendinden memnun olmayı bil
bazı insanlar çok şişman bazılarının bir organı eksik (özellikle beyni olmayan çok var mesela) bazı insanların psikolojik sorunları var
senin de saçın sıkıntılı napalım peruk da almışsın bak ne güzel
tak bence kiimse dalga geçmez orası ilkokul değil
hem benim kapalı olup türban üstüne bile peruk kullanan arkadaşlarım vardı
hiç sıkma kendini
annenle de skype dan falan görüntülü konuş ne güzel
dert etme mutlu ol üniversite çok güzeldir
benm en büyük sorunum zaten kendmden memnun olmamak kndimi beğenmemek..ama annemler buraya gelip yerleştirip gttkten sonra çok büyük bi boşluğa düştüm içim acıdı.. sonra sabah o peruğu ilk defa ttkıp okula gitmekte çok kötüydü.ama rabbim başka dert vermez inşallah. sizde dualarınzda beni eksik etmeyin

Canım benim kıyamam sana çok güzel boneler var renkli renkli gayet de cool duruyor. Çesit çesit tak değişik makyaj dene. Bu yaşların bidaha gelmeyecek ki. Sosyalleş kurslara git. Kimse bunu düşünmüyor, saçlarını yadırgamıyor ilkokulda değiliz ki hayatım. Ağlama kıyamam gözlerine
ya valla siz böyle dedikçe derdime ortak olup bana bkadar yakın davrandkça çok duygulanıyorm:( şu peruğu kafama takmasam sosyalleşmeye çalışcamda aklım fikrm orda işte komik mi insanlar ne düşünyor falan filan..ama allah sizden razı olsun birileryle paylaşmak bile derdini hafifletyo insanın

Saclariniz icin bir tedavi var mi acaba?
Yoksa bile peruk ve bu tarz urunlerle cok guzel olur bence dert etmeyin.
Stres yaparsaniz daha cok dokulebilir.
Annenizde saglikli dilediginizde gorebilirsiniz.
Okulunuza odaklanin, arkadas edinin, universitenin tadini cikarin.

ya valla siz böyle dedikçe derdime ortak olup bana bkadar yakın davrandkça çok duygulanıyorm:KK43: şu peruğu kafama takmasam sosyalleşmeye çalışcamda aklım fikrm orda işte komik mi insanlar ne düşünyor falan filan..ama allah sizden razı olsun birileryle paylaşmak bile derdini hafifletyo insanın
Yaşıtız biz hayatım istersen özelden de konuşabiliriz. Ama emin ol kimse gülmüyor vallahi bak. Gülenin de aklı yoktur zaten, gülüncek komik birşey değil ki. Olabilir, kimisinin eli kolu yok tekerlekli sandalyeye mahkum..Onların çaresi de yok ama senin var bitanem. Saç ekimi olabilir, boneler olabilir, çok doğal duran peruklar var. Dini inancını bilmiyorum ama belki de kapanabilirsin bile. Çok alternatifin var. Annene söyleme onu da üzersin aklı sende kalır

Saclariniz icin bir tedavi var mi acaba?
Yoksa bile peruk ve bu tarz urunlerle cok guzel olur bence dert etmeyin.
Stres yaparsaniz daha cok dokulebilir.
Annenizde saglikli dilediginizde gorebilirsiniz.
Okulunuza odaklanin, arkadas edinin, universitenin tadini cikarin.
çok araştrdm çok doktor gezdm ve biçok tedavi uyguladk ama maalesef hiç biri işe yaramadı.

Yaşıtız biz hayatım istersen özelden de konuşabiliriz. Ama emin ol kimse gülmüyor vallahi bak. Gülenin de aklı yoktur zaten, gülüncek komik birşey değil ki. Olabilir, kimisinin eli kolu yok tekerlekli sandalyeye mahkum..Onların çaresi de yok ama senin var bitanem. Saç ekimi olabilir, boneler olabilir, çok doğal duran peruklar var. Dini inancını bilmiyorum ama belki de kapanabilirsin bile. Çok alternatifin var. Annene söyleme onu da üzersin aklı sende kalır
Müslümanım çok şükür.o doğal görünen peruklardan aldm işte ama içim rahat değil takarken yurttan çıkarken yürürken hep aklımda inşallah alışablrm.

O anne özlemi alışkanlığa döner de ben senin yerinde olsam renkli renkli peruklar takardım baya marjinal olurdun. Hatta her ayakkabıma uygun peruk takardım ya da çantama, kıyafetime

Müslümanım çok şükür.o doğal görünen peruklardan aldm işte ama içim rahat değil takarken yurttan çıkarken yürürken hep aklımda inşallah alışablrm.
Peruğa alışmadıysan ve sevmiyorsan o zaman kesinlikle bone tavsiye ederim. Bu aralar dergilerde tvde internette çok fazla görüyorum ve bayılıyorum. Kesinlikle bundan almalısın en azından peruk sahte mi duruyor insanlar gülüyor mu diye düşünmezsin

Back
X